דוגי

levy5213

New member
דוגי

מה התנוחה הכי נוחה בדוגי? פשוט הבת זוג טוענת שלא נוח לה וזה כואב לה. תודה מראש

me82

New member
סליחה על הבורות שלי...

אבל דוגי זה תנוחה... מה התנוחה הכי נוחה בתנוחה? אה?! בכל מקרה, תעשה ניסוי עליה, תשנה זוויות ומיקומים ותשאל מה הכי נעים לה. אם זה לא יעבוד... תנסה קיטי סטייל. זה כמו דוגי רק שבמקום נביחות זה עם יללות שמעירות את השכן באחת לפנות בוקר ארבע שעות לפני שקמים לעבודה. ואז הוא מגלה שאישתו בכלל לא ישנת והיא כנראה עוד פעם ברחה לשכן שבקומה מעל. הכלבה הזו... כלומר חתולה.

me82

New member
לא שמתי לב עם מי אני מסתבך פה...

אני והפה הגדול שלי... אם רק היה לי משהו אחר בגודל של הפה שלי.

../images/Emo13.gif

אתה לא מסתבך. עדיין
רק שים לב להבא לא להשמיץ את היצורים המופלאים ביקום...

itaystud

New member
מה מופלא בהם?

חוץ מלדאוג לתחת של עצמם הם לא עושים כלום

אוי.. אתה לא מבין כלום..

הם יצורים מושלמים ויפים ומתוקים וחמודים. והם כן אוהבים את הבעלים(עבדים) שלהם. הם באים לשבת עליהם, לגרגר ולהרדם בנחת.. ואין דבר יותר כיף מתלתול חמוד מגרגר

daniella1980

New member
יש אינסוף וריאציות וזוויות.

כל זוית ווריאציה מייצרות תחושה אחרת לגמרי עבור הגבר ועבור האישה.

daniella1980

New member
אהה מלא דרכים:) דוגי-מפרט גירסאות:

קודם כל זה לא רק אתה - זו היא - אם היא עומדת על ארבע כשיש תשעים מעלות בין הרגליים לבטן - או שהיא מתכופפת גוחנת למטה על המזרון בזווית חדה בין הרגליים לבטן- הזווית של החדירה ועומקה לחלוטין שונות והתחושה בהתאם. אם הרגליים שלה פשוקות יותר או פחות, אם אתה מגיע מזוית מלמעלה או מלמטה, אם אתה על הברכיים והיא על ארבע, או אתה עומד על הרצפה והיא בקצה המזרון, אם שניכם בכלל עומדים והיא נשענת על משהוף או ששניכם שוכבים כמעט היא על הבטן ברגליים צמודות\פשוקות ואתה מעליה, ובכלל זוית החדירה עצמה והתנועתיות שלה (וזה מן הסתם בכל תנוחה): אתם זזים ביחד זה כלפי זה, היא נעה על הזין קדימה ואחורה ואתה לא זז בכלל, היא לא זזה ורק אתה נע בתוכה, אתה זז בזוית\פנימה החוצה\מעגלים וכו' וכו'. צא וחקור! בהצלחה

חופ שיה

New member
לדעתי

הרגליים שלה אמורות להיות סגורות התחת מונף למעלה והגחון והכתפיים על המזרון כמה שיותר נמוך. מה שדניאלה מנסה לומר זה שתנסו הכל מהכל ואז תדעו מה מתאים לכם.

../images/Emo18.gif רק תשמור על האף של הבחורה

יצא לי לשמוע סיפור על מישהי שעפה עם האף קיר מעוצמת החדירה. סתם, חומר למחשבה ....

יורה באפלה

יכול להיות שאתה לא ניכנס(אך לומר את זה בעדינות?!) שלא כדרך הטבע? יכול להיות לא?!

למעלה