דודה טולה

אליקו27

New member
דודה טולה

משעמם לי כפרות ואני אוהבת רק אותך ו................. תעשי חיים בקבוצת ר''ג היום וחבל שלפורום אין קבוצה כזאת מה דעתך ??????? אוהבת ופותחת בשבילך מבצע ל 4 שעות שדודות טולות הכי יפות ממני אחינית זו'שה

InMyHead69

New member
אוקיי אם אתן לא מפסיקות

עם הטולה הכלבה הזאת אני חונקת את שניכן! נא להרגיע!

ז י ק ו

New member
מצטרף לדבריו של איני

דיי כבר עם טולה וזושה... זה לא הפורום המתאים לדבר על שיחות נשים פולניות (עם כל הכבוד לפולנים ממממ...) אם אתם רוצים אני אפתח לכם לוח רק בשבילכם, שם תוכלו להחליף את חוויותיכם.

אליקו27

New member
מצטרף גם לדברין של איני

טולה תפסיקי כבר לכתוב לי זושה בפורום מתה עלייך ויש הלוויה באשדוד ביום ראשון תלבשי את השימלה השחורה דארלינג ותביאי מצלמה אוהבת זו'שה

stefan10

New member
מצטרף לדבריי קודמיי

תפסיקו עם הפולניות האלו והכינויים האלה פה מדברים רק גברים נ.ב. היות שגם גברים מתים ההלוויה של דוד טאדק תיצא בשעה 14:00 מהשער הראשי של בית ההלוויות "טרומפלדוג" לבוא בלבוש חגיגי יוגש כיבוד קל (מזנון קר מצומצם) מוזמנים רק חוג המשפחה. מהדב הצרפתי

elvit

New member
ועוד הצעה לסדר

בטלו את החותמת האישית שלכם או איך שלא קוראים למגילות שמצטרפות אוטומטית בתחתית כל הודעה שלכם, אחרי שקוראים אותן פעמים הן מתחילות לטרחן. זיקו, אי אפשר להגביל את הזוועה לשורה אחת?

ועוד הצעה

אולי אפשר לבטל את הדודה לפני ה-זושה והטולה ??????????? אי אפשר פשוט להגיד זושה ? או טולה ? במקום דודה טולה ????? דודה זושה ??????

למעלה