דוגמניות מלאות..

רק לי מפריע...

שדוגמניות במידה 40 - 44 נחשבות למידות גדולות, כשהן בעצם במידה של האישה הממוצעת?

Blue Rose

New member
זה יותר גדול מהמידות הסטנדרטיות של דוגמניות..

לא של אנשים....ונשים....(למרות שזה מה שהתעשיה היתה רוצה שנאמין לו...)

ולא- זה מטריד גם אותי....אבל זה בכל את צעד קדימה ואני בעד!

בעיני זו בעיה...

כי אם הדוגמניות רזות בצורה משמעותית מהאישה הממוצעת - זה פוגע בדימוי העצמי של נשים ממוצעות שלא נראות "מספיק טוב" כי הן לא נראות כמו הדוגמניות.

וגם במובן הפרקטי זו בעיה. קחי למשל את נושא המידות הגדולות: כשהדוגמנית לובשת מידה 40, הבגד יראה עליה לגמרי אחרת מאשר הוא יראה על בחורה במידה 50. אז אם הבגד מיועד לאישה במידה 50 - למה לא לתת לה לראות איך הבגד באמת יראה עליה?

1סתם אחת1

New member
הן מהממות!!!

TheSecretWithin

New member
גועלי מה שהם רשמו מתחת לתמונה הראשונה:

"צוחקות ובולסות כל הדרך אל הבנק".
מה בולסות? מה???
כמו לרשום על תמונה של גל גדות "צוחקת ומקיאה את דרכה אל הבנק".
פשוט גועל נפש של כתיבה.
למה חובה לבלוס כדי להיות במידה 40+?

עופר 123

New member
בדיוק מה שחשבתי...

יש לאתרי האינטרנט (וגם העיתונים לרוב) נטייה לכתוב כותרות אנטי-שמניות עד מטופשות בכל פעם שעוסקים במידות גדולות. לא מבין למה העורכים מנסים להצדיק את קיומם בלגלוג על שמנים.

עופר, זה כדי להיות "אחד מהחבר'ה"

כלומר זה נחשב "קול" להעיר בצחוק על כמה שמנות אוכלות, ממש כפי ש"קול" להעיר משהו על אדם שעיר, או נמוך, או על כל פגם אחר. ההבדל הוא שבכל פגם אחר - יהיה נעים על ה"צחוקים" (לפחות אלו הגלויים) רק אם מדובר על מישהו שהוא "אחד מהחבר'ה" ושנראה שהוא מרגיש טוב עם בצחוקים. אצל שמנים - אפשר גם לצחוק כך על זרים.

לעולם לא יתייחסו לגל גדות בצורה כזו...

כלומר לא יגידו משהו רע על הרזון שלה - אלא ידברו עליו במושגים של "כוח רצון" ו"משמעת עצמית" שבטח יש לה כדי "להראות טוב" כפי שהיא נראית. זה חלק מהגישה שרזון כמו של גל גדות אפשרי לכולנו אם רק נאכל ונתעמל "כמו שצריך".

עלמה88

New member
בדיוק וגם הגבתי להם

הניסוח הזה גם בהמשך מהמקרר למסלול...וכו'
המסר כפול, וזה מעצבן

למעלה