דודי גוזלן לראשות!!!!!

AXER

New member
הוא באמת נראה לי הכי טוב...

אבל כמעט ואין לו תמיכה בעיר...

yossi018

New member
למה דודי ולא וקנין?

לדעתי צריך לבחור בוקנין בגלל ש: א. ניסיון ב. הוא לא גנב כסף (כמו מועמד אחר לראשות) ג. יש לו אבא ואמא (הליכוד) ד. רואים תוצאות ה. תוכניות עתיד הסבר ל-ג': הליכוד נמצא כרגע בממשלה, ולדניאל וקנין יש הרבה קשרים עם שרים, ח"כים וראש הממשלה (גם הנשיא). כאשר הוא צריך תקציב מה שהוא צריך לעשות זה להפעיל את הקשרים שלו בממשלה (_מה שאחרים לא יוכלו לעשות) מי שיגיד שוקנין לא עושה כלום לנוער (לא שהם יוכלו לעשות משהו) טועה ובגדול!!! זה לא שבשנים שכיהן דני כראש עיר הוא לא רצה לעשות כלום, פשוט יזמים לא הגיעו, אבל חידוש לי אליכם - יזם מסויים פנה לדני (ובניגוד לדעת החרדים) הסכים דני לבנות קניון לעירנו הצנועה ליד מתחם "ביג" צפויים, יש גם בריכה שתעבוד 364 ימים בשנה (בריכה מחוממת), וכן - היא כבר בבניה!!!! דניאל וקנין - ממשיכים בתנופה!

faith2

New member
אממ...

לצערי מאוד קשה לי כיום לתמוך בועקנין אחריי הנטישה שלו בחינוך. אבל יותר חבל לי שאין מועד יותר טוב
אישית את דודי אני ממש לא מכירה, עושה רושם של אדם מאוד ישר,

AXER

New member
עלק "תנופה"!!

זה שהוא התחיל לפעול בכמה חודשים האחרונים זה אך ורק בגלל הבחירות ההולכות וקרבות. הוא לא תרם לעיר בשיט, אתם יודעים מה, נכון הוא תרם, למי?! לחרדים, בנה להם ארמונותה ובצד שלנו> בית שמש הישנה הכל מוזנח. אנשים!! תראו איך העיר שלנו נראת! מסריחה, מוזנחת, החינוך דפוק, אין עבודה בעיר, יש פה התחרדות ואין מה לעשות קבינימאט!. אנשים רק מחפשים לצאת מפה!. תתחילו לפקוח את העיניים ולראות מה קורה סביבכם!

למה לא וקנין ...

כל מי אבל בראסמי כל מי שבוחר בוקנין חי בבועה ... שיבוא ליום אחד מהחיים שלי ויסתכל על העיר מהעין שלי ... ויגיד לי איפה הוא רואה תנופה ?! ?! ?! כמובן שהבן אדם מושחת ... הוא גרם בכוח לכמה אתיופים לתלות שלטים שלו באומרו כי אם הם לא תולים אותם נחזיר אותכם (האתיופים) לאתיופיה ... ויש עוד סיבות רבות ... סדר העדיפיות שלי מה אני רוצה שיבחר: 1.) נתן שטרית הלוואי אמן !!! 2.) דודי גוזן !!! 3.) שלום פדידה !!! נתראה ב29/10

AXER

New member
בואו לא ניתן לאותה הטעות לחזור../images/Emo5.gif

בפעם השלישית!!!(!!!!)!...

yaelcita

New member
אז מה תגידו על

זה שדווקא בבית שמש יש אחוזי זכאות לבגרות מהגבוהים בארץ? או על זה שנבנה לכם מרכז מסחרי חדש (ביג) הרבההרבה לפני הבחירות? או על המלגאות שסטודנטים מהעיר זכאים להן? או על עידוד שילוב סטודנטים בהדרכה וביזום פעילות בעיר? באמ, בתור מי שלמדה תיכון בי-ם (דווקא בבית ספר שנחשב אליטה) תסתכלו על הבתי ספר סלכם ותתפלאו לדעת שהם לא כאלה "לא מטופחים" והשחינוך בעיר בכלל לא מוזנח, להפך... יש מיליון וחצי מועדוניות לילדים שזקוקים לזה, מתנ"ס בכל חור אפשרי העיר גדלה בקצב מסחרר.. בעיניין החרדים (בתור מי שגרה ברמה)זה לא קשור למי ראש העיר...אי אפשרלההגיד לבן ארדם שרוצה לקנות בית" עצור אתה חרדי אתה לא יכול לקנות". נכון הייתה בהתחלה טעות לעשות חלק מהרמה חרדי כי אחר כך הם התחילו לעבור לכל הרמה.. אבל זה לא אשמת ראש העיר...אין את מי להאשים (ואת זה אומרת מישהי שהמשפחה שלה בורחת מהרמה בחזרה לבית שמש בגלל החרדים)

yossi018

New member
סיפורי מושחטים....

