דוגרי, לא מכור?

• פותח הנושא limli
  • פורסם בתאריך

limli

New member
דוגרי, לא מכור?

איך אני מהתוכנית הראשונה יודעת שנתנאל וארתור יהיו בגמר? זה הכי שקוף בעולם...אבל אנלא מבינה- זה לא הקהל אמור להצביע לפיבוריטים שלו? אני לא חושבת שהם יותר טובים מהראל, למשל, או מהרבה רקדנים אחרים שעפו... זה נראה שההפקה ממש סימנה אותם, אני לא יודעת אם אתם יודעים, אבל הזמינו את שניהם להבחן באודישנים במיוחד, והבטיחו להם בתמורה לקדם אותם לשלבים אחרונים. הרבה אנשים מדברים על תוכניות שבהם ההפקה מתערבת, כמו השרדות, אבל יחסית - כלום לא משתווה להתערבות ההפקה כמו בנולד לרקוד.

liri7

New member
אולי מכור אבל ההסתה שלך שקופה

וצר לי לאכזב אותך אבל לא תצליחי לגייס כאן מסמסים לטובת הראל מלבד כאלה שמלכתחילה תומכים בו והם מעטים בהשוואה לאלה המעריכים את ארתור.

Michal s3

New member
אם כבר מכור..

אין פה שום קשר לארתור, אלא לנתנאל בלבד. מוזר שאת לא מבחינה ביכולות המדהימות של ארתור כרקדן (לא צריך להיות מבין גדול-שמים לב לזה מהפעם הראשונה).. גם אם הוא לא הפייבוריט שלך. הראל מצויין, השופטים אומנם חושבים שארתור ונתנאל טובים יותר (לגבי ארתור אני מסכימה, לגבי נתנאל לא) אבל הכל תלוי בקהל כמעט בתוכנית הקרובה ותמיד יש הפתעות. לנושא העיקרי- שימי לב לדירוג השופטים בתוכנית האחרונה (שחלקם כ"כ אהבו את ארתור ופתאום הצביעו לנתנאל) ובכלל לכל עניין החסינויות עד כה. ארתור לפחות היה מועמד להדחה מספר פעמים והדירוג שלו בתוכנית האחרונה אפילו היה מקפח בעיניי. מבחינת השופטים נתנאל הוא כבר המנצח. אני מקווה מאוד שמבחינת הקהל לפחות הסיכויים נראים אחרת ואני מאמינה שיהיה פייט צמוד בינו לבין ארתור בגמר (במידה והראל לא יעלה. לבנות אין ממש סיכוי..למרות שנטליה לא נופלת כמעט מאף רקדן שהגיע עד לשלבים האלה).

limli

New member
חחחח ממש לא ניסיתי.

אני מתה על נתנאל והראל באותה מידה....

מבשרת17

New member
בדוק את עצמך

אולי אתה מכור לנתנאל וזה בסדר, אך עדין זה לא נותן הסבר למה שקורה וכיצד מתנהל השיפוט

catlover8

New member
ושכחתם לציין שאדווה מלמדת בסטודיו B,עם אונה ו

עידו.סטודיו B נדמה לי גם נותן חסות לתכנית. גם את תות ניסו כמעט בכוח לדחוף הלאה וגם היא...מורה בסטודיו נ. בדיוק כמו רוני ב. (המצויינת אגב). עולם קטן? מקרה. כן ,בטח...

Michal s3

New member
לא כל דבר מכור

אדווה רקדנית מצויינת ובהחלט הגיע לה להגיע לשלבים הגבוהים. גם תות רקדנית טובה ומקום בנבחרת הגיע לה, משום והלאה זה היה תלוי בה..ועובדה שהיא עפה בשלב מוקדם יחסית. כולם כמעט מכירים את כולם עוד מלפני התוכנית.. רק שההבדל הוא שיש רקדנים (או יותר נכון רקדן) שתמיכת השופטים בהם בולטת ואינה אובייקטיבית.

אורוש56

New member
מכימה בהחלט בקשר לאדווה!

