דוגאט ורייס

אריק1966

New member
דוגאט ורייס

מה דעתכן/ם על הסוכנים ש"ירשו" את מאלדר וסקאלי... האם הם עומדים בזכות עצמם? האם הם צל חיוור של המקוריים? באופן אישי אני חושב שהם לא משתווים למקוריים ואולי זה סתם מרח את זמן הסידרה.

ככה בשעת לילה מאוחרת?

שאלה כזאת? אני אענה בקצרה. לדעתי הם באמת צל חיוור של מאלדר וסקאלי. לדוגט בנו סיפור פתוח על רצח בנו (השוואה לאחותו של מאלדר) בנו להם סיפור אהבה לא ממומש. היה את המאמינה והלא מאמין כמו אצל מאלדר וסקאלי (רק בהפוך) . הם בהחלט חיקוי אומלל , אבל להגנתם ייאמר שהם נכנסו לנעליים מאוד גדולות. הם ניסו למלא את החלל שהשאיר אחריו מאלדר וזאת עבודה מאוד קשה והם הצליחו פחות או יותר אז מגיע להם הכבוד..

1Shir

New member
מרח את זמן הסדרה זו הגדרה לא רעה

האמת? כמעט ולא ראיתי בכלל את הסדרה בראשותם, אז דעה מורכבת אין לי. אבל בסדרה שמושתתת על 2 דמויות כ"כ ותיקות וחזקות, זה די מועד לכישלון להחליף אותם בדמויות אחרות. באופן שטחי, אפשר לומר שזה נראה די מיותר.

Gilliana

New member
זה ממש מעניין אריק...

שאתה מעלה את הנושא הזה. אתמול בלילה, אחרי דיון המסנג'ר המשולש - הלכתי לראות סרט בערוץ "הולמארק" ואת מי אני רואה שם? את הגברת אנאבת' גיש, הלא היא הסוכנת מוניקה רייס. ומכיוון שדקה קודם לכן דיברנו עליה, והתמונה הראשונה שלה בסרט היתה ממש מרחוק אמרתי לעצמי שאני בטח מדמיינת וזאת סתם מישהי דומה לה. אז נחשו מה? זו כן היתה היא... צירוף מקרים? בכל אופן - אין ספק שדוגט ורייס לא רק שלא משתווים למקוריים, הם רחוקים מכך. עם דוגט יש לי בעיה מאד קשה - לא יכולה להשתחרר מדימוי ה-"טרמינייטור" שלו ועל כן אני לא ממש סובלת אותו
את רייס לעומת זאת אני די מחבבת, יש לה ראש טוב והיא בחורה לעניין. דווקא השילוב המרובע הזה של מאלדר/סקאלי/דוגט/רייס יכול להיות מאד מוצלח לדעתי. זה יהיה מאד מעניין לראות אותם עובדים כצוות. אולי בסרט הקולנוע השני.

השילוב הזה יכול להיות קצת קשה

כיוון שמאלדר מאוד תוקפני אל דוגט, ולא מקבל אותו בלב שלם וסקאלי מאוד אוהבת את דוגט וסומכת עליו יכולים להווצר חיכוכים ו'מחנות' אבל לנו זה בטח יהיה מהנה כי יהיה הרבה "אקשן" .

Ice Age

New member
לא בדיוק

בהתחלה אמנם היתה חשדנות (הדדית) בין מאלדר לדוגט, אבל הם די הסתדרו בהמשך כשראוו ששניהם באותו כיוון, ואפילו עבדו ביחד. אתם יודעים מה? תחשבו רגע על מאלדר ודוגט כצוות. kick ass, לא?

1Shir

New member
אז מה שאתה בעצם אומר

(וזאת לא ביקורת, נראה לי שזה נכון) שלסוכן גבר יש יתרון (פיזי) על אשה, ולמעשה אין לה ממש במה לחפות על זה, חוץ מאשר במקרים יחודיים שבהם עדיפה אשה..

Ice Age

New member
../images/Emo12.gif מה?

איך הבנת את זה ממה שכתבתי? סה"כ אמרתי שלדוגט יש עוצמה. זה לאו דווקא מהעוצמה הפיזית שלו. הוא פשוט יודע מה הוא רוצה, יש לו אינטגריטי, הוא הולך עד הסוף עם מה שהוא חושב, הוא לא מפחד מאף אחד. זה תכונות שיכולות להיות גם לאשה.

1Shir

New member
נתתי להודעה שלך פרשנות לא נכונה.

