דודי זילברשלג...

דודי זילברשלג...

ממשיך לתקוף את יתד נאמן וכן את האברכים, בראיון לתוכנית בין קודש לחול ברדיו קול חי זילברשלג ממשיך לתקוף ולהתנהג כמו עם הארץ ששונא תלמידי חכמים, דודי נמאסת לך הביתה, אל תעשה מעצמך דוברו של הציבור החרדי.

חנוך617

New member
שמעת איך הוא הדגיש שהוא י

שיתקיפו אותו? או שהוא מחפה על כך שהוא לא ידע, או שהוא ידע והוא עשה זאת כי חסר לו תשומת לב. הוא חצוף וחסר מעצורים.

אוי הוא יצא קטן...

ברדיו, רבקה פאלוך עשתה ממנו צוציק מסכן, אוי דודי כנראה שעוד לא התבגרת.

חנוך617

New member
הרגע הוא דיבר שוב וראש כו

מפ"ת רצה להגיב אך לא הגיב כנראה כי היה צריך לומר את שמו ולא רצה וזה הגיוני. הדודי הזה צחק על כך.

אתם שניכם לא אובייקטיים

אני גם שמעתי את הראיון הוא ממש לא יצא צוציק... רבקה פאלוך למי שיודע היא תומכת נלהבת במה שהוא מייצג, גם אני לא ממש הבנתי על מה תוקפים אותו ? מה רע בזה שאלו שמתבטלים ילכו לעבוד ? ומה טוב בזה שהם כותבים בכולל, מעשנים סיגריות וכו` ? על אלו שלומדים ? דודי הוא מהתומכים הנלהבים שילמדו... ובכלל לפני שאתם מדברים עליו עדיף שתעשו קצת שיעורי בית עליו ועל מעשיו ולא להאמין במה שכתוב ביתד נאמן כמו עדר כבשים.

חנוך617

New member
אם שמת לב לא כתבתי שהוא י

את מה שהוא כתב אני יודע מהראיון גרידא. הוא לא גדול בתורה והוא לא יכול להכנס לראש של הגדולים.

שיעורי בית?

הצחקתני, דירקטוריון ברדיו קול חי (דרך אגב העיתון שלו אוהב לתקוף את אותו רדיו זה לא נראה קצת משונה?) מו"ל עיתון בקהילה, מנהל רשת מאיר פנים והכוח לתת, מנהל לשעבר של רדיו קול שמחה, הוא חסיד סערט ויז`ניץ והוא מתגורר כיום בשכונת רמת שלמה בירושלים, לאחר נישואיו הוא גר בבני ברק והיה מוכר בחנות ספרים שקראו לה כמדומני תפוצה והיא היתה ברחוב חזון איש בבני ברק איפה ששוכן היום בנק אדנים למשכנתאות, דרך אגב בעבר הכרתי אותו אישית, דרך אגב פעם הייתי גם קונה את עיתונו, אך מאז שהוא חירף את האברכים, הפסקתי לקנות את אותו עיתון, בכל מקרה אני חושב שאני מכיר אותו קצת יותר ממך אז אנא בבקשה אל תגיד דברים שאינך יודע.

שפן1

New member
דודי זילברשלג דובר אמת

מה קרה מה ההתלהמות? כשממזכרים את הפרצוף האמיתי שלנו אז כולם נבהלים? כן יש אברכים שלא לומדים כלום ורק מפטפטים, הם דואגים להכניס את יתד מתחת לשכמם ישר אחרי התפילה, כי זה "הדעת תורה שלהם", הם מעשנים ומפטפטים שוב. זוהי תורה? אל תהיו מוכנים להסכים לשמוע כי גדולים ממנו קטלתם וביזתם, לא שמתייחסים אליכם כל כך. הרבי מחב"ד הפיץ את רעיון הגאולה מדוע? מה רצה הרבי מחב"ד הוא רצה לסגור מעגל, הוא רצה אמת, מי שנלחם נגדו פחד מהמשיח, ולכן נלחם נגדו, הוא ידע שביום שיבוא המשיח כל השקר והמסווה שיש ביננו יעלם, אך כולם פחדו מזה. בכל העולם קמו מחרחרי ריב אנשים בזויים, ופרסמו שקרים ותככים כנגד צדיק עולם, והכל במסווה יראת אלוקים. איני מדבר כאן על הגרא"מ שך זצוקלל"הה ח"ו אלא על מחרחרי הריב.

סידיש

New member
אין קץ לחוצפה ולצביעות!עקבתא דמשיחא

"אברך" כמו חנוך,שבין תוס` לתוס` מוצא כ"כ הרבה זמן לקשקש כאן,מדבר על זילברשלג...צורב כמו רפוש,מתלמידי הגר"מ טוקר שליט"א,מסייעו...שפן,רציתי לנשקך! אמת כזו מזמן לא כתבו כאן!

בקטע הראשון שלך יש צדק

אבל ממש לא הבנתי איך נכנס פה האדמו"ר מחב"ד ??? מישהו דיבר על הליטאים ? דודי מדבר על "האברכים הצורבים" שיושבים בטל בכולל שעדיף שילכו לעבוד בלי קשר עם חסיד או ליטאי וכו'. ושוב ושוב דודי אף פעם לא אמר שמי שלומד עדיף שיעבוד ! אני יכול להבטיח לכולכם שדודי עצמו ישמח מאד עם ילדיו שלו ישבו בכולל וילמדו בחשק רב !

סידיש

New member
הקשר הוא

שהליטאים המציאו את כל הרעיון הזה שכ"א צריך ללכת לכולל,ומשם זה חדר לחסידים,רק זיל. כחסיד מעיז לצעוק שהמלך עירום!

טעות איומה !

המקור שללמוד כל היום ולא לעבוד הוא מהרמב"ם ועד כמה שידוע לי הרמב"ם לא שייך לא לליטאים ולא לחסידים (הוא היה בכלל ספרדי :)... רק שאצל הליטאים יש לחץ חברתי איום שחייבים לשבת בכולל, ומי שמוביל את אותו לחץ חברתי הוא בין היתר העיתון יתד נאמן, אצל החסידים המצב הרבה יותר טוב, ואצלם רבים מאלו שהולכים לכולל באמת אוחזים בלימוד, רק מה, אתה צודק שהלחץ החברתי שהיה קיים בעבר אצל הליטאים עבר גם אצל החסידים, אבל בכל זאת זה שונה.

סידיש

New member
כששומעים אחד מהם מקשקש ב"לימוד"

אפשר להתפוצץ מצחוק."חלויס" "חפצא" וכו` וכו` ולומדים 10 דפים בזמן.וידועים דברי הרה"ק מצאנז בענין

הרבה ישיבות חסידיות גם לומדים כך

ודברי האדמו"ר מצאנז עם כל הכבוד, אינם נוגעים לאנשים שלא הלכו בדרכו. יש שבעים פנים לתורה, להזכירך.

סידיש

New member
כששומעים אחד מהם מקשקש ב"לימוד"

אפשר להתפוצץ מצחוק."חלויס" "חפצא" וכו` וכו` ולומדים 10 דפים בזמן.וידועים דברי הרה"ק מצאנז בענין

סידיש

New member
ובענין הליובאוויטשער זצוק"ל,הוא כתב

באגרותיו שרק המצויינים יהיו בכולל,והשאר צריכים לעסוק בהפצת יהדות כמו בזמן הבעש"ט.ורואים ההבדל בין קדוש ה` של אלפי שליחי חב"ד בעולם לליצנות וחלול ה` שגורמים אלפי הבטלנים

למעלה