היא מדהימה, והיא הגיעה לאן שהיא הגיעה בזכות עצמה! שיהיה לה בהצלחה 3>

drnaji

New member
../images/Emo45.gif מכור לנתנאל.לא צריך לראות אותו רוקד כדי

כדי להבין שהוא יצליח יתר על מה שמגיע לו בגלל אמא שלו. אחרי שראיתי אותו רוקד היה ברור שהוא יזכה בגמר. במשך כל העונה החדירו מסרים סמויים וגלויים כדי שהקהל בבית )שהוכיח בתוכניות ריאלטי שבהם הוא מצביע שהוא עושה את מה שהשופטים אומרים) יאהב את נתנאל. מעניין איך הם היו מגיבים אם מתמודד אחר היה נכנס בכיסא באמצע סולו. כל כך חבל לי על הראל K.לדעתי הוא וארתור צריכים להיות בגמר. אבל גם אם הוא יתן את ההופעות הכי טובות ונתנאל יפשל השופטים יעדיפו את נתנאל עליו.בטח בטענה שלקחו בחשבון את כל הריקודים במשך התוכנית או שקר כלשהו.. בבנות העניין שקופ גם - אדווה והרוסיה (ברח לי מה שמה
). אחרי ההצבעה של השופטים בתוכנית שעברה אני חושב שבזה תמה ההכרחיות של ההצבעה שלהם כי הם בחיים לא ישנו את סדר העדיפיות שלהם! עונה שעברה לכל שופט הייתה עדיפות אחרת בגמר וזה היה מאד מעניין. השנה הרמה יותר גבוה אבל עושים הכל,אבל הכל,כדי לחרב את העונה הזו.

ofrasch1

New member
שטויות

אז מה אם לדביר ולאמא של נתנאל היה רומן בגיל הנעורים לפני 30 שנים? זה מה שיגרום לדביר להתבזות ולהתעקש עונה שלמה שנתנאל הוא הרקדן הכי טוב בעיניו? הראל קיי ונתנאל רקדו בלהקה של עידו, הוא מכיר אותם. אז מה? השופטים בוחרים לפי דעתם. לדעת עידו ודביר נתנאל ראוי לזכות, ולדעת אונה ואמדורסקית ארתור צריך לזכות. חצי בחצי. אז איפה פה האפלייה?

drnaji

New member
דויר מעולם לא היה אוביקטיבי.

עונה שעברה הוא פסל את שוקו וגיתית בגלל ההצלה כי הוא לא אוהב היפ הופ. הוא התעקש על לידיה גם כאשר היא לא הייתה בין הטובות בגלגל ההצלה. להתבזות זו לא בעיה אצלו. עושה רושם שכולם בהפקה עושים הכל כדי שנתנאל יזכה.גם צביקה.

drnaji

New member
../images/Emo31.gif הם מעולים! הדואט שלהם בגלגל ההצלה זה אחד

הדואטים הכי טובים שידעה התוכנית.הם גם אלו שעשו את הכיאו' כך שזה רק מראה לך עד כמה הם ענקיים!

drnaji

New member
ארתור? הוא הועמד להדחה כמה וכמה פעמים.

אם הם היו רוצים אותו בגמר על בטוח הם לא היו מעמידים אותו להדחה |אפצ'י|נתנאל|אפצ'י|

liri7

New member
עם 25% השופטים בעצם קובעים

וברור שהם יעלו את נתנאל לגמר. לצופים יש 75% שזה 25% בממוצע למתמודד. השופטים עם ה-25% שלהם יקבעו את התוצאה אלא אם כן לאחד המתמודדים יהיה רוב גורף.

נג'י דיי לזיין בשכל ../images/Emo13.gif

אני בטוחה שאתה נהנה מנתנאל רוקד בלי חולצה וזה מה שחשוב! מעודה לוקח השנה?

drnaji

New member
ממש.גם אם הייתי גיי לא הייתי נמשך אליו ../images/Emo6.gif

עד שלא תגידי לי מי את\ה אין תגובה על מעודה

moshavnikit

New member
לדעתי לא מכור

אולי ההפקה דוחפת יותר מתמודדים מסויימים, אבל בסופו של דבר הקהל קובע!!

למה מכור!?

שניהם רקדנים מצויינים לטעמי, זה לא שאחד מהם רקדן לא טוב ובאמת דוחפים אותו.. ההפקה אולי סימנה אותם כי ראו מההתחלה שהם מעולים..וואלה..מהבים-הם באמת ה2 הכי טובים שהיו עוד מהאודישנים....אצל הבנות הסיפור לדעתי קצת אחר

limli

New member
חח אמרתי לכם...

טוב זה היה ידוע מראש ששניהם עולים.. לפי דעתי הסולו של הראל היה אחד היפים והיה מגיע לו להיות בגמר... נתנאל, כמה שאני אוהבת אותו, הוא הרבה פחות טוב ממנו- בסולו של היום הוא מעד, ובסולו הקודם הוא התנגש בכיסא...(?!) זה שיש לו פרצוף יפה זה לא אומר שמגיע לו להיות בגמר....

למעלה