דוגמנית שמנה

Mishmishit2

New member
דוגמנית שמנה

היי כולן :) הנה, אני מודה, אני שמנה! תמיד הגדרתי את עצמי כמלאה.. בעלת עודף משקל, אבל בזמן האחרון, פשוט החלטתי שההגדרה המתאימה לי היא שמה. תמיד ידעתי שאני יפה והייתי מודעת לחסרון עודף המשקל, אבל להודות שאני שמנה... פחחחח... בגיל שבו עדיין מחפשים חתן זה קשה. אתן יודעות אולי על סוכנות שמחפשת מישהי שמנה ויפה כדוגמנית? אין לי ניסיון, לא ניסיתי בחיי, אבל תמיד אמרו לי רבים שיש לי את הפוטנציאל (רק אם אני ארד במשקל). אז אני לא רוצה לרדת! אני רוצה להיות שמנה ולהחשף כיפה גם כן :) תודה רבה לכן :) עדי

snopkeen

New member
אצל...

בקלות תמצאי לך "חתן".. כי יש הרבה גברים שחושבים שאישה שמנה היא אישה יפה לעומת זאת, לנו הגברים השמנמנים זה הרבה יותר קשה, אני בחיים לא אוכל להגיד על עצמי שאני שמן ויפה.. כי אין דבר כזה אצל גברים (לפחות לא כלפי עצמי.) .

galit251

New member
איזה שטויות!

יש מלא בנות שאוהבות גברים גדולים!!!!!

נפשאחת

New member
נכון!!

יצאתי עם רזים והרגשתי איתם לא כל כך נוח ובטוח... ואז היה לי חבר שמנמן, יפה ומקסים שנורא נורא אהבתי. עכשיו לא נראה לי שאני אצליח לצאת שוב עם רזים. זה מאוד כיף להיות עם שמנמן, אני ממליצה בחום. והכי מצחיק הוא שפעם בעבר, חשבתי שבחיים אני לא אצליח לצאת עם שמנמנים, חשבתי שזה ידחה אותי.. בסוף נמשכתי בטירוף לחבר השמנמן שלי. נראה לי שזה היה הדדי :) בקיצור, בנות יקרות, תתפסו לכך שמנמן בהקדם, לא תתחרטו!

snopkeen

New member
../images/Emo13.gif

איזה חמודה את...

Mishmishit2

New member
:)

את האמת, שגברים לא חסרים לי... אבל לרוב הם לא לקשר רציני. ובדר"כ הגברים שכן רוצים אותי לקשר רציני הם לא הטיפוס שלי אני די בררנית בבחירת הגברים בחיי מעצם העובדה שנפגעתי מספיק בעבר. יש הרבה גברים שחושבים שאישה מלאה זה דבר סקסי. בקשר לגברים שמנמנים מתוקים כאלה... לא הטיפוס שלי, למרות שהיו כמה שהייתי עושה להם טובה :p :)

למעלה