דואר...

amirmir123

New member
דואר...

שלום, יש לנו בעיה מוזרה במייל של החברה.. אנחנו לא מצליחים לשלוח מיילים לדומיינים מסויימים. ניסיתי לשלוח מייל ל-Walla, לדוגמא, והמייל לא הגיע (שלחנו כמה מיילים, בדקנו גם לאחר כמה ימים). ככה גם לדומיינים אחרים. לעומת זאת, ל-Netvision אנחנו שולחים, מגיע במהירות ובלי בעיות, ככה גם ל-Gmail ולמספר מצומצם של דומיינים אחרים. חשוב לציין שאת המיילים ניסיתי לשלוח מתיבות שונות של משתמשים ולא רק מהתיבה שלי. יש למישהו רעיון?

פוֹלי

New member
PTR

הסיבה שבגינה נחסם שרת הדואר שלך היא משום שוואלה חוסמים שרתים אשר אינם תומכים ב PTR - reverse ip. ברגע שבעל מרחב הכתובות יגדיר רשומת PTR בשרת הDNS שלו, תוכל להמשיך לשלוח דואר לוואלה. מן הסתם גם לשאר המקומות עם אותה הבעיה.

SkyWalker11

New member
PTR

"ברגע שבעל מרחב הכתובות יגדיר רשומת PTR בשרת הDNS שלו" מיהו בעל המרחב ??? השרת שלי או של הספק אינטרנט שלי(נטוויז'ן)???

אריק ח.

New member
EXCHANGE ?!?

DNS או SMARTHOST ? תוריד את SMTPDIAG ותריץ. יכול להיות שהכלי יתן לך כיוון במידה וזאת בעיה של DNS. כמו כן תבדוק שאתה לא מסווג ב - RBLים

אריק ח.

New member
אתה שואל ?

אתה שואל אם יש סיכוי ?? ברור שיש סיכוי ( במיוחד אם לא נקטתם בפעולות הדרושות כדי למנוע זאת ) תבדוק OPEN RELAY ( יש המון אתרים שבודקים עבורך, תעשה חיפוש בגוגל ) כמו כן תבדוק הגדרות reverse DNS ( כמו שפולי ציינה ). האם הרצת את ה - smtpdiag ? בכל מקרה הייתי מתחיל פה: http://www.dnsreport.com תכניס את שם הדומיין ותעבור על החלק של MX ו - MAIL ( מצד שמאל )

למעלה