דוג'ו 2005

• פותח הנושא wuji
  • פורסם בתאריך

wuji

New member
דוג'ו 2005

מחר זה מתחיל, כנסו לאתר והתרשמו, מומלץ.

t h e snake

New member
אני כל כך מתרגשת!!

כבר שנתיים שאני מנסה ללכת לזה, ורק השנה אני סוף סוף הולכת.... בסחנה, יותר מ20 סוגים שונים של אומניות לחימה, המאמן שלי שיעביר שם הרצאה, מה אפשר לבקש יותר? לפי מה ששמעתי באמת זה דבר ענק. מקווה שכך יהיה!! ולמי שבא- תהנו!

shizendo

New member
פסטיבל בסחנה

שלום יוסי שיהיה בהצלחה בפסטיבל להתראות שם אמנון

shizendo

New member
בקשה למנהלי הפורום

אם אפשר שהודעה זו על הפסטיבל תשאר נעוצה עד לאחר הפסטיבל תודה על ההתחשבות(דרך אגב למען הסר ספק אני לא ממארגני הפסטיבל) אמנון

גם אם היית המארגן

הינו שמחים לנעוץ. הפורום בא כדי לשרת את קהילת אומנויות הלחימה בישראל, ופסטיבל כזה הוא יוזמה ברוכה! אשמח אם אנשים יחזרו עם דיווחים ותמונות. האפור

כרמל 1

New member
שלום אמנון

תודה רבה על סדנת קראטה שוטוקאן שהעברת היום, היה מעניין מאוד וכיף

shlomi_e

New member
איפה רוכשים כרטיסים???????

ות'אמת, חבל שלא ידעתי על קיימו של הפסטיבל עוד קודם!

shizendo

New member
רכישת כרטיסים

כל מי שיכנס לאתר יוכל לקבל פרטים,אך לדעתי כעט ניתן לרכוש ביום תחילת הפסטיבל להתראות בפסטיבל אמנון

hilit41

New member
באסה רצינית , למה בשבת?????????

למה דווקא בשבת אנשים !!! גם אני רוצה לבוא!! קצת היתחשבות...
חבל...

כרמל 1

New member
הרגע הסתכלתי בדף עם הלוח זמנים

וראיתי שאוהד סמט ביחד עם ספיר טל ינחו את סדנת גמל שלמה דרומי - קונג פו!

כרמל 1

New member
אוקיי זה מה שהיה:

ספיר טל לימד אותנו, אבל בדפים של הלוח זמנים היה כתוב: "11:00 יום ראשון 12.6.05 גמל שלמה דרומי - קונג פו - לנוער ובוגרים - דוג'ו 1 - ראש השיטה ספיר טל ואוהד סמט. .."

lironmarko

New member
פחח דוד חנסנסון ג'ס מכירה ?

אני והוא עשינו קורס הדרכה יחד ב95 אפילו התחרנו יחד ...באליפות ישראל איזה כמה פעמים :) זיכרונות ... לירון

Pyongwon

New member
דודו הנסנסון - בטח. בחור מאוד מתוק.

דאן 1 טאקוונדו, נחמד למדי. :) ג'ס.

ש מים

New member
סחטיין! ../images/Emo45.gif

וואלה חל שיפור עצום לעומת השנה שעברה! חוץ מסמט והמורה שלו, שכבר הוזכר, מופיע גם איל ויס הנהדר(!), באיידו (מי שהיה במפגש הפורום בכפר-גלים - לא יוכל לשכוח!
וכן אורי חדד בנינג'יטסו (בודו-טאיג'יטסו). אורי בחור מדהים! עובד נפלא (ותלמיד של יעקב חזן). תכייפו וספרו חוויות!

למעלה