דובונים לבנים

נויה.

New member
דובונים לבנים

כבר כמה שנים שהם מחייכים אלי, מן חיוך לועג,קורץ. חיוך שאומר אנחנו פה....... רק לא שלך. הדובונים הלבנים כן אלו מהפרווה הסינטטית, אלו שאוחזים לב אדום שעליו רקום .... I LOVE YOU. אלו שמציפים את החנויות לפני כל חגי האהבה למיניהם. אלו שהחיוך שלהם היה מעלה לי דמעה בקצה העין, שמדגישים לך כמה חסר.. והיום עברתי ליד חנות שמוצפת מהם, בכל הגדלים בכל המינים. והם חייכו אלי ואני.. אני חייכתי אליהם חזרה. אז נכון שעוד מעט ט"ו באב, ואין מי שיחבק אותי, ואין מי שילחש... ואין מי שיעניק לי דובון לבן עם לב אדום. אבל דווקא בתקופה האחרונה אני לומדת .... לומדת לחיות עם הדברים הטובים שבי ואלו שפחות. לומדת לסלוח לעצמי על החלטות מוטעות שקיבלתי בחיי. מנסה לשחרר את הצורך להבין, לדוש, לצלוב את עצמי. לשחרר את כל השאלות של הלמה... ואיך... להניח לרסיסים , לשברים מנסה לחזור לחייך. לומדת לבטוח בעצמי, לומדת לחזק את עצמי. לומדת לחבק את עצמי. לומדת לאהוב את עצמי.

יערית

New member
המלצה../images/Emo77.gif

אל תסמכי שמישהו יבוא ממש לקראת טו באב ויעניק לך דובי כזה, תגשי לבד ותפנקי את עצמך,אומנם זה נשמע כמו קלישאה "תאהבי את עצמך",אך במצב הזה שאת מנסה להחזיר אמון בעצמך ולהיות חזקה בלי שום קשר לבן זוג,רצוי לפנק את עצמך בכייף,מה שבא לך באותו יום תעשי... למען עצמך.

swansea

New member
תאימיני לי

זה לא עובד... דובי שאת קונה לעצמך בכלל לא עושה שמח בלב ולא משנה אם את מאוהבת בעצמך עד זוב דם.

יערית

New member
דובי זה במיקרה שלה

אני במקומה הייתי ממירה את זה למשהו פרודוקטיבי שגם יעשה את "העבודה" כמו הדובי.אין ספק שזה לא דומה בכלל כשאחר מעניק מתנה באהבה ביום שמקדישים את כל כולו לאהבה,אבל זו גם נחמה.

אין לך מושג כמה אתה טועה ,

אני פעם קניתי לי תליון יפה i love u והבאתי אותו לי. וזה בהחלט עושה שמח,

נויה.

New member
הדובי ..... סימבולי.

ןלכן הקנטתי אותו.." מפרווה סינטטית". יש משו בסממנים של המסחר לקראת חגי האהבה, משהו שלא יודעת למה אבל לקראת אותם ימים העצימו לי את החסר. ודווקא השנה זה מרגיש לי קצת אחרת. וגם לפנק את עצמך הוא תהליך למידה... ואני לומדת:)

mor881

New member
כל יום לתת לעצמך מתנה

אפילו קטנה כוס קפה עם עוגה טובה בדרך הביתה ולחשוב אךךך איזה קפה טעים ממממ... איזה עוגה... ממממ... מממ... להתענג.. מממ... איזה כייף שאני לא רצה ישר למשימה הבאה ועשיתי עצירה למתנה היומית שלי. יש מלא רעיונות קטנים וחמודים הם נימצאים סביבנו כל הזמן.

למעלה