דווח ממילאנו

דווח ממילאנו

טירוף,פשוט טירוף מה שהולך פה
שמחה אמיתית
כל הכבוד למכבי!!!!!!!!!!!!

mumfor4

New member
את לא מבינה ...

פתחתי את ההודעה שלך בהתרגשות עצומה ....
ראינו את המשחק , לא ידעתי שנסעת זה בטח מלא באדרנלין עכשיו , עוד סיבה לצאת לרחובות
10000 אוהדים , לא נתפס .
ובמילאנו איזה כייף לכם .

כול הכבוד למכבי תל אביב !!!

נסענו אתמול

הכי ספונטני שיש(והמחיר בהתאם)
היה פשוט מדהים אוירה מדהימה,99% מהקהל היה צהוב
כרגע אנחנו ברחוב ליד מאיימים להביא משטרה חח

frankthe

New member
לא יאומן! איזה הישג!

קרוב ל 10 שנים אני רשום בתפוז. גם 10 שנים אני בעלים של מנוי של מכבי. נוסע כל פעם מחיפה לת"א. מתעצבן בנסיעות, מוצא בקושי חניה, מגיע בשניה לפני שמתחיל טקס הצגת השחקנים, ראיתי משחקים משעממים בטירוף, משחקים מדהימים בטירוף, חויתי חוויות נהדרות וגם היו לא מעט רגעי שפל. לפני שנה חשבתי לפרוש, די עייפתי! השנה התחילה וראינו שחקנים ולא קבוצה, שחקנים לא מחוברים, טייריס רייס הראה במספר משחקים יכולת כה עלובה שלא הבנתי מה האיש עושה במכבי - יאללה החוצה!
בינתיים שחקנים נפצעו, זיזיץ אחד בא, מה לא ראינו. ואז זה התחיל לעלות, לעלות עוד, עד ש...
עד שזה התפוצץ!!! כזה פיינל פור, כאלה משחקים - הרבה זמן לא קרה והרבה זמן גם לא יקרה - קבוצה עם תקציב לא גדול במיוחד, עם הרכב של שחקנים זולים, בעיות אינסופיות בהנהלה, בעיות בהרכב השחקנים, פציעות והכל - והיום שאפו ענק לקבוצה הזו!
מכבי תל אביב אלופת אירופה!
ישששששששש!!!!!!!!!
כל טוב!

איזה כיף לכם...בלילה אמרתי לזוגי שהייתי

נוסעת בלי להכנס למשחק ...רק לחוויה העוצמתית הזו
להיות עם ההמונים בחוץ .
הבנתי שהאיטלקים לא הבינו מה נפל עליהם.....

איזה כיף

אתי כק

New member
איזה כייף טבריינית

איזה לילה איזה מתח איזה התרגשות ,
ואיזה חוויה לאוהדים שהיו שם,
העיקר שמכבי אלופה יששששש

practics

New member
גם אני צהובה

טבריינית את עולמית!!
אורית, הייתי נוסעת רק בשביל האנרגיה המוטרפת שהיתה אתמול על המגרש.

Y Y Y

frankthe

New member
לרוב

במשחקים של מכבי בבית אפילו ביורוליג - הקהל מאוד מנומס ולא מציק יתר על המידה. היו לא מעט משחקים שהקהל לא קם אפילו פעם אחת ממקומו כי הרמה, הייתה ירודה, המתח לא היה קיים...
אבל...
במשחקים מול טאו ויטוריה לפני 4 שנים והשנה במשחקים מול מילאנו - רמות האנרגיה ביציעים הייתה פשוט מטורפת!!! לא להאמין כמה הקהל היה חם, ערני, מעורב, מגיב על כל דבר שקורה במשחק.
אחותי לא הולכת למשחקים של מכבי, גם הדוד של גיסתי (מהצד של המשפחה שלה) לא הולכים למשחקים אבל פעם לקחנו אותם למשחק כאשר זה או ההוא היו חסרים. החוויה נשארה אצלהם מאוד מאוד עמוק - ברמה של האנרגיה הזו הם רוצים להיות.
זה באמת משכר ומדהים לקבל כמות כזו של אנרגיה!

למעלה