דודו טופז ז``ל.

טל205

New member
דודו טופז ז``ל.

כואב הלב שכך היה סופו של אדם שעשה המון טוב לעם ישראל.. שימח יתומים ואלמנות,הגשים משאלותם של הרבה נדכאים מעמנו.. יהי זכרו ברוך.

שירלי232

New member
):

כמה חבל... ביום כזה שצריך לדון אותו לכף זכות,אני רוצה להגיד שהוא ברוב ימיו היה גיבור תרבות שריתק את כולם לצפייה בתוכניותו ולדעתי האישית-למרות שאיני מצדיקה את מעשיו אלא להפך,אני מסכימה עם הדעה שנעשה לו לינץ' תקשורתי-התקשורת מרוממת אנשים ומביאה אותם לגדולות ובו בזמן מנחיתה אותם לתחתית וחופרת להם בורות. עצוב מאוד מאוד.

טל205

New member
ה ת ק ש ו ר ת

נעשה לו רצח אופי! ישבתי עם מעצב דעת קהל והוא הסביר לי שהכל בכוונה.. לדוגמא,ידיעת פלילים על אלפרון ואז השדרנית אומרת,אנו עדיין בפלילים,דודו טופז וכו.. עשו אותו כמו אלפרון ומשפחות הפשע.. חבל לי על האיש היקר הזה ששימח את עם ישראל.עצוב.

שירלי232

New member
מסכימה איתך

אני חושבת שמעשיו לא מוצדקים או ראויים,אבל התקשורת לא חסכה אף פרט מהאזרח הקטן ודאגה לעליהום תקשורתי ולהכפשות ללא רחמים,כמובן כלפי איש שלא הייתה לו דרך להתגונן מפני "בעלי המאה" של הערוצים השונים. ראית מה רביב דרוקר רשם?שהוא שמח שדודו טופז שם קץ לחייו.עד מתי תהיה כאן שנאת חינם ואינטרסנטים כמו דרוקר שבטח כרגע פוזל לכיוון הערוץ השני ומחפש דרך להגיע לשם גם על חשבון אדם מנוח.בושה. דרך אגב,תבינו שילדיו של דודו טופז ידעו על מותו דרך אמצעי התקשורת.כנראה שאין קשר בין אסתטיקה לאתיקה.

טל205

New member
מזעזע

כל הסיפור הזה.. הלוואי והיו מוציאים כזו אנרגיה על כל פושע במדינה.. רק בגלל שזה ערוץ 2 אז הכל נראה אחרת..

miritale

New member
נכון

אין ספק שמה שעשה חמור בלשון המעטה, אך אסור לשכוח לאף אדם את כל הטוב שעשה בחייו והוא עשה הרבה טוב לאנשים, והתקשורת כמובן לא תרמה ואף החמירה ביותר את במצב כהרגלה... יהי זכרו ברוך, שעם ישראל ישכיל ויזכור את מעשיו הטובים ויסלח על האחרים, כפי שכל אדם היה רוצה

../images/Emo10.gif היה צריך לטפל בו

הוא כבר איבד מזמן את השפיות והיה צריך אולי לשים אותו במוסד סגור, משהו. במקום זאת זה נראה כאילו כמעט נדחף אל מותו

יהי זכרו ברוך

מאוד עצוב שככה הוא סיים את חייו היה לו הכול ובעצם לא היה לו כלום התקשורת שהרימה אותו קברה אותו ..עצוב:-

בא לבד2

New member
אכן יהי זכרו ברוך..

אומר את המשפט הזה הרבה פעמים לצערי השבוע.בנסיבות אחרות. כל מוות של אדם הוא נורא,ועצוב.

הוא עשה הכל למען רייטינג

כל מה שהוא עשה שירת את המטרות שלו. ו...כל הטוב שהוא העניק היה מתוך התקציב של התוכניות שלו.

miritale

New member
זה

עדיין לא מבטל את כל הטוב שהוא עשה ואת העזרה שהעניק לאנשים. במבחן התוצאה הוא עזר לאנשים. יכול להיות שהיו לו גם אינטרסים אישיים, בכל זאת איש טלוויזיה, על מנת שיוכל לבהמשיך לעבוד ולנצל את מעמדו כדי לעזור לאנשים צריך את הריטינג...

לא מבטל אבל מוריד מערך העזרה מאות מונים

מי שעוזר עושה זאת מתוך רצון טוב ולא מתוך תועלת עצמית(גם גאידמק היה כזה)

למעלה