דוד רב...

turki

New member
דוד רב...

אולי כדאי שתפסיק עם הקטנוניות הילדותית שלך. אם יש לך בעיה שאנשים נכנסים לפרטים אל תקרא את ההודעות. כל המטרה של הפורום היא לדון בסיפריי הארי פוטר לא? אז אם מה שאנחנו עושים לא מוצא חן בעניך אתה לא חייב להכנס אליו. יש פיתגם שאומר ``סייג לחוכמה, שתיקה`` תן לי אף להרחיב ולפרט את דבריי:if you have nothing to say... shut the fuck up!

דוד דב

New member
תראה

אין לי בעייה על זה שאנשים מדברים פה ... אחרת אני בעצמי לא הייתי פה אבל יש לדבר ויש להכנס לכל פרט קטן ומסכן שזה כבר משהו אחר ... דבר שני זה שיש לי זכות דיבור כמו כל בן אדם אחר פה ואם זה לא נראה לך ... אתה יכול פשוט לטוס לי מהפרצוף

gadi_gol

New member
הארי פוטר

ממליץ לך לקרא את הסידרה של 4 הספרים מאוד מעניין תשכיל יותר לאחר שתקרא את הספרים

turki

New member
יש הבדל גדול בין

זכות הדיבור שלך לבין הערות הבייניים המעצבנות שלך זה לא שיש לך משהוא להגיד אתה פשוט רוצה שישימו לב אליך ע``י חזרה של אותם דברים מטופשים. ואם כבר מדברים על זכות הדיבור הזכות נתונה לאנשים שרוצים להכנס לפרטים הקטנים (זכותינו), ולא לאלו שרק רוצים לישלול את השיחה ובכך לייבש את הפורם. להזכירך גם אתה נכנס לפרטים קטנים אז תפסיק לנסות ולהתעלות מעל כולם, אני מתערב שאתה בסה``ך איזה ילד בן 10 בלי חיים שאין לו שום דבר לעשות חוץ מלזיין את המוח לאנשים מבוגרים ומשכילים ממך (50 נקודות i.q ומעלה אתה יודע). כמו שציינתי בעבר: אם הפורום טיפשי,קטנוני או פרטני לטעמך, אף אחד לא מונע ממך להפסיק לבקר בו!

דוד דב

New member
אם זה מעצבן אותך אל תסתכל ...

ומי לימד אותך לדבר ככה ? לך תשטוף את הפה בסבון הוא מלוכלך קצת

turki

New member
אתה רק מוכיח

את הטענה שלי עם המשפטים הנבובים שלך: ``תשטוף את הפה בסבון הוא מלוכלך קצת``? מי לימד אותך את המישפט הנפלא הזה? אמא? שכחת גם שאם אני ``לא יסגור את הפה תשים לי פילפל על הלשון``! בחייאת תתבגר כבר! ועוד דבר, אתה זה שמתעצבן על הודעות שכותבים אחרים! אתה מנסה להשתיק אנשים כי הם אנטילגנטים יותר ממך ואתה כנראה מפחד לחשוף את טיפשותך ברבים! אני גם רואה שלא שמעת בעצתי ושתקת לכן (בהנחה שלא תצליח לסגור את הפה הגדול שלך) אני לא אגיב בכלל להודעותיך הבאות, הריי כל עצם קיומן מהווה נסיון עלוב למשוך צומת לב ואני לא הולך לתת לך את הסיפוק! אני מקווה שתחשוב על מה שאמרתי לך עכשיו ושלא אתצרך לראות הודעות מטופשות שכאלו שנכתבו על ידך! (אני יודע שקצת קשה לאמץ את 2 תאיי המוח שלך ולגייסם לחשיבה, אחריי הכל הם גם ככה תחת עומס עצום בשל הנסיון הכושל לשמר את הפעולות המוטוריות הבססיות שלך, כמו מיצמוץ, אבל תנסה בכל זאת)! בהנחה שהבנת את דבריי (סיכויי קלוש אבל לא חשוב) אני מקווה שהבאתי סוף לוויכוח הקטנוני והמאוס הזה!

דוד דב

New member
תראו מי קטנוני ...

אם באמת היית כזה נאור היית מתעלם ממני מזמן ... אמרתי לך : לא טוב לך אל תסתכל

מעצבן שכמותך!!

אתה ממש *&^?%* למה אתה מרגיש את עצמך יותר מידי? מי הכניס בך את ההתלהבות הזאת? אולי תשתוק אתה???

Hermione

New member
זה נהיה לא נעים...

אה.... פנתר, אולי כדי שתתערב בענין...

העצלנית

New member
די עם זה עכשיו!!!

בואו נרגיע. ממש לא צריך את המריבות הטפשיות האלה מותר לכל אחד להביע דעה בצורה מכובדת ולקבל תשובה בצורה מכובדת. אז די עם המריבות הטפשיות האלה באנו לדבר לא לקלל.

העצלנית

New member
תודה אבל...

דבר ראשון רני לר בובה דבר שני גם אתה צריך להשתדל טוב? אוהבת דפנה

העצלנית

New member
;-)

תודה אבל עדיין אני לא אהבת את זה. ובאו לא נתחיל להיות ילדים בגן טוב? ואם אתה לא כועס מידיי ספר קצת על עצמך

דוד דב

New member
חיים שכאלה ...

לכעוס ? אני ? קוראים לי נימרוד .. בן 17 מנתניה .. והניק שלי זה לא דוד כמו דוד מלך ישראל אלא דוד כמו לדוד משה הייתה פרה ... ו... המממ ... זהו .. ביינתים

turki

New member
העצלנית

אני מבקש את מחילך על תגובתי האחרונה בנושא הנ``ל (כן לא יהיו עוד) אבל פשוט הייתי חייב לסגור את העניין אחת ולתמיד sorry :)

למעלה