דובדבניל היקרה

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
דובדבניל היקרה

איך את מרגישה? אני מקווה שיותר טוב. אנא עדכני כי אני דואגת לך
שירי

הי שירוש ../images/Emo24.gif

תודה על הדאגה. הפרקים הורגים אותי - מרגישה רוב היום כאילו משאית דרסה אותי... מצד אחד, אני ממש מותשת. מצד שני, מתקשה להירדם (או בכלל לשכב) בגלל הכאבים. כמובן שכל המצב משפיע גם על מצב הרוח. אתמול הגעתי לשיאי תסכול חדשים, כשניסיתי להירגע מול הטלויזיה עם כוס קפה וגיליתי שממש קשה לי להרים אותה (הרגשתי כאילו היא שוקלת טונות!). אני חושבת שהתסכול, בחלקו, נובע גם מהקושי להסביר את ההרגשה לחברים קרובים (למרות שהם ממש מנסים לתמוך) - אני בטוחה שאת וחבריי הפורום האחרים מבינים הכי טוב למה אני מתכוונת... היום עבדתי עד מאוחר, אבל דווקא זה שיפר את הרגשתי (אם לא את הכאבים, לפחות את מצב הרוח). אחרי החג אעשה את הבדיקות הנחוצות ואקדים את הביקורת אצל הראומטולוגית שלי (בביה"ח קראו לכל המומחים האפשריים - אא"ג, נוירולוג וכו' ואפילו עשו לי CT מוח, רק לראומטולוג לא קראו - למרות שהיה ראומטולוג תורן באותו זמן בביה"ח. לא ממש ברור....) מקווה לימים טובים יותר תודה על הדאגה וההתעניינות ובהצלחה בלימודים לקראת הבחינה - מחזיקה לך אצבעות
נשיקות, אירית

gaia20

New member
הי אירית

גם אני לאחרונה מרגישה כאבי פרקים ואפילו שוקלת להעלות את מינון הפרדניזון, רק בעוד 5 מ"ג. ואפרופו רופאים, היום דברתי עם הרופאה שלי אחרי שנמצא באיסוף 655 מ"ג חלבון והיא בכלל לא התרגשה מזה, אמרה שהתפקוד הכלייתי יציב ובנתיים היא שקטה...מוזר ביותר, 655 זה כבר לא ממש קצת והיא בכל זאת רגועה.... שיהיה חג עצמאות שמח ושנרגיש רק טוב.

הי ../images/Emo13.gif

הצטערתי לשמוע (לקרוא) שגם לך הפרקים מציקים - אולי השמש שהתחילה לבצבץ מראה את אותותיה...
לגבי החלבון בשתן אני ממש לא מבינה בערכים (טפו, טפו - אצלי לא נמצאה בעיה כלייתית) - אבל אני מאמינה שלרופאה יש מספיק ניסיון והיא כנראה יודעת על מה היא מדברת (לדעתי אנחנו אפילו מטופלות אצל אותה הרופאה...
) רק בריאות
וחג שמח

gaia20

New member
ד"ר ליטינסקי?

נזכרתי עכשיו שאמרתי למישהו למסור לה ד"ש בשמי
כנראה שזו הית את

למעלה