דווח צלילה טרי טרי

דווח צלילה טרי טרי

אז ככה אחרי שיום שישי ירדתי לצלולל והיתבאסתי כי טרחון של 3 קילו נקרא מהחץ שלי אמרתי יום ראשון אולי נקבל פיצוי אל זה . קם בבוקר מהרגן ציוד ונוסע ליפו ל'דיבליה נכנס למים בשעה 9 משהו כזה המים בסדר הגלים קטנים אבל יש זרמים חזקים מגיעה לנקודה שלי בעומק 6 7 לא רואה קרקעית ככה שלא הולך להיות לנו כל היום יורד למטה אין כלום שמעמה אני אומר לעצמי מה עושים אחרי שעה של צלילות בלי כלום אומר לאצמי בלב נרד לכוון החוף נביא שם סרגוסים ובורים למה פה לא יצא כלום איך שאני אומר לעצמי את זה בלב למטה בקרקעית אני רואה אותו בא לכוון שלי משהו יפה כזה ממבת ראשון אני חושב שזה אנטיס הוא קולת אותי וקצת יוצא לי מהחץ אני אומר בלב עם אני לא מביא אותו אני אני מת מכוון טוב והוא מקבל חץ בגב למטה ישר מושך תחות אליי עד שלא סמתי לו יד בזימים לא נרגעתי ואני מסתכל אליו אני רואה גומבר מפחד אני שמיח שם אותו בשרילר בגב ויורד לכיוון החוף לעשות עוד כמה מערבים לבורים .מגיעה לחוף עושה מערב לבורי יפה אני משחיל אותו בחץ אני בא לעשחיל אותו בשרילר ומה אני מרגיש אין דג השרילר נקרה ואין גומבר אני כולי מת במים ומתחיל בחיפושים אחרי הגומבר ואני בראש אומר אני לא יוצא מיפה עד שאני לא מוצא אותו אחרי כמה דקות הוא נמצא וקשרתי אותו למצוף שלי טוב טוב עם הבורי . יוצא מהמים שמח הדג נראה גדול לפי מה שהיה נראה לי וטעיתי 3 וחצי 3 קילו אבל הוא נשקל אצל המוכר הבטיחים והוא שקל 2.64 קילו אני קצת מתכזב לי אבל אומר לא נורה גם יפה וזהוא הוא מקבל כמה תמונת יפות יצא דוגמן חחח תהנו מהתמונות אהה ואחרי הניקוי ראיתי שהיה לה ביצים קצת חבל אבל מה נעשה ככה יצא . עשיתי תבצים ישר אחרי שסימתי לנקות היה מעדן אנשים אלירן

עידניב

New member
שמע אני לא מבין

איך אתה מצליח לא לחייך בתמונות וואלק אחלהה דג גדול יפה ונראה טעים בתאבון וכל הכבוד

t P R

New member
../images/Emo45.gif

בונ'ה, אלירן, אתה לא פראייר חביבי!

בשרטי

New member
כל הכבוד אחינו,תגיד לי משהו:

אתה צולל ב"מיזבלה" ביפו...איפה שהפלטות-או לכיוון הנמל? מאיפה וכמה עלתה החליפה שלך? ותן תמונה של הרובה שלך-לריענון הזיכרון..... וכמובן,כל הכבוד על הדג. אני מאמין שהים ירד ומחר תהיה ראות טובה יותר. בהצלחה בהמשך.

זה דפקה לא היה בנמל יפו

זה בג'יבלה אחי זה חוף לפני הנמל לכוון בת ים החליפה היא חליפת גלישה הייתי גולש איתה היא כבר מתה צריך להחליף ובקשר לרובה אני לא בבית שאני יהיה בבית שלי אני יצלם אותו וישלח תמונה שלו אהה ודרך הגב אני לא צולל במיזבלה כבר הרבה זמן כי עושים שם עבודות ואין שם ראות בכלל לפי מה שזחור לי

brotal

New member
פששש... יפה אחויה :)

שאלה של מתחילים: חור כזה במרכז הדג, מקשה על הבישול שלו? עד כמה שאני יכול לראות ריסקת לו את עמוד השדרה..

MAAX

New member
אלירן יא תותח

תדע לך משום מה דווקא ממך אני מצפה לאיזה דג מיוחד על גבי דפי הפורום. איזה טונה של 30 ק"ג או אנטיאס במשקל דומה... בהצלחה.

למעלה