התכוונת שהם יהיו צוות חזק מבחינת נחישות? חשבתי שהתכוונת מבחינה פיזית. אבל אתה יודע מה? אולי זה לא מקרי שהם כאלה, ולמשל סקאלי פחות נחושה ומעזה, בגלל שהם פועלים בעולם "גברי" ולא קל, ולהם יותר קל להתמודד בו. זו בכל אופן הדעה שלי.

Gilliana

New member
העלית נושא מאד מעניין!

אני דווקא רואה את זה אחרת - סקאלי אולי פחות נחושה ומעזה, אבל אין לי ספק מי החזק באמת מבין השניים. מאלדר אולי עושה יותר רעש אבל סקאלי הרבה יותר יציבה וחזקה ממנו. בהתחשב בכך שזהו אכן עולם "גברי", נדמה לי שבדרך השקטה שלה - סקאלי מצליחה לעמוד על שלה ולהוכיח שוב ושוב ששום דבר לא ישבור אותה.

Ice Age

New member
אני לא זוכר אם כבר העליתי את הנושא

אבל שמתם לב שהיא תמיד מדברת בשקט? יש בה עוצמה שקטה כזאת. לא משנה כמה יאשימו אותה, יצעקו עליה, היא תמיד תגיב בשקט. נראה לי שהסצנה היחידה שאני זוכר אותה צועקת זה על הרוצח של אחותה.

1Shir

New member
העלית את זה כשענית לשאלון שלי

נכון, יש לה מזג שקט יחסית, אבל קורה לה לפעמים שהיא מתעצבנת וצועקת. אני חושבת שבעיקר בהשוואה למאלדר היא שקטה, כי הוא מאוד אמוציונלי ומתחיל לצעוק כמעט בכל פעם שמשהו לא מוצא חן בעיניו..

Gilliana

New member
שיר, זה בגלל ש...

מאלדר גבר!
סקאלי היא מאד COOL ולפעמים היא מתפוצצת מעצבים אבל עדיין שומרת על פאסון מאופק. ודרך אגב, היא צועקת על מאלדר לא מעט - כשמגיע לו!

סקאלי צעקה

לא פעם ולא פעמיים .. סצינת הכעס הטובה ביותר שלה הייתה בפרק שאבא שלה מת שהיא צעקה על האסיר ההוא שאם מאלדר ימות שום דבר לא ימנע ממנה לבוא ולהרוג אותו בעצמה (האסיר היה נידון למוות) ואז היא הוסיפה קללה עסיסית ...

Ice Age

New member
וואלה, נכון

סצנה מעולה. יש לי אותה בקובץ אם מישהו רוצה. אבל בכל מקרה היא לא צעקה הרבה...

medu

New member
סקאלי מאזנת את מאלדר

הוא נותן את הרעיונות, גם אפקטיביים וגם ילדותיים, והיא שומרת על יציבות, ומאזנת לו את כל האינטואיציות שלו.. היא האנליטית, ודווקא הוא עם היציאות הלא יציבות שלו.. היא תמיד מאזנת אותו. יש ביניהם יחסים משלימים כאלה..

1Shir

New member
זה נשמע לי רעיון ממש מגניב!

אבל כרגע מאלדר נמצא בעמדת נחיתות בשילוב הזה, כי לא ממש יצא לו ליצור קשר עם דוגט ורייס, בעוד שסקאלי כן התחברה אליהם. גם אוקיינוס התיחסה לנקודה הזו. השאלה היא, איך באמת זה יראה אחרי שמאלדר יתחבר אליהם ויווצר קשר פחות או יותר שוויוני בין כולם, איך תיראה אז הדינמיקה המרובעת הזו? הרבה יותר מרתק מדינמיקה בין 2 אנשים בלבד!

Ice Age

New member
אני דווקא

מאוד מחבב את דוגט. יש בו עוצמה שלא היתה במאלדר. אולי זה מגיע מהשירות בצבא שלו, או שהוא פשוט משדר כוח. אני בתור פושע לא הייתי מתעסק איתו.

Ice Age

New member
אה, כן

ולגבי רייס - אני מצטרף להשמצות שלכם (חוץ מגי'ליאנה) - היא לא תרמה כלום לסדרה לדעתי. מה הקטע שלה עם העל טבעי? זה סתם כמו הזקנות שקוראות בקפה. הכל "תחושות בטן", "אינטואיציה" ועוד כל מיני shit.

למעלה