דובשנית...

קרני

New member
דובשנית...

תני לסערה לעבור כדי שתוכלי לראות את מה שהסתירה. העננות תתפזר שלוליות המים יתאדו, ותוכלי לראות היכן יש בורות באדמה, היכן גבשושיות והיכן ישנה אדמה עליה תוכלי ללכת ביציבות. מרגישה בטוחה להסתתר מאחורי הערפל שנוצר ולהגיד לו, מבלי שישמע מה את חושבת ומרגישה. קשה לך להתעמת עם הרגשות שלך וקשה לך להתמעת עם השתיקה שלו. הוא שותק עכשיו ואת צורחת. כשהאור יעלה, תדברי איתו בשקט בשקט, כדי שישמע, כדי שידע מה מתחולל בתוכך, ובכל מקרה, גם אם ירצה וגם אם לא ירצה לשמוע ולתת, את תאפשרי לשמש לחדור לחייך ולחמם אותך... כי תהיי שלמה עם האהבה הזאת יכולה להיות אמיתית כשהיא חד צדדית או אם היא האחת, האהבה האמיתית שאת כל כך מתאווה לאשש אותה. דובשה, היישירי מבט והתמודדי עם כל מה שלא ניצב מולך, היי אמיתית עם עצמך והתסכלי למציאות ישר בעיניים, היא כבר תוביל אותם למקום מבטחים. שיהיה לך כל האושר שבעולם! אוהבת, אני, קרני.

Dovsha

New member
יקירתי

ההבנה שלך לדבריי מעניינת אך לא כל כך נכונה. הרשי לי לתקן אותך בכמה דברים. אני מתמודדת עם הרגשות שלי, עם מאוויי, עם הרצונות שלי וכל מה שמתרחש בתוכי יום יום. וכן, אני אחת שלא יכולה לשמור בבטן וחייבת להוציא ולכן גם הוא היה צריך להתמודד איתם. את כל מה שהרגשתי הוצאתי החוצה - החוצה לתוך אוזניו, עינייו, ותקוותי הייתה שגם לתוך ליבו. התמודדתי מול האמת וקושי להתמודד עם הרגשות שלי לא קיים הקושי הוא להתמודד עם הרגשות שלו או יותר נכון - חוסר הרגשות, חוסר הידיעה בעצם מה הוא באמת מרגיש ומה הוא באמת רוצה. הוא שותק והוא בורח והוא מתנהג אחרת לגמרי ממה שאני מכירה אבל אני כבר הרמתי ידיים. עברו חמישה ימים וקול ממנו לא נשמע. לכן... אני ממשיכה הלאה - בידיעה ברורה שמתי שהוא יחליט לפתוח את פיו ולדבר מערכת היחסים שלנו תחזור לקדמותה [מה שאומר חברים בלב ובנפש] כי דבר כזה לא נעלם ככה סתם. כאב יש, קושי יש, אבל גם הם עם הזמן יעברו... בכל מקרה אני עדיין מחכה, מחכה... ראית פעם את הסרט ``הנסיכה הקסומה``? לאהבה כזו אני מחכה... :] אני יודעת, נאיבית, אבל זה מה יש, זוהי דובשה :] יאללה יום טוב שיהייה לך קרניבורה שלי דובשה.

למעלה