דוברות מהשטח

yacham1

New member
דוברות מהשטח

כבר הרבה פעמים דיברו פה בפורום על בעיה של דוברות ראויה למערך הכבאות.למי שפיספס ,בסביבות 14:00 ראיינו את רשף חזי לוי מש"כ חיפה ערוץ 2 רשף לוי התראיין בצורה מעוררת כבוד.רהוט ,מדויק וענייני.הוא הצליח להעביר את המסר במס' משפטים ופשוט גרם לכבאות להראות ולהשמע טוב מאוד!! יישר כח !!!

חזי לוי- דובר מעולה

חזי לוי עושה את תפקידו בצורה המעוררת קינאה. הוא אומר אמת לציבור, מדבר כמי שמזוהה עמוקות עם התפקיד (לא נשמע או נראה כמאכער תקשורתי), מעודכן, רהוט ואיכפתי. כבר בשריפה בכרמל ב 8.4.2005 הוא בלט ומאז הוא רק ממריא.

alonk7

New member
הוא דובר מעולה אבל היה משהו שהפריע

אני אישית את הראיון שלו לא ראיתי אבל מה שכן ראיתי זה את חזי עם המכשיר קשר... מירס... פלאפון... וכל מקום שהוא שומע שטיל נפל הכתב מכניס לו את המקרופון לפה והוא אומר איפה נפל... וזה מטריף אותי... אני אומר דבר כזה... המודיעין הכי טוב של החזבאללה זה הטלויזיה שלנו... אני יודע שזה לא הכתובת... אבל לדעתי לא צריך בכלל לשדר... להגיד.. ובטח שלא לצלם את מקום הנפילה... זה ממש הרתיח אותי... באיזה שהוא שלב חדשות ערוץ 2 קיבלו שכל והשתיקו את המקרופון של הכתב שנמצא עם חזי בטענה שהם לא ימשיכו לשדר את מקום הנפילות על מנת שלא לעזור למי שלא צריך לדעת... זה פשוט מטריף שאומרים כל דבר איפה פגע... מראים תמונות וכו'... סתם רציתי לשתף אותכם בתחושות שלי... מעניין מה אתם חושבים בנושא..!!!

pikerk

New member
אלון ידידי

היום הכתבים של התקשורת מאזינים למערכות הקשר ולמערכות הביפרים של גורמי החירום ובשביל זה יש ביפרים כתבים מה שנרא אז זה לא משנה איפה הטיל נפל כי הוא כבר נפל. מבין.

pikerk

New member
ורק לציין כי הוא

הדובר בין המובילים בארץ אשר יצא לפני זמן מה כנציג של משרד הפנים למשלחת של 5 דוברים מכל הגופים בארץ לחירום ובכלל . אז כבוד לנו שיש אדם כזה בכבאות.

alonk7

New member
שמעון

אני לא בא בטענות לדוברות של חזי לוי... להפך אני חושב שהוא עשה עבודה מעולה.... אני בא בטענה לתקשורת... שכל טיל שנופל מפרסמים איפה.... מתי... מראים תמונות וכו'... לדעתי זאת טעות... אם כל הכבוד לציבור ההיסטרי (ובצדק) בישראל... אני לא חושב שכל מקום נפילת טיל צריכים לתת מיקום מדוייק ואפילו תמונות... אם כל הכבוד לדעתי צריך לתת כמה שפחות מידע.... אבל אני האזרח הקטן שלא משפיע בכלום.... זאת סתם היתה נקודת מחשבה.... שדרך אגיב שמעתי את זה גם מאנשים אחרים (כאילו אני לא היחידי שחושב כך!)

הקשר עם העורף יותר חשוב

זה נכון שדיווח אמין מקל על החיזבאללה אבל הוא עוד יותר מקל על הציבור המשתוקק שמישהו ידבר איתו לא בסיסמאות. הרקטות אינן מדויקות גם כשאתה מכוון אותן, לכן במאזן הכללי אני מעדיף דובר שטח כמו חזי על פני יועצי התדמית שבלעדיהם אולמרט לא אומר מילה.

רון Ron

New member
מסכים איתך לחלוטין

מסירת מקום הפגיעה מאפשרת לבצע תיקונים בזוויות השיגור ולבצע ירי מדויק יותר, או פשוט לבצע ירי נוסף באותו כיוון.

FireRescue

New member
יצא הודעה של צה"ל

על איסור פירסום נקודת הפגיע לא יודע למה עדיין ממשיכים להגיד את זה...

למעלה