דובדבן ומגלן

Oral B

New member
דובדבן ומגלן

אלו שני היחדיות שאני הכי רוצה לשרת בהם איך אני יכול להגיע אליהם? מהי רמת המיונים? כמה מתקבלים כל מחזור? מה הרמה? מה עיקר הפעילות שלהם?

fishy16

New member
מה שאני יודע

אם אתה רוצה דובדבן אז תסמן בשאלון יח"ש עדיפות הכי גבוהה.. מגלן אם אני לא טועה זה במסגרת הגיבושים שנעשים כבר בתוך השירות (באמצע הטירונות הולכים לגיבוש כמו סיירת אגוז בגולני נגיד) אני מניח שרמת המיונים שם גבוהה מאוד והגיבושים קשים כי בכל זאת אלו יחידות מאוד מובחרות.

RedGrass1

New member
מה שאני יודע

תסמן במנילה בממוינים צנחנים ודובדבן 5 ורצון להיות לוחם 5. בעדיפויות הרגילות תסמן גולני ראשון. אתה תקבל גיבוש צנחנים, אם תיהיה טוב לא רק תתקבל לצנחנים תיהיה מאותר דובדבן. זה שאתה מאותר הוא שכאתה מגיע לצנחנים ואתה עושה את הגיבוש יחטיות אתה יכול להיגיע מהגיבוש יחטיות לדובדבן. דובדבן זה חוד החנית של צהל בלוחמה בטרור, הם עושים את המעצרים של מבוקשים בכירים בהסתערבות ורגיל, ועוד. אם לא תגיע לצנחים תקבל גולני ואז במגיבוש יחטיות של גולני אתה יכול להגיע למגלן אם אני לא טועה. "המיונים" זה בעצם גיבושים פיזיים, תיהיה מוכן פיזית ויותר חשוב מנטלית.

taytzhoo

New member
בקשר למגלן

דרך גיבוש יחטיות של צנחנים. גיבוש שעוישם אחרי שמתגייסים

הנה חדשות רעות בשבילך:

בשביל להגיע לשתי היחידות, צריך להגיע לגיבוש יח"טיות של צנחנים. ובשביל להגיע לדובדבן, צריך להיות מאותר דובדבן, ומאותרי דובדבן לא יכולים להגיע למגלן ולפלס"ר צנחנים.

matan115

New member
לא הבנתי

מה זה מאותר דובדבן? איך אני מגיע להיות אחד כזה? ולמה מאותרי דובדבן לא יכולים להגיד למגלן? אם אני רוצה מגלן, מה לסמן בשאלון יח"ש?

../images/Emo26.gif

מאותר דובדבן זה מישהו שסימן רצון גבוה להיות בצנחנים ודובדבן, הגיע לגיבוש משוץף לצנחנים ודובדבן, הבוחנים החליטו שיש לו פוטנציאל להיות בדבדבן, הוא התגייס לצנחנים וניגש לגיבוש יח"טיות כמאותר לדובדבן. למה? לא יודע, אבל ככה זה. בשביל להגיע למגלן צריך להתגייס לצנחנים.

למעלה