דואתלון הרצליה

דואתלון הרצליה

בשנה שעברה מרחק הריצה השנייה היה 5 ק"מ אך השנה כתוב כי המרחק הוא 2.5 אבל לפי העלון כתוב שהמסלול הוא אותו המסלול. מה המרחק בריצה השנייה השנה בדואתלון?

השנה המרחק הוא מרחק ספרינט

בעקבות הערה של הועדה הטכנית המרחק שונה ויהיה כמפורסם ספרינט קלאסי= 5 ק"מ ריצה, 20 ק"מ אופניים, 2.5 ק"מ ריצה. הריצה השניה באותו מסלול אך מסתובבים בעצם בככר חזרה. הסימונים יהיו כבר ביום ג לפני התחרות.

פחדנות !

למה אתם חייבים להרוס לנו את כל הכייף ? מידי שנה דואתלון הרצליה היה איכותי במרחק שלו ! מדוע לקצר כל הזמן ? מדוע לא יהיה תחרות אחת שבמקום לקצר יאריכו את המסלול, יוסיפו עליה או שתיים ? האם רק יוסי מלמן (מבין מארגני התחרויות) מכיר את המלאה ארוך ? זה לא יזיק לאף אחד ! למען האמת אפילו יעזור לנו (ישראלים) להתקדם בעולם.

Lance_Armstrong

New member
למה תמיד אתה שלילי?!

גם בתגובה שלך לאיך שאני מתחרה, הייתה שלילית. חוץ מדברים שליליים, אתה לא רושם כאן כלום!

המתרומם

New member
אתה יודע מה אתה...

חתיחת חרא נודניק מעצב. עוד פעם אחת תתלונן על משהוא, אני לא יהיה חבר שלך!!

דו אתלון למרחקים גדולים

אני מצטרף לאלו המבקשים דו אתלונים למרחקים ארוכים יותר. לפני מספר שנים היה מקצה של 10 ק"מ ריצה, 40 ק"מ אופניים ו-10 ק"מ ריצה שניה. אני יודע שיהיו רבים שימצאו ענין במרחקים אלו

מרחקים סטנדרטיים

מרחק אולימפי הינו 10 ריצה, 40 אופניים, 5 ריצה. מקווה שנוסיף תחרות השנה עם מרחק כזה!! שבוע הבא אנחנו נפגשים בנושא!! בהרצליה זה לא יצא השנה עקב בעיות תקציב.( עזרה מינמלית מהרשויות)

דואתלון אולימפי-בקשה לאיגוד../images/Emo92.gif

מצטרף לבקשה לקיים דואתלון אולימפי.בטוח שתהיה הענות גדולה לתחרות כזו.

למעלה