דוגרות רבות

bshertz

New member
דוגרות רבות

תרנגולות צעירות, כ-10 -11 חודשים.הטילו כמה שבועות, ועתה, כמעט כולן רוצות לדגור. כמובן, שהן הפסיקו להטיל ביצים. גם העונה אינה טובה. הרחקתי , סגרתי מקום הדגירה והוצאתי מהלול וללא תוצאות. איך ניתן להפסיק את רצונן לדגור ? בשנים קודמות, תקופת הדגירה [בעיקר] באביב. בתודה

הלינקה

New member
האם זה ינחם אותך? אצלי אותו המצב ../images/Emo13.gif

גם אני מרחיקה אותן מהתא הטלה וסוגרת דלת הלול. הכבודה אוכלת, מסתובבת חופשי בגינה, ובעיקר רובצת על האדמה הלחה, מה שכמובן לא משמח אותי, אז אני פותחת את הדלת, והן כמו טיל עפות פנימה. מה שאני יודעת, שאכלו, קיבלו מנת שמש, כצת הסתובבו, והעיקר לא יביאו לי אפרוחים לקרת החורף הקר שהוא הינואר/פברואר.

אני בכלל לא מבין אתכם לא מתאים לכם כן מתאים ,

אתם לא יכולים לקבוע להן את מחזור הדגירה !! מצד שני כאשר טרם זמנן לדגור אתם שואלים למה אצלי הן לא דוגרות ? מתי הן ידגרו ? אין ולא ניתן לעשות בדבר מאומה ,כאשר אתם רואים התחלת דגירה השאירו להן את הבצים שידגרו .ממיליה זה זמן אבוד , עד שמחזור ההטלה יחזור,לא ניתן להקדים את ההטלה על ידי הפסקת דגירה אין מצב כזה, בלול מסודר בלי רוחות ניתן בחורף לדגור עים תוצאות טובות, אפשר לבנות אומנת קטנטונת בתוך הלול עטופה בנילון ולהעביר את האפרוחים עים מנורה שתחמם בימים הקרים,דבר נוסף יש גם תרנגולות שדוגרים פעמים בשנה,אז מי שאוהב לגדל מתמרן משקיע נכון שלא כול הזמן יש הצלחות אבל זה ככה הטבע בנוי כאשר אתם לא משאירים להן ביצים אתם גם עובדים קשה בלעביר ולסגור ובסוף נשארים קרחים מכן ומכ,,,,,,,,לא נורה אולי פעם הבאה כבר תהיו עים יותר ניסיון,

למעלה