דודו טופז.

shakshuka6

New member
איפה אתם חיים?!../images/Emo12.gif

שירי הייתה היום בדודו טופז ולא ראיתי אפילו הודעה אחת בנושא... שילבו אותה עם רן דנקר(אולי בגלל שהם שני הזמרים האמיתיים היחידים שהופיעו שם, חוץ מאולי גם עדי כהן).

היום בתפוז אנשים ../images/Emo62.gif

ב 18:00, מיד לאחר סיום התוכנית ביקור בית, יתארח בפורום התוכנית פרופ' מוטי שוחט - מנהל המכון הגנטי, מרכז רפואי "רבין" אשר יענה לשאלות בנושא גנטיקה
ב-19:00, פורום חופש מארח את ד"ר צביה גרינפילד, אישה חרדית יו"ר "מפנה" הדוגלת בחינוך לדמוקרטיה וחשיבה ליברלית, מועמדת לכנסת ה-17 מטעם "יחד". אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם כבר עכשיו.
"המתנחל עמנואל לוינגר" (שרון פלטי) מהתכנית מכת מדינה מגיע להתארח בפורום הערב בשעה 19:00. אתם מוזמנים לשרשר לו שאלות כבר עכשיו בפורום מכת מדינה
סמי הורי ואנה ארונוב, הזוג הסוער של התכנית רוקדים עם כוכבים יגיעו הערב ב-19:00 להתארח ב-BlogTV של תפוז ולענות לשאלות הגולשים. שאלות ניתן לשרשר כבר מעכשיו בפורום רוקדים עם כוכבים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1393&msgid=66217854
בשעה 21:00 הכירורג ד"ר אנדרי קידר מהדסה עין כרם יענה לשאלות הגולשים בפורום קיצורי קיבה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=19&msgid=66250585
עוד בשעה 21:00 תתארח בפורום הפרעות קשב ADHD, יפה שיף, דיאטנית קלינית, מומחית לתזונת ילדים, אשר תספק ייעוץ מבוסס מדעית על התזונה המומלצת לילדים בעלי הפרעת קשב עם/ללא היפראקטיביות, על השפעת תוספי תזונה ומאכלים שונים על ההפרעה, ועל התזונה המומלצת בזמן טיפול תרופתי. שרשור השאלות כבר נפתח ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=201&msgid=66240036

נצל"ש- כששירי הייתה בדודו טופז

עם כוכבי הפסטיגל אז קודם כל היא שרה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם דבר שני היא נראית מעולהההההה.... האיפור והחולצה המההמת שהיא לבשה (שגם עדי לבשה אבל זה יותר יפה על שירי חחח) ושוב היא עם רן דנקר חחחחחחחחח הם צימוד ווקלי ממש מגניב!!!! קיצר ממש אהבתי וממש רציתי לכתוב את זה חח

Cm 2004

New member
שמח שאהבת וכתבת../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif;-

הייתי עוד יותר שמח לכתוב אם אני הייתי במקום דנקר! (אבל לא הייתי) ככה שאין מה לכתוב! חחח

חחח אתה היית שמח להיות במקום דנקר

בגלל שאני בת הייתי מתה להיות במקום שירי!!!! גם להופיע מול דנקר ולשיר איתו
וגם להיות שירי חחחחחחחח זה הנאה כפולה!!! וגם לדעת שהוא הצביע לי בכוכב נולד... הנאה משולשת חחחחח

חחח כן כן כן../images/Emo70.gif

הוא אהב אותה בכוכב נולד והצביע לה בגמר חחח הכי מצחיק שחברה שלו לשעבר הצביע נינט או משהו כזה..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה גורל ומה פירוש השם שלך?? מסקרן אותי חחחחח

אההה.. חחחח כן..

F-FELIPE C-CAMILA H-HAREL(SKAAT) S-SHIRI וזה יכול להיות גם במשמעות ש- FC-FELIPE COLOMBO HS- HAREL SKAAT חחחחח זה המשמעות של השם שלי...

Kryptonite

New member
זה היה מדהים!../images/Emo168.gif

מחרוזת יפייפיה ושירי ניראתה מדהים. השיר שהיא שרה ממש יפה
גם השיר של יעל בר זוהר! (חבל שהיא לא שרה יפה...
)

היה מדהיםםםםםםם!!!!!!!!!!!

מחרוזת ממש יפה!!!!!!! שירי הייתה פשוט... מדהימה!!!! נורא אהבתי שהיא שמה את החולצה הזאת מעל החולצה הארוכה.. עשתה לי צמרמורת הבחורההה
רן דנקרררררר
אהאהאאההא

תמיד הגירסה של שירי לשיר היא יותר

יפה מהמקור!!!!!! חחח שמעתי את השיר במקור (אני אוהבתת את השיר הזה) ושמעתי את שירי ופשוט שירי יותר טובההה רק חבל שהיא לא מבצעת את השיר המלא זה היה מושלםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!! אוףףף מדהימהההההההההההההההההההההההה

אין שום בעיה../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

להפך, כל השווים בדרך כלל כאלה
בשר ודם, כל אחד וההעדפות המיניות שלו אני פשוט לא מעריצה אותו... התכוונתי הומו מבחינת איך שהוא שר וכו' ולא להעדפות שלו

למעלה