בקשר לאתיופים - מי שאמר לך את זה שיעמוד מול וקנין ויגיד לו את זה בעיניים!!!! המועמדים האחרים פשוט מספרים סיפורי מעשיות כדי שאנשים יבחרו בהם! יש בעייה של "רק לא דני" אצל המועמדים... מה המצע של פדידה? של גוזלן? של שטרית? תנו לי ספק אחד בוקנין ואני מתחייב לא להצביע לו! ידוע כי ממשלה עוזרת לחברי מפלגתה ולא בדיוק איכפת לה מאחרים (כן - זה נשמע אכזרי, אבל זאת המציאות לצערי). גם אם אתם לא תומכים נלהבים של וקנין תדעו שלו יש קשרים, לאף אחד זה לא איכפת?!? לא איכפת לכם שהעיר יכולה להתקדם רק באמצעות תקציבים? ומאיפה יגיעו התקציבים? מהממשלה כמובן! נראה לכם שהגעת תקציב תהיה מהירה כמו שוקנין בהרמת טל' אחת יכול לעשות? אם כן אתם טועים!!!! דניאל וקנין נבחר ע"H ראשי ערי הליכוד כדי להיות ליו"ר שלהם בליכוד, ידעתם את זה?!? כן זה נכון, וקנין נבחר ע"H ראשי הערים מטעם הליכוד להיות יו"ר ראשי הערים.... חידוש?!? ויש עוד מלא...... אתם מוזמנים לסניף הליכוד לפרטים נוספים - ושכל אחד יעשה מה שנכון בשבילו זה הכי חשוב! אם לדעתכם וקנין לא מתאים מסיבה כל שהיא אני אשמח לדעת כנער שנמצא לפני גיוס, אני חי כאן מאז שנולדתי ואני לא מתכוון לעזוב בגלל שום סיבה (לא ניתן לחרדים לנצח!!!!)

סיפורי השחיטויות אמר נתן שטרית שאין

סיבה אחד שהוא ישקר לאף אחד ... כי הוא לא פולטקאי תודה לאל !!! והבריונים של וקנין הלכו לאתיופים להוריד שלטים של שטרית ... אתם יודעים מה זה ?! שבאים לך לבית באמצע יום וצועקים עליך: "אם לא תוריד את השלטים נחזיר אותכם לאתיופיה" ?! שבן אדם אחד, יחווה את זה שיבוא ידבר איתי על זה שדני וקנין לא עושה את זה, אני אישית מסתובב הרבה בנרקיס (כי הקן של הנוער העובד והלומד בבית שמש שם) אז אני רואה שומע ויודע מה עושה וקנין !!! אם אתה לא פגשת את האתיופים המבוהלים, אין לך מה לדבר ... אבא שלי היה מעורב בנושא ... והוא אמר לי שהאתיופים האלה פשוט פחדו לאללה אז אכן "דני ניצח" במטה של נתן שטרית הוחלט בשביל לא לגרום "אי נעימות " לאותם אתיופים ... והאם זה נתן סיפוק לבריונים של וקנין ?! ?! ?! ממש לא ... הבריונים של וקנין עשו אותו דבר לאנשים שתלו שלטים של דודי גוזלן ... אז מה לעשות זה דוגמא למצוינת לעיר שלנו ... עיר מלאה בערסים ועבריינים והערס הגדול מכולם עומד בראשה ... אבל חברה בואו נמשיך את החנופה !!! דני מאמי תתעורר, אתה חי בבועה וכך גם כל מי שמצביע עבורך ... כל ארבע שנים יש בחירות איך זה שרק בשנה האחרונה וקצת התחיל התחנת רכבת וביג ... ושנתיים שלמות לא היה עשיה ממשית ... מצביעי וקנין ודני עצמו תמשיכו לחיות בבועה החמודה שלכם ... אבל לא בבית שמש אנשים ...

משהו ששיעשע אותי לגבי מר ווקנין

באחד מהפירסומים שלו שמו דיאגרמות המראות כביכול את השיפור העצום באחוזי הזכאות בבגרות. עמודה אחת ציינה את האחוז בזמן שלטונו של פדידה, אחת בתחילת שלטונו של ווקנין ואחת, שבלטה בגובה שלה את האחוז כיום. אבל מה, הייתה לעמודה הגבוהה הזו כוכבית, והכוכבית הפנתה להערה: "בבית הספר ברנקו ווייס". עכשיו, לא יודעת מה איתכם, אבל נראה לי שבית ספר בן 4 שנים עם מימון מחו"ל לא בדיוק מייצג את הרמה של כל העיר. זה מזכיר לי גם את אחת הפרסומות של ברנקו ווייס בתחילת הדרך בו הם מהללים את ה100% הצלחה בבגרות, כשהמחזור הראשון רק סיים י' עם בגרות בלשון. האמת שאני בבעיה בכל הנוגע לבחירת ראש העיר. אני לא חושבת שהמצב בבית שמש כזה גרוע, יחסית לעובדה שאנחנו עיר צעירה מאוד, עם אוכלוסיה מגוונת ולא הרצליה פיתוח. אני לא חושבת שצריך לצפות ליותר מדי. למרות זאת, אם יש משהו אחד שלקחתי מהדיעות הפוליטיות של אימא שלי (ואין הרבה דברים שלקחתי) זה הצורך בדם חדש מדי פעם. אני לא חושבת שווקנין היה כזה מדהים שמגיעה לו קדנציה שלישית (תחשבו על זה- 15 שנה!) אבל לצערי אני לא רואה תחלופה הולמת.

