דודי זילברשלג...

אוקיי אתה מכיר את ההיסטוריה שלו

מתי ראית אותו לאחרונה מתפלל ??? אני חושב שאחרי שתראה אותו מתפלל הדעות שלך עליו ישתנו מהקצה אל הקצה. ועוד לא הבנתי מה רע ברעיון שלו, אתם כל הזמן תוקפים אותו שזה משנאת עם הארץ לתלמיד חכם וכו'... ואני שואל ושואל מה רע בנשואים שלא מוצאים את עצמם בכולל שילכו לעבוד ??? האם אני לא מקבל תשובה בגלל שרפוש עדיין לא למד בכולל ? אני חושב שאם תבוא איתי לסיור בירושלים (מקום מגורתי) בכמה וכמה כוללים, אתה תצא ברחוב ותצעק "דודי צודק" ! :)

היסחפות שלא במקומה...

דבר אחד אני יכול לומר לך, הלואי וכל אלו שמתבטלים בכוללים יעשו משהו מועיל כמו שיהודה משי זהב עשה... האם יש חולק על כך שזק"א זה דבר טוב ? האם בגלל שהוא הדליק משואה ביום העצמאות הוא נהיה עוכר ישראל ???

מני 22

New member
אתה טוב רפוש..

אני לא מכיר אותך אבל תמסור לאבא שלך בשמי שהוא תבע בך השקפה ישרה נכונה ואמיתית, ועל זה מגיע לו ישר כוח, תשמור על זה ועל תתן ל.... מהפורום להרוס לך את ההשקפה הזו , עלה והצלח. מני.

מני 22

New member
אתה טוב רפוש..

אני לא מכיר אותך אבל תמסור לאבא שלך בשמי שהוא תבע בך השקפה ישרה נכונה ואמיתית, ועל זה מגיע לו ישר כוח, תשמור על זה ועל תתן ל.... מהפורום להרוס לך את ההשקפה הזו , עלה והצלח. מני.

שפן1

New member
איזה השקפה אולי אשליה

אתם משלים את עצמכם, יש לכם השקפה טהורה, בלורית זה טהור? לגלח את הזקן טהור מאד לא? העיקר הלימוד, טיפשות לשמה!!!! לימוד בלי יראת שמים לא שווה כלום!!! כלום, זה סם המוות! כל האופנה והמודה היום מקורה היכן, כל בחור ישיבה ליטאי מתחרה במותג אופנתי וכו'. האשליה הזאת התנפצה ממזמן עושים מעשה זימרי ונוטלים שכר כפנחס!! ואמר הרב הקדוש מפרמישלאן יבוא זמן והרב ישב עם נכרית בעגלה וכל העם יאמרו אחריו קדוש קדוש

שאלה לכווווווווווולם?

למה תמיד בויכוחים על נושאים פנים חרדיים או השקפתיים תמיד בסופו של דבר זה נגמר בהשמצות ??? למה ??? למה הויכוח לא יכול להיות עניני ??? למה לא מנתחים את הטיעונים כמו בכל ויכוח נורמלי ??? קחו את זה לתשומת לבכם!!!

גם אני שואל את אותה שאלה

אבל לצערי עדיין אף אחד לא הגיב עניינית לדבריו של זילברשלג חוץ מזה שהוא עם הארץ ששונא תלמידי חכמים !

סידיש

New member
וחבל מאד,מני,שאותך אביך לא חינך

חוץ משגיאת הכתיב,לו הפליק לך קצת בילדותך,אולי לא היית גולש בזקנותך בפורום סקסBdsm...מנוול! צא טמא! הסתלק מהפורום,נואף!

למעלה