ממש ממש לא!
כשאורמים לך "לבן", מה הדבר הראשון שעולה לך לראש?
טוהר?
יופי?
שמחה?
הגנה?
שלמות? אז סתם לידע כללי- העם שלנו, היהודים, מזהים את הצבע הלבן עם הדברים שרשמתי למעלה מסיבות שונות הקשורות לעמינו, אבל עמים אחרים מזהים את הצבע הלבן עם דברים אחרים ומנוגדים לגמריי (במקרה הקיצוני ביותר). אני לא מכיר הרבה דוגמאות כאלה אבל אני יודע שהעם
הסיני מזהה את הצבע הלבן עם
כעס, קנאה, ... לכל אדם יש את האמונות שלו. צריך לבדוק איזו דמות היא רואה. מה המבט שיש לה בפנים. לנסות לצייר אותה, לסרוק ולהעלות אותה כאן לפורום.
ועכשיו לעיקרון- אתה והיא צריכים לבדוק האם זהו חלום או שהיא מתעוררת באמת. כמה פעמים היא חולמת על זה בטווח זמנים מסויים? למה היא חולמת על זה? מהן האמונות של דודתך? וכו´... לכל דת או קבוצת מאמינים יש את האמונות שלה. למשל-
ביהדות, הרב יוכל להגיד לך שייתכן וזהו מלאך שנתגלה לעניי דודתך במטרה להעביר לה מסר.
הסינים יגידו לדודתך כי ייתכן וזהו המלאך השומר שלה שנתגלה לה מסיבות מסויימות.
היוונים (בעת העתיקה) היו אומרים לדודתך כי ייתכן וזוהי אלת החלומות, או המגנה שלהם שבאה להזהיר אותה מפניי פולש לחלום. ישנם עוד מלא פירושים למקרה אבל תלויי מה מביניהם הוא הנכון, ואת זה רק דודתך תדע להחליט. בקיצור, אני לא חושב שאדם כל שהוא יכול להגיד לך בפירוש מהי הדמות הזו ומהי מטרותיה, במיוחד עקב חוסר הפרטים בהודעתך.