דוגמניות וחלוקות ב-
אנשים

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif חוחחוחוח רותמיקקD:

איךך ידעת D: הבנתיי ה-כ-ל בעיקר את ה- ^ D: חחחחחחחחחחח אתת וסימנים שלך D: קושקושש שמן , :)

lililulu

New member
ררוותתםםO; אה ובנות כנסו רגעP:

מה ההיגיון בזה שחדרה זה 5000000 קילומטר מחיפה והשביתות שלהם ביחד?! נראלי זה רק בביצפר שלך ככהD: לי מחר יש שביתהP; בנווותתת:][: מישהי ראתה אתמול בית"ר?!?!?! יאייי איזה כיף ברקי הפקיעעעע
אפילו 2 אבל אחד השופט המעפן הזה פסל
אחחח כמה שאני אוהבת את השחקן הזההה!!!! הכי הכי הכי הכי מדהים בכדורגל הישראלי

SepteMber Lady

New member
יוו בנות אתן אוהדות של בית"ר?!

אני כנראה "האויבת שלכם" חחחחחחחחח אני עם הפועל תל אביב !!!! האימפריה שלייייייייי!!!!

lililulu

New member
חחחחחח אכן אני אוהדת בית"ר :)

את כולם לא רק את עמית בן שושן וברק יצחקיD: אבל אני לא שונאת את הפועל ת"א...פשוט לא אכפת לי מהםD: חוץ מזה אוהדי בית"ר שונאים את מכבי חיפה...הפועל תל אביב לא קשורים סתם נדחפוD;

SepteMber Lady

New member
עמית?? מה יהיה במשחק הפועל נגד בית"ר??../images/Emo86.gif

אני עונה לעצמי!! תהיה מ=ל=ח=מ=ה!!!!!!!!!!!!!! אבל ברור שבסוף ננצח אותכם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הנה הם באים!! ה
האדומים !! הפועל תל אביב הפועל תל אביב!!

lililulu

New member
יאללה נראה אותכם

אחד אחד בית"ר אוכלים אותכם! איזה קהל יש לביתר...יודעים לעשות שמח ובעיות למשטרה! לא כמוכם יושבים בשקט ו-5 אוהדים עושים רעשD;

SepteMber Lady

New member
אווו אוווו לא מדברים על האוהדים שלנו!!

לפחות לא פרצו למגרש ודרכו על אחרים!! יוווווווווו זה היה יכול להסתיים באסון!! אנחנו ילדים טובים ואהובים כאלה חחחחחחחחח דרך אגב לא יהיו אוהדים שלכם במשחק עקב התקרית בטדי!!:p אז כנראה שהפועל תקבל ארוחת ערב צהובה!! חחחחחחחחחחחחחח יאללה מ=ל=ח=מ=ה!!

XDDDDDDDDDDDDDDנכוןD:

סתם,זה לא רק בבצפר שלייXD וזה לא כזה רחוק.DD: כולה 40 דקות.פחות:) איכ, מי רואה כדורגל.אני ראיתי אתמול ת'גמר של היורוליג:) איזה כיף שפנא ניצחו חהחה:) שצסק"א המסריחים האלה ייחזור למוסקבה בלי גביע. מוחעחחע.<:

לא אכפת לי.אבל רציתי שפנא יינצחו:)

צסקא האלה קקקקות. חה עמית באיזה מקום הקבוצה שאת אוהבת בלאומית?P;;;;;

lililulu

New member
היו שני ירדו לשלישי ועכשיו רביעי כי הם הפסידו

מול אלה שמקום ראשון [הפועל חולון]D: אבל זה לא משנה כי בגלל שהם הפסידו לחולון נגמרה העונה
עד שנה הבאה אני לא יראה אותם
והיום דניס [הזר הכושי של הקבוצהD:] טס בחזרה לדאלאס לאישה והילדים שלו

למעלה