דווקא אתמול

sporTV

New member
דווקא אתמול

בחרתי לצאת לבלות
היה קפוא... יצאנו לפאב נחמד בבית נחמיה. היה קפוא... אבל היה נחמד והיה קפוא... מה איתכם? איך מבלים הסופ"ש הקריר?

LullaBelle

New member
בבית =)

אני לא שורדת בקור של באר שבע... אתמול היה 12 מעלות בלבד וכשיצאתי החוצה [ג'ון ואני הלכנו לחפש לו חליפה לחתונה], חשבתי שאני הולכת למות מקור. מעניין שבאוקראינה, בקור של מינוס 20, הייתי בסדר... אני מתפנקת לעת זקנה =) בכל אופן, אני היום נשארת בבית, מנקה, מתכרבלת עם ג'ון ועם החתולות, בטח נראה איזה סרט... לא מוציאה את עצמי החוצה אלא רק לתלות כביסה!

vikvik

New member
יצאתי גם

לבית של חברים ב...מודיעין...הרבה הרבה הרבה יותר קר מהמרכז. היו רגעים בין מעבר מהאוטו לבית שחשבתי שאני הולכת להשבר מרוב קיפאון. אחר כך כאשר חזרתי לקראת 5 בבוקר הביתה שמתי פול מזגן באוטו. אבל אני מאוד מאוד מאוד נהנת מקור!!! הכי מקפיא הכי טוב. חזרתי הביתה והיו קצת התעטשויות ונבהלתי , אבל אז השקתי את עצמי בהרבה תה חם , לא התעצלתי על מקלחת רותחת ב6 בבוקר והנה עכשיו קמתי ונראה לי שהכל בסדר. היום מתוכנן יום בבית , טלויזיה , אולי קצת חברים והרבה אוכל. וימים קרים - כן ירבו!

itamarc8

New member
אני יצאתי

לבלות עם מישהי מהצאט. היא מחדרה אני מעפולה יצאנו לחולון לראות הופעה של אורן חן וסטאלוס עד 3 בבוקר הגעתי בשעה 4 וחצי בבוקר ישנתי עד 12 וחצי הצהריים כל השבוע אני עובד קשה ומגיע לי להתפנק מידי פעם ואני נהנ לצאת עם חברים מהצאט רגב חוק שמוק לא לעשן במועדונים כולם מעשנים. ושמים פס על כולם .אז תהנולכם גם בסופי שבוע ושיהיה לכם אחלה שבוע טוב איתמר.

sporTV

New member
אתה צודק חלקית

דבר ראשון ברור שמותר לך להתפנק! תמשיך כך.... לגבי העישון.....הייתי בפאב שנהגו לעשן בו המוווון....כמו בכל פאב מצוי. אבל אתמול היה פשוט ריק - גם מעשן וגם מאנשים.....ככל הנראה בגלל הקור ולא בגלל העישון. הפאב בנוי בצורת אוהל...ועכשיו אני ממש שמח כי אין לי את העול של העשן... והקימו גם אוהל חדש במיוחד למעשנים.... אני מאוד מרוצה
ובזכות החוק אני יוצא יותר.

ואני....

ביום שישי בבוקר יצאתי לטיול מקסים לראות ציפורים יצאנו בחמש וחצי בבוקר
היה מאוד קר, עד כדי כך שלא יכולתי להחזיק את המשקפת יציבה
חזרתי קפואה אך מרוצה מאוד למקלחת רותחת. בערב ביליתי בבית היום פיקניק בכרמל בצהריים עם חברים היתה דווקא שמש חמימה ונעימה סוף שבוע נעים וכייף אחרי שבוע שבו דווקא לא הרגיתי מיודע מה

למעלה