דובשה יקירתי..למה

mamale

New member
דובשה יקירתי..למה

את כ``כ מדוכאת...עברתי על כל הדברים שכתבת לאחרונה...נשמע שאת קצת חריפה עם עצמך יתר על מידה..זה ברור לך שברגע שתקבליהחלטה שהיום יותר מתמיד אני קמה עם חיוך אז אחרים גם יחייכו אלייך.. מאד מקווה שזו רק תקופה שתחלוף,כי אם זה כך..כולנו עוברים את זה אם בדומה יותר ואם בדומה פחות..תחזיקי מעמד מותק...הכל פתוח והעולם בהחלט שייך לנו הצעירים........שיהיה אחלה אחה``צ+ערב נעים....

Dovsha

New member
ת`אמת...

אני מנסה את יודעת - לקום בבוקר עם ההחלטה שיהייה בסדר ולחייך ולנסות שיהייה יותר טוב...אבל... לא תמיד מצליח :] תודה בכל מקרה - יום נפלא גם לך או כמו שחברך אומר המון ואך ורק דבש.

mamale

New member
דובשה מותק - בוקר דבש...

תנסי את זה היום...בתפריט שלנו זה: 1.חיוך 2.חיוך גדול 3.חיוך עם דבש 4.חיוך של יום כתום.. 5.חיוך של ימותו כולם..אני מלכה ליום אחד... נסי את זה אחותי..תמיד אשמח לשמוע ממך...לא עברתי פחות משברים קריטים ממך בחיים...ככה זה,מה שלא הורג-מחשל..ואני עוד בחיים.. ביי מותק,ודווחי על הבוקר שלך...

Dovsha

New member
דיווחון :)

עם חיוך בכותרת [כבר טוב :)] תפריט הבוקר אצלי הוא כזה: 1. שפתיים מתאמצות... 2. עוד יותר מתאמצות.... 3. חיוכון קטן.... 4. ובגלל שאני כ``כ אוהבת דבש וכל היוצא בזה [להלן ``דובשה``] חיוכון קטן מרוח בדבש [בעעעע לא נשמע טוב] בכל מקרה - אחלה של יום ממ`לה רק דבש.

mamale

New member
השתפרות מהירה מותק..

מבסוטית בשבילך,לכי על זה...אם יש ענינים במהלך היום,דברי איתי..talk to u ,דבששששששששש..

Dovsha

New member
dvash all the way to parisssss

טסים טסים טסים לפריז ועוד בקריסמס - מה - שזה לא יעלה חיוך על הפרצוף? :]]

mamale

New member
אחותי...ניו-יורק או ברצלונה..

אצלי עוד אין החלטה..אבל במחשבה שנייה..מה רע בפריז.....עם מי??תעשי חיים אחותי,ותעדכני אולי נפגש לאיזה דרינק באיזה בר מטורף........

Dovsha

New member
ברצלונה.... להההההה

לא שווה, ניו-יורק אם כבר... אח אח ניו-יורק איז דה דרים! אבל עד אז... אני טסה עם חברה - מוזמנת להצטרף להקפצות באיזה בר נידח אי שם בפריז המדהימה....

mamale

New member
אחותי..יש לי ברזומה 3 שנים..

שגרתי בניו-יורק+לימודי תואר ראשון שם..היה מדהים.הרבה זמן( שנה וחצי) לא בקרתי את כל אלה שאני מאד אוהבת וגרים שםםםםם אז יש תכנית..נראה איך מוציאים לפועל..יש שם גם אהוב מהעבר שעדיין יש בינינו כ``כ הרבה אהבה..יש חבר טוב מכיתה א,יש כ``כ הרבה מקומות לבלות,לדפוק תראש..וסתם בתי קפה מדהימים וקטנים למחשבות על החייים ובכלל..ואם בסושי עסקינן...יש כ``כ הרבה...אפרופו פריזזזזזזזז...לא הייתי אף פעם..מדהים! הסתובבתי הרבה ולשם לא הגעתי..

Dovsha

New member
ממליגגגגגגההההההההה

קחי אותי אתךךךך, אני רוצה גם גם גם - ניו-יורק זה החלום שלי. לגור שם, ללמוד, ל-ח-י-ו-ת!!!! ד``א - פריז מדהימה, שווה קפיצה.

mamale

New member
מתי שתרצי...את כל נפלאות

העיר אני מוכנה להראות לך...for better fot worse...תמיד מוזמנת מותק..ואם גם תרצי אהבה..הכל כ``כ פשוט שם..תמיד אמרתי שישראל מורכבת..אפרופו,לא רע בכלל השם ממליגה...מאיפה הבאת את זה???

Dovsha

New member
כמו פולנייה טובה

השם שלך ישר נתן לי קונוטציות של אוכל :] אז החלטתי ללכת על ממליגה.

mamale

New member
גדוללללללללל...אבל..

אומנם אני חצי פולניה,ומן הצד השני חצי סורית...שלוב מעניין..אבל אבא שלי אומר שאני השלוב הכי קטלני שיש: סורית עם דם של מרוקאית..כי כשאני מתעצבנת...חבל על הזמן...

Dovsha

New member
כמוך כמוני אחותי...

אכנזייה עם דם של מרוקאית - חברים שלי קוראים לי ``מרוקו`` רק שאצלי זה לא כשאני מתעצבנת :]... אני מעוצבנת טבעי...

mamale

New member
סחתיין....מקווה שתרגעי..עד

שנטוס לחופשה המיוחלת..

למעלה