דובבו את התמונה

הדמר

New member
דובבו את התמונה

אני שמה תמונה, אתה צריכים לדובב אותה מי שמדובב אותה שם תמונה אחרת וכן הלאה.

DeepThoughts

New member
אהממ

ג'ורג': אני לא חושב שהדבק שהדבקתי על הלחיים יחזיק מעמד, ג'ורג'ה: תשתוק ותחייך , הדפוקים האלו החזירו אותנו לעבודה

יש לי אחד ממש מטומטם../images/Emo6.gif

"את רואה את הפרסומת הטיפשית ההיא של בייבייליס בצד?!?" "בטח שאני רואה! רק תחייך!" חחחחח כי ניק מסתכל למעלה
לכיוון הפרסומת1! חח

דיבוב דבילי במיוחד...

[אני דרדסית(=מוח כחול) ומודה בזה] ג'ורג' אידס:"מותק, את מוחצת אותי. אני כבר אדום לגמרי!אני עוד מעט אכחיל" ג'ורג'ה פוקס:"מצדי שתמות, פשוט תמשיך לחייך!" ו.. הם זוג או משהו? כמעט בכל התמונות שלהם בIMDB הם ביחד מחובקים או משהו...

DeepThoughts

New member
ממש לא זוג

השמועות כבר שנים אומרות שג'ורג'ה בכלל מעדיפה להישאר באותו צד שלה..

booshi

New member
מה?!??!?!?!

ג'ורג'יה לסבית!?!?!?!? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CapitanSparrow

New member
מה הקשר ? אם היא לסבית במציאות

זה אומר שהם לא יכולים להיות ביחד בסדרה ?

DeepThoughts

New member
תפרידו בין ג'ורג'ה לשרה

GSR לנצח אבל בקשר לג'ורג'ה זה רק שמועות: ואני אגדיר למה : *היא השתתפה בפרק היציאה מהארון של אלן בסדרה אלן. והיא שיחקה שם לסבית. * היא שיחקה לסבית דר' מגי דויל ב ER כמובן *יש לה חברת הפקות honey pot (אני חושבת) והחצי השני של בעלי החברה היא חברה בלהקת כל-בנות כזאת. שגם קשורה לסדרה the L word *לא דיברו אף פעם על כך שהיא יצאה עם מישהו *מספיק להקליד ג'ורג'ה פוקס ולקבל כל מיני הסברים.. וכו' אבל רק שמועה

FeLL67

New member
יאפ ../images/Emo45.gif

ידיד שלי סיפר לי משהו מצחיק אתמול " הומואים זה טוב ! , על כל זוג הומואים יש עוד 2 בחורות פנויות אבל לסביות צריך להרוג , 2 בנות פחות "
, כמובן שהכל בצחוק.

לסביתת1!@??!@?!?!@עאלקקקקקקקקקקקקקק

ייואווווווווווווווו יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

אני יכולה להגיד רק מה הם חושבים...

ג'ורג'ה: "אני סקסית. אז מה שפול גוליפויל עם משקפי הורשיו מוריד מהסקסיות. אני סקסית! סקסית! סקסיתתתת!!!!!!!" פול:" איזה מזל שקניתי משקפי הורשיו! זה מוסיף לי למאגניבות..." אריק:"אני עומד ליד ג'ורג'ה. היא סקסית. אז מה שפול גוליפויל עם משקפי הורשיו מוריד מהסקסיות. היא סקסית! סקסית! סקסיתתתתתת!!!!!!!!!!!!!" (הכל בפרצוף, חבריי, הכל בפרצוף.)

CapitanSparrow

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדול

booshi

New member
מדובבת

אריק:"ואוו ואאוו ואוו... גדול עלי!!! ואני לא מצטלם ולא מדבר בלי ג'ורג'יה לידי!!! גורג'יה בואי סקסי מאמא!!!"=]=]

המשופם לידו יותר סקסי מג'ורג'ה...

(אפילו אני, דרדסית שכמוני, לא חושבת שהשמנדוז חתיך!אריק סזמנדה, כן!איש מוזר, לא!)

למעלה