דודל.. לאן נעלמת???

שרונה57

New member
דודל.. לאן נעלמת???

כבר כמה ימים שאני מחפשת הודעות שלך בפורום אבל... אתה לא כאן!! מה קרה? חוצמזה- אל תשכח את הצרפתית מחר. יש לך פלאפון? ככה אני אוכל לדעת מתי לחכות לך בתחנה... ולשאר הפורום- שוב: סליחה סליחה סליחה אבל האי מייל שלי לא עובד... אני באיי סי קיו ביי

Panther

New member
זה לא המקום להודעות פרטיות!

זה לא המקום להודעות פרטיות. פעם הבאה שאת שולחת כאן הודעה פרטית תהי מושעית. האי מייל שלך לא עובד? תעשי אי מייל חדש.

yearak

New member
בואנה פנתר תירגע

זה שיש לך סמכות זה לא אומר שאתה צריך כל הזמן להפגין אותה. וזה שזה פורום הארי פוטר - אז מה - פרורום הוא כלי חברתי ואם היא רוצה להשאיר הודעה פרטית שתשאיר. ההודעות שלה לא מפריעות לאף אחד. תסתכל בפורומים אחרים - לא משעים אנשים בגלל הודעות פרטיות. תירגע. ותפסיק להפגין ב``סמכות`` שלך. זה הפורום שלנו - של הגולשים - אתה רק אחראי עליו - ואם אנחנו בוחרים להשאיר הודעות פרטיות אין סיבה שתמחוק אותם.

Panther

New member
זה לא הפורום של הגולשים

ואני לא מפגין את הסמכות שלי כל הזמן. הפורום הוא של תפוז, בשביל הגולשים. בתור המנהל יש לי את הסמכות לקבוע את כללי הפורום, כל עוד הם הגיוניים. אני קובע שכאן אין הודעות אישיות, בשביל זה יש אי מייל ואייסיקיו. זה לא מעניין את כולם ההודעות האישיות האלה, וזה סתם דוחף למטה דיונים קודמים. ובקשר לפורומים אחרים - צרת רבים נחמת טיפשים. מצבם של הרבה פורומים ישראלים לא טוב מהבחינה הזאת.

shai.m

New member
אז זהו-ההשעיה שלך לא הגיונית...

לאף אחד בפורום לא הפריעה ההודעה הפרטים הזאת-אז אם היא מפריעה לך אז זאת בעיה שלך-כי אתה לא כל חברי הפורום.

Panther

New member
זאת באמת בעיה שלי

זאת בעיה שלי, אבל אני כאן היחיד שיש לו כלים להתמודד עם בעיות מסוג כזה.

Prongs

New member
אוקיי

כדי לפתור את הוויכוח כאן אני אתנצל בשם שרון, היא לא התכוונה לעצבן אותך פנתר אבל ההודעה שלה באמת לא כל כך הפריעה... היא כתבה והתנצלה שאין להודעה שום קשר להארי פוטר. אז בוא נחליט שלא מגיבים יותר להודעה הזאת ופנתר פשוט תמחוק אותה וזהו. Prongs נ.ב אל תגיבי לי...

למעלה