דובדבנים אדומים

דובדבנים אדומים

הלכתי לקטוף את הירח לאסוף את השלכת ולאכול דובדבנים. בדרך פגשתי כבשה לבנה וילדה עם שמלה רחבה שאלתי: "לאן מועדות פניך ילדה?" היא הנהנה בראשה וחייכה בסודיות גמורה. הלכתי לתלות את הכוכבים למרק את העננים ולאכול דובדבנים. בדרך פגשתי נמלה חומה וילד עם זקנה מקומטת וגוצה שאלתי: "לאן מועדות פניך ילד?" הוא שרק נעימה וקטף לי שושנה אדומה. הלכתי להעיר את השמש לפלס את הדרך ולאכול דובדבנים. בדרך פגשתי את אלוהים מלווה בכמה מלאכים שאלתי: "לאן מועדות פניך אלוהים?" הוא הנהן בראשו בחשיבות ופינה את הדרך בהססנות. מענה לא השגתי לכן, בשלי המשכתי: דובדבנים אדומים אכלתי. רק טוב!!!

*pank

New member
דובדנים אדומים מתוקים ובשלים!!!

גחלילית קסומה, העברת לנו מסר נפלא. קבלת הרבה תשובות. תשובה ראשונה - חיוך תשובה שניה - שריקה נעימה תשובה שלישית - שושנה תשובה רביעית - דרך פנויה תשובה חמישית - דובדבנים ודרך אגב אתמול בלילה פתחתי את החלון והעניים היו כל-כך ממורקים שהפנים שלי השתקפו בהם.

פאנקקקקקקקקקק ../images/Emo22.gif

ואללה את גם נהדרת גם מוכשרת וגם חכמה!!! מי אמר לך שאת לא יכולה לעבור את הטריוויה?? שייגש אלי מייד!!! שולחת לך שקית של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וסלסלה מיוחדת של כוכבי אושר!! רק טוב!!!

*pank

New member
גחלילית קסומה!!!

זה לא שאומרים לך שאתה חכם, זה מי שאומר לך שאתה חכם. וכשזה בא ממך, זה אומר הכל, אז מוציאה את האגו שלי מפח הניירות מיישרת אותו ומחזירה אותו למקום. ואת כל המתנות הנפלאות שלך, אני שומרת כמו היו אוצר המלכות.

למעלה