דובבו את התמונה D;

dirty look

New member
דובבו את התמונה D;

(סליחה שלא פתחתי אתמול
) *גבותגבות* מעלה זיכרונות ישנים

../images/Emo191.gif בדיחת קרש בפניםXDD

גיאורג: Knock Knock ביל: who's there? גיאורג: Merry ביל: Merry who? גיאורג: Merry me know!! -עזבו, זה מספר אנגליתXDDD- תאאמר וגבריאלה.

dirty look

New member
*מדבבת* D:

גיאורג: "אז מה... בא לפה הרבה?" *גבות* ביל:" Oם "

noa165

New member
XD איזו תמונה מצחיקהה ../images/Emo6.gif

גיאורג: אומייגד ביל, אל תזוז (בטון מרוכז)... כן.. הוא יוצא עכשיו עם זאת שנראית כמו חיים יבין... נדמה לי שהוא תופס לה את ה.. רגע? זאת בת או... בן? ביל: אוי לא.. סימן שהוא שיכור.. פאקקק שוב אני אמצא קונדום משומש בחדר שלי? איזה כיף...

roni kaulitz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif יצא מטומטם.. ../images/Emo122.gif

גיאורג: "הוו..ביל אהובי... אנו נחייה יחדיו לעולמים.. נעשה ילדים ונהיה מאושרים
" ביל: "..שיהיה
"

roni kaulitz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאחד חדש... ../images/Emo9.gif

גיאורג: "הוו..ביל אהובי... אנו נחייה יחדיו לעולמים.. נעשה ילדים ונהיה מאושרים" ביל: "..נו באמתתת....למה אני צריך את זה בכלל ?" ~גרוווווווווע~
XDDDDD

../images/Emo115.gif מנסה../images/Emo69.gif

גיאורג *בראש* איזה חתיך ביל היום, אני יתפוס אותו באיזה פינה גיאורג: אזמה..אתה פה הרבה? יצא גרוע..|שפם

Shir Kaulitz

New member
חחח איזה תמונה ../images/Emo6.gif

גיאורג: יש מצב לאיזה ריקוד טנגו סוער וצמוד ? XDD ביל: (לעצמו בלב) אמא מה הוא רוצה ><"

ElinorLahav

New member
מממממנסה ../images/Emo12.gif *תמונה מטרידה* ! ../images/Emo205.gif

גיאורג: ביל אתה כזה סקסי ביל: אני יודע ! גיאורג: תביא חיבוק ביל: תראה את הצלם המציצן הזה XO

Fall Out Liel

New member
טחחחחחח../images/Emo168.gif

גיאורג: "אל תדאג ביל, אנחנו נצליח. אחרי כל ההכנות והחזרות, אין מצב שלא נזכה!" ביל: "כן, אבל עדיין יש לי פחד קטן, לרקוד סלסה זה נורא מלחיץ ><" מי שיגיד שזה עלוב- צודק
פעם ראשונה שאהבתי תמונה של ביל עם התסרוקת הזו, בכל הפעמים הוא נראה כמו פוקימון מוזר ><..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמעפן >< ~כן, אני סמויה~

גיאורג:ביל, ישלך משו בעין. ביל:*מסמיק*מה, אתה מתחיל איתי? גיאורג:לא. באמת ישלך משו בעין ביל:הא.>< ~עלוב~

שלי../images/Emo6.gif

גיוארג:ביל תיהיה חזק אני מבטיח שאנחנו נעבור את זה ביחד. ביל:פאק מה הוא רוצה ממני?סה"כ אמרתי שהתקלקל לי הפן! למרות שזה בכלל לא מהתקופה של עכשיו עם הפנים

למעלה