דודי, שמת לב..

feyoula

New member
דודי, שמת לב..

שהדבקתי לך קישור כבר מזמן לסרטונים שביקשת? או שאני צריכה להעלב על החוסר תגובה?

לאאאא...רק אל תעלבי בבקשה ../images/Emo10.gif

בוודאי שראיתי את פרסי ...אפילו באותו הערב אין דבר שנעלם מעיני בפורום הזה
, גם אם לא תמיד אני מגיב... כמו שאולי קראת, בשבוע האחרון אני עומל ושוקד על תוכנית לקידום הפורום וצירוף חברים חדשים מה שגוזל ממני לא מעט זמן בתוספת ההצגות, התיאטרון והמטלות האחרות...( עכשיו למשל אני מקליד ביד אחת ובשניה מורח דבק על המתקן האחורי של התפאורה כדי להדביק בחזרה את הוולקרו שנתלש יחד עם המסכים שאותם אתקן תוך כדי תגובה להודעה הבאה ) ולכן אני מתעכב יותר מהרגיל במתן תשובות אז סליחה גדולה לך ולפרסוויל המתוק והביישן ומקווה שאתם מבינים וסולחים לי
אוהב

feyoula

New member
../images/Emo140.gifזה היה בצחוק חמודן

אני אחכה בסבלנות לתגובה שתבוא בכייף ובנחת ולא בלחץ..(לא לוקחת את האחריות על הדבק שיטפטף על המדפסת
הכי חשוב שיהיה בהצלחה בכל התחומים והעניינים וכל הכבוד על היוזמות!! אני כותבת קצר כי סתם נכנסתי במקרה למייל בין השיעורים וראיתי שהגבת... אבל אני אכתוב לך גם את דעתי על משרד החינוך בהמשך...
חמוטל

באמצע השיעור? ועוד למעני...

מה היה שיעור משעמם כל כך??? חחחחחח.... תודה, תודה , תודה על הברכות והמחמאות כפי שתיראי קראתי את דעתך ואהבתי כל מילה!!!!!! מהי מקלדת מלאה דבק ביננו?! כלום... ממש כלום

feyoula

New member
וואי אתה יודע? הזכרת לי..

ראיתי בנחלת בנימין לפני כמה זמן מריונטה, אולי אתה מכיר, של עכבר שהיה לו כפתורים של מקלדת בגב וקראו לו "עכבר מחשב", זה היה עשוי ממש יפה:) אז הנה לך מה אפשר לעשות עם מקלדת ודבק...

לא יודע אם אנחנו מדברים על אותה בובה

אבל גם אני ראיתי כמה פעמים בשיטוטי בנחלה בובת מריונטה של עכבר גדול יחסית ואם אני זוכר נכון היה עם חלק גוף עליון בצבע אפור כמובן ולבוש מעיין סרבל או מכנס עם כתפיות בצבע כחול... לא ראיתי שיש לו מקלדת בגב... האמת שלא התחברתי לכל שאר הבובות שהיו בדוכן שהיה די בתחילת המדרחוב כשנכנסים מאלנבי-שנקין והופתעתי לראות אותו בדוכן מול שאר הבובות כי הוא היה מאוד יפה ושונה מהן...אבל אולי אנחנו לא מתכוונים לאותה הבובה... יש לך גם הצעות מה לעשות עם: שולחן סלון ומשרד,ריהוט, ריצפה,שיש מטבח,ברזים, בגדים, מכשירים,תיקים, ניירת, פנים ,ידיים ולפעמים גם חתולה עם דבק?...

למעלה