דוד שמש/חשמל

nirpardes1

New member
דוד שמש/חשמל

יש לי דוד שמש יחד עם חשמל בימים האחרונים למרות שהדלקתי אותו לזמן ממושך אין מיים חמים. בדקתי בגג וראיתי שאין נזילה. בחזית הדוד יש מפסק חשמלי שהיה פתוח ושבור, בתוכו עוברים מספר חוטים שאחד מהם היה מנותק (יש חוט הארקה שהיה מחובר לא דרך המפסק ו-3 חוטים שהיו מחוברים דרך המפסק) האם החוט הלא מחובר ניתק או שיתכן שהוא לא היה מחובר אף פעם? האם יש למישהו רעיון מה התקלה?

asher40

New member
אני חושב שזו תהיה חוצפה לתת תשובה

...לא מספיק שאינך חשמלאי ,במצב של גשם או רטיבות לכל הפחות אתה מוכן לסכן את עצמך בשביל..........150 ש"ח+מע"מ , נו באמת? בא אספר לך משהו מעט מזעזע שקרה בירושלים , איש מהשכונה שלי הגיע לביתו וגילה שביתו שכחה להשאיר לו מפתח ,האיש החכמולוג החליט שהוא רוצה לטפס על המרזב ולנסות להגיע לחלון בקומה השניה ומה קרה ??? לכל הרוחות....הוא נפל על אבן מגובה של 6 מ' ו.....מ ת !!! מה אני רוצה לאמר כאן? אין לזה קשר לחשמל ,אבל...אנשים מתייחסים לחיים בקלות דעת!!! חביבי...פנה לחשמלאי ושב בסלון ליד התנור ותן לו לבצע את עבודתו!!! ולכל המשיבים הנחמדים כאן ,חייבים לגרום לפונים להבין כמה חשוב לא להתעסק בחשמל בעצמם!!! מצטער שהילאתי אתכם בסיפור לא נעים , הרבה בריאות , אשר.

כל הכבוד לך על התגובה האמיצה

אך הבעיה אצלנו (הישראלים) שכולם חושבים שהם יודעים לסדר ולתקן את הכל לבד. וכל בעל מקצוע הוא גנב בפוטנציה.

למעלה