דואר..

קיפוש

New member
דואר..

מישהו מכיר איזה אתר עם הסברים לבניית מערכת דואר דו כיוונית (כמו YAHOO MAIL)

rmarko

New member
לא ניסתי את yahoo אז אין לי

מושג על מה אתה מדבר, אבל אני בטוח שיש משהו ב- 4GuysFromRolla.com.

rmarko

New member
../images/Emo17.gif מהי בדיוק הבעיה? ../images/Emo17.gif

פשוט אין לך מושג אפילו איך לגשת לבעיה, או שזה יותר ספציפי מזה?

rmarko

New member
אהה, כמו הוטמייל!

מסתובב איתי פה סחור סחור מביא דוגמאות של יהאו! ושל ניונט... כאילו, למי איכפת, הלו!!? (יום שלישי, נראה לי כולם יודעים מה יש בטלויזיה!!)
וואלה אין לי מושג. ברור שתצטרך רכיב שיכול לעשות אינטראקציה עם השרת דואר, הבעיה מתחילה לדעתי מזה שלא נראה לי שאפילו AAG יתנו לך לשחק להם