דוברות ומידע...

shikush

New member
דוברות ומידע...

קיבלתי שאלה במנילה אם אני רוצה להתמיין לאשכול דוברות ומידע. אני מאוד רוצה להתמיין לזה, וחוץ מזה הכל חסום לי במנילה, בגלל המודיעין. אם קיבלתי את השאלה הזאת, זה אומר שישלחו לי מיונים או שיכול להיות שלא? תודה שיר

מאוד מאוד יכול להיות שכן.

ואם הזימון לא מגיע(וזה קצת בעיה, כי הוא נוהג להגיע זמן לא רב לפני המיונים), אז מתקשרים ו"מזכירים להם".

shikush

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif , עוד בקשה

כולם פה כותבים איזה תפקידים הם קיבלו במנילה. אתם יכולים לכתוב איזה שאלות קיבלתם בצד האחורי של המנילה? לכולם כמעט יש אותם שאלות לא? בהצלחה לכולם שיר

nogag7

New member
השאלות אצלי :]

אני לא חושבת שלכולם יש את אותן השאלות, אבל אפשר להשוות אם את רוצה.. הנה השאלות שלי(בקצרה): 1. האם תהיי מעוניינת להתנדב לקורס חובלים במידה ותמצאי מתאימה..? 2. האם ברשותך רשיון נהיגת רכב? 3. האם את רוצה לשרת קרוב או רחוק..? 4. האם תהיי מעוניינת להשתלב באחד מהמסלולים בתחום הטכנולוגי?, 5. במידה ותמצאי מתאימה למיוני אשכול הפעלה והדרכה ימית האם תהיי מעוניינת להשתלב ובאיזה מקצוע? 6. האם את מעוניינת.. להקות צבאיות? 7. האם את מעוניינת מבחנים לתזמורת צהל? 8. במידה ועסקת או למדת צילום.. מיון מפיקת סרטי וידאו בצהל? 9. האם מעוניינת בהכשרה קד"צ לנהיגת רכב משא? 10. לו ניתנה לך האפשרות לבחור מקצוע אחד מתוך חוברת... מהו? אלו השאלות בעיקרון.. לך יש את אותן השאלות? בהצלחה גם לך

shikush

New member
כמה אותו דבר וכמה שונות...

1.האם ברשותך רשיון נהיגת רכב? 2. האם את רוצה לשרת רחוק או קרוב? 3.האם תהיי מעוניינת להשתלב באחד מהמסלולים בתחום הטכנולוגי? 4. האם את מעוניינת להגיע למבחני המיון לאשכול דוברות ומידע (כתבת צבאית בגלי צה"ל, עיתונאית במחנה,מש"קית דוברות בדובר צה"ל)? 5.האם את מעוניינת להגיע למבחני המיון ללהקות צבאיות? 6. האם את מעוניינת להגיע למבחני המיון לתזמורת צה"ל? 7. האם את מעוניינת להשתלב בהכשרה קדם צבאית לנהיגת רכב משא? 8. לו ניתנה לך האפשרות לבחור מקצוע אחד מכל המקצועות בחוברת מה היית בוחרת? וואי איזה כיף לך על השאלה השמינית שלך, איך לא קיבלתי את זה, אני במגמת קולנוע? איזה באסה. טוב חובלים לא הייתי מקבלת בגלל שיש לי פרופיל 64 (גם ככה אני לא מתה על הים
) את חושבת שאני אוכל לבקש את התפקיד הזה מהלשכת גיוס? שיר

למעלה