דוד לוי...

freak2100

New member
בית מלון? ../images/Emo12.gif

אבל בדיחה משעשעת

freak2100

New member
עוד בדיחה עליו

דוד לוי יוצא לחופשת ציד בדרום אפריקה. כשהוא חוזר שואלים אותו מה הוא הצליח לצוד, אז הוא עונה: "שתי גי'רפות, פיל אחד, שלוש שואלים וחמישה דונשוטים". לשאלה "מה זה דונשוטים?" ענה: "נו, היצורים הנמוכים והשחורים האלה שקופצים וצועקים 'דונטשוט! דונטשוט!'" בעע
הבדיחה הזאת לא הולכת טוב בכתיבה
אבל שיהיה

עוד דוד לוי...../images/Emo13.gif

דוד לוי קונה במכונת פחיות שתיה. יוצאת לו פחית. הוא מתלהב וקונה עוד אחת, ועוד אחת ועוד אחת ועוד ועוד...עד שאשתו מתחילה לצעוק עליו: "נו דוד! מה קרה לך? בוא כבר! כבר כל הרצפה מלאה פחיות!!" אז דוד עונה לה: "שששש....את לא רואה שיש לי מזל היום??"

Kps

New member
../images/Emo13.gif

דוד לוי נוסע באוטו עם המזכירה ולפתע שהם לא יכולים להתאפק עוד, הם מבצעים את זממם. נו דוד? אתה מגיע לאורגזמה שואלת המזכירה? לא מותק הוא עונה: אני מגיע עד אור יהודה

Snow fairy

New member
../images/Emo13.gif

דוד לוי נכנס לחנות חשמל ואומר למוכר שהמיקרוגל שהוא קנה אצלהם לא עובד. המוכר שואל אותו מה הבעיה, אז הוא ענה לו: רציתי לחמם עוף, אז לחצתי על OFF והמיקרוגל לא עובד!" טוב, כפי ששמתם
אני הורסת בדיחות

ועוד דוד לוי...../images/Emo13.gif

דוד לוי נוסע בכביש עם הנהג שלו, ופתאום מתפרץ להם כלב לכביש, והם דורסים אותו בטעות. אז דוד אומר לנהג: "לך תבדוק על הקולר של הכלב את פרטי הבעלים, ותלך ותתנצל בשמי." הנהג הולך, ואחרי חצי שעה חוזר כשהוא עמוס מתנות, ממתקים, וכסף. דוד לוי רואה אותו ושואל: "מה זה כל זה?? מה אמרת להם??" אז הנהג עונה: "אין לי מושג! רק אמרתי להם: "שלום, אני הנהג של דוד לוי. הכלב מת."

Kps

New member
../images/Emo6.gif

מוכרת אחושרמוטה, אבל בקטנה: אישתו של דוד לוי מצאה אותו עומד בלאס וגאס מול מכונת משקאות. "מה אתה עושה?" שאלה אותו. "תראי איזו מכונה מצאתי", עונה לה דוד לוי, "כל הימור שלי מצליח..."

ועוד דוד לוי...

אשתו של דוד לוי מתקשרת אליו כשהוא באמצע נסיעה באיילון וצועקת: "דוד!! תיזהר! הודיעו ברדיו שיש איזה משוגע אחד שנוסע נגד כיוון התנועה באיילון!" אז דוד עונה לה: "משוגע אחד?? כולם משוגעים!!"

Kps

New member
עוד אחת

דוד לוי מגיע לכנסת לבוש ב..טריקו. כאשר העירו לו אמר: "יש לי אישור ממלכת אנגליה" והבהיר: "לפני כמה זמן הייתי בביקור אצל המלכה וכששאלתי אם אפשר ללבוש טריקו לארוחת ערב ממלכתית היא אמרה: "טריקו תלבש אצלך בכנסת!"

למעלה