מתי ואצל מי? ועים את באזור חולון ליד סניף "מגה"{בחניה} יש ביום שישי 09:11:01 החל משעה 09:00 תערוכת החוג הישראלי לדמוי דוגה אפשר לשאול שמה למי יש גורים בהצלחה ויום טוב . הדרומי.
חולון זה קרוב לפתח-תקוה? שם תוכלי להתרשם יותר מהגזע ומגזעים אחרים שרקה גלי חן רכזת גידול דוג דה בורדו לא עובר הקישור אז באתר בשם פט נט איפה שכתוב חוגים ומועדונים במקום שכתוב חוג דמוי דוגה שם יש לך את הפרטיים של רכזת החוג.
כאן אופססססס כנסי עוד פעם לפורומים בוואלה לפורום כלבים גזעים ושם תפני לשני חבר´ה אחד שכתוב בעברית אבי לוי והשני כתוב באנגלית שמו שם דודו דוג להם יש כלבים מסוג דוג דה בורדו מה כפאת לך שאלי אותם אפילו בדוא"ל שלהם שם. הם בטח ישמחו לענות לך. דבר שני תתחילי לפרסם בכול פורום ובכול אתר שאת יכולה לפרסם שאת מחפשת כלב ככה וככה ומ"ס לצור קשר מי יודע ואולי זה היה המזל שלך כי אני מצאתי את הכלב שלי ממש במקרה כאן באינטרנט אז נסי גם את . בפט נט יש את הטלפון של היור"ית של כול החוג נסי גם אצלה ומקסימום היא תתן לך טלפון של משהו . ובסוף לא לשכוח יום שישי הזה סניף מגה חולון בחניה יש תערוכת החוג ושם בטח שתוכלי לדעת ולראות ואולי אפילו למצוא בהצלחה לך מחזיק לכם אצבעות כבר אמרתי? ביי
קודם כל תודה על כל הרצון הטוב לעזור.......... והצלחה אני מאוד מקווה שתהיה לי...................... ומי יודע אולי אני עוד יגיע לתערוכה ביום שישי (אגב באיזו שעה?) אם תשמע על משהו תודיע לי (אני מוכנה גם להמתין להמלטה.....) יום טוב ושוב תודות ענקיות
לגבי התערוכה נדמה לי משעה מתחילה בשעה 09:00 לא סופי אני לא זוכר אני גם יבוא לשם לראות ועים הכול אצלי הנירת תהיה עד אז בסדר אני גם ישתתף אבל מקסימום אני היה שם בתור צופה . עידכון בשעה 10:00 בסניף מגה ר"ח 2 א.ת חולון מתחם לודג´יה סמוך לסניף איס.
יש המלטה של גורים בני 19 יום {דוג דה בורדו} אצל בית גידול אבירי הברזל טלאפקס מספר 7745296-09. זכר אחד ואיזה בערך 6 נקבות. בהצלחה וחבל שאין אפשרות לתת קפיצה קטנה לתערוכה אבל לא נורא בפאם אחרת ב"ה בתור משתתפת "מציגה" יאאלה מהרר לצלצל לשם. ממני הדרומי.
כן יש תשובה, אבל התשובה קצת יקרה לי אז......... אני יבדוק עוד אפשרויות כרגע, ואפשרות להוריד קצת את המחיר הגורים אגב מתוקים להפליא אפשר לראות אותם בני יום וארבעה ימים באתר המצורף.....
תפני בפורום וואלה לדוא"ל של דודו דוג{פורום וואלה כלבים גזעים } ותשאלי אותו לגבי החבר שלו . עים עדין זה אקטואלי לגבי הגורה של חבר שלו? מי יודע ואולי משם תבוא הישועה
וזו רק
מני
הדרומי
נ.ב לפחות לנסות לעשות את מירב המאמצים ליום שישי הקרוב ולהגיע ולא לרגע לתערוכת החוג. ואני בכול אופן גם יברר שם עים יש משהו בשבילך? בסידר?