MS6

New member
רק דני!

בחייכם אף מועמד אחר לא יכול אפילו להתקרב אליו... דודי גוזלן: מעולם לא עשה כלום!!! היה אחראי על תיק הספורט בעיר... מה השתפר בספורט?!? בית"ר בית שמש התפרקה וקבוצת הכדורסל גם כן התפרקה ממש יהיה ראש עיר מוצלח... חוץ מיזה תנסו להבין שמצעים אטרקטיביים רחוקים אלף שנות אור ממעשים ממש! נתן שטרית: מועמד חרדי נ-ק-ו-ד-ה! אני מכיר אותו הרבה יותר טוב מכל אחד פה בפורום, תאמינו לי, והוא יהווה בעייה רצינית לאוכלוסיה הדתית-חילונית בעיר. חוץ מיזה הוא מעולם לא עשה משהו בשביל העיר הוא לא היה חבר מועצה או משהו כזה אז לתת תפקיד כזה חשוב למישהו חסר נסיון.... שלום פדידה: בפעם האחרונה שהוא היה ראש עיר הוא הורשע על עבירה פלילית.. זו לא סתם שמועה, זה דבר שקרה באמת שאלו את ההורים שלכם! דני וקנין: 10 שנות פעילות, והדגש על המילה "פעילות" כי מי שהיה פה לפני וראה איך בית שמש הייתה נראית ( תחשבו אופקים וקריית גת) לא מאמין שהיא תראה ככה עכשיו. מספיק להסתכל על אחוזי האבטלה רק 2%!!! זה פשוט כלום ביחס למצב הקשה ששורר בארץ, והחינוך באמת השתפר וזה לא רק ברנקו וויס זה גם פירסט ושייבר. ולמי חוץ מדני וקנין יש קשרים בממשלה?! מי נתן? דודי? פדידה? לראש העיר שלנו יש אוזן קשבת בכל המשרדים הממשלתיים! הוא נוכח בפגישות של סיעת הליכוד, הוא נבחר בתור הראש של ראשי העיר מטעם הליכוד בארץ! תנסו להשוות מי היו ראשי העיר בתקופה שהוא נבחר: אהוד אולמרט, יעקוב אדרי חכ"ים ושרים כיום.

שטרית לא חרדי !!!!!! ../images/Emo46.gif תקלטו !!!!

הבן אדם שכן שלי ... אני מכיר אותו שש שנים ... מתפלל איתו בבית כנסת ואין אין הוא לא חרדי תקלטו !!!!!!!!!!!!!!!! אני יודע שזה מה שכולם אומרים לכם ובעצם כולם זה המועמדים האחרים ... אבל אני אומר לכם חד משמעי : הבן אדם לא חרדי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

faith2

New member
את די טועה...

בית שמש ממוקמת במקום עשירי מכל הערים בארץ שבה יש אחוזי זכאות לבגרות
בזמנו ועקנין ביטל את "ההגרלה" של היסודיים, ובכל בעצם גמר על שייבר...לאט לאט שייבר נרקב....ושהוא הגיע למצב איום ונורא בחטיבה, ועמל נטש אותנו, ועקנין לא היה מוכן להיפגש עם המורים שלנו להגיע לאיזשהו הסכם שבו שייבר לא ייסגר, ומאות תלמידים ימצאו עצמם בספטמבר ללא מסגרת לימודית. הסיבה היחידה ששיבר עדיין קיים היא בזכות הנוער שלנו!...אנחנו אלה שהפגנו מול העירייה, שבתנו 5 ימים...לולא וועד ההורים (שכמובן היה משוחד!) היינו משיגים הרבה יותר. ועקנין פעל "למעננו" רק שאנחנו הרסנו את התדמית היפה שלו- כאחד שפועל למעל החינוך.

MS6

New member
אגב

הם ממוקמים במקום העשירי מלמטה בגלל הנוער החרדי בעיר שלא עושים בגרות, והם הורידו לנו פלאים את אחוזי הבגרות זה בכלל לא האחוזי בגרות הנכונים

faith2

New member
את זה לא ידעתי...

אבל בכל זאת מקום עשירי מלמטה, זה עדיין נתון מעורר דאגה....נכון שהנוער החרדי תרם לזה, אבל עד כדי כך?

למעלה