דובר הנציבות

דובר הנציבות

שלום לכולכם היום פגשתי את משה מוסקו דובר הנציבות לאחר תרגיל כיבוי רחב שנערך בשירותי כבאות איילון באזור יער בן שמן בתרגיל נטלו חלק כוחות כיבוי מתחנת כיבוי אש והצלה איילון כוחות משטרה וק.ק.ל מגב כים ניר מד"א ועוד פרטים נרחבים על התרגיל ותמונות ממנו בהמשך היום ונעבור לדובר בזמן שאני ומשה שוחחנו על דוברות ואני שטחתי בפנו את טענותי ניגש אליי איש מד"א ומראה לי את הדיווח שקיבל בביפר תאונת דרכים עם לכודים בשטח השיפוט של תחנת איילון באזור באר יעקב מה שהכי הרגיז אותי שמד"א מסר מיד את הדיווח לתחנה במקביל עם כוחות מד"א יצאו למקום גם כוחות החילוץ של תחנת איילון גם מהתחנה וגם משטח התרגיל ומשום מה הדובר לא מקבל שום הודעה על התאונה הקשה מהתחנה מיד הסבתי את תשומת ליבו של מוסקו לדבר יצרנו קשר עם התחנה קיבלנו פרטים על מה שקורה בשטח ומוסקו מיד יצר קשר עם כתבים שונים כמו וואלה ו YNET ויותר מזה דרש שהכתבים יצרו קשר עם מפקד המשמרת במקום התאונה וזה מה שהיה . נכון שיש לנו טענות כלפי מערכת הדוברות אבל היום נוחכתי לדעת שבמידה רבה בנו הטעות עם כל אחד מאיתנו הכבאים יפעל על פי הפקל שאומר במפורש מתי וכיצד יש לעביר הודעות לדובר אני בטוח שטענותנו כלפי הדובר היו מצטמצמים במידה רבה . המשך יום טוב גיא מנשרוב ש-כ איילון

גיא ידידי היקר

תשים לב זה מה שטענתי כל הזמן אם לא ידווחו לא יקבלו קרדיט ואתם צריכים להוציא את ההודעות לדובר בזמן אמת , אם לא תעשו את זה אין לבוא בטענות לאף אחד,ומאיר יודע זאת היטב ,

לגרשון היקר

ערב טוב לך גרשון ידידי אכן צדקת בדברייך והיום ראיתי במו עניי את משמעות הדברים אני אישית לקחתי את זה לתשומת ליבי גיא

חי זוהר

New member
לגיא ידידי

הבעיה אינה דובר הנציבות. אלה מפקדי השירותים ומפקדי המשמרות הכפופים להם שאינם מדווחים לדובר הנציבות. ניתן לשפר את הנושא ע"י הנציבות בקיום סדנאות תיקשורת ולהראות לנוגעים בדבר שהשד אינו נורא כלכך. ועד אז נמשיך לקרוא בעיתון ולראות בטלוויזיה שהמשטרה ומ.ד.א. כיבו את השריפה ואו חילצו את הלכודים.

טעות בניק רשמתי ממחשב של חבר ../images/Emo163.gif

עכשיו אני שוב בניק שלי

fireman

New member
כמו שכתב גרשון בעבר

דיווחת - עשית, לא דיווחת - לא עשית. פשוט וקל כל עוד כל ראשי המשמרות והמפקדים ימשיכו להתייחס לדליקה בדירה כ"עוד דליקה" ולא כמנוף לשיפור תדמית הכבאות והדוברות של שרותי הכבאות מצבנו יישאר בכי רע, ואני לא מדבר דווקא על שריפות בבתים, זה יכול להיות שריפות חורש גדולות, שריפות במפעלים וכו.... יש המון מה לשפר, המון!!

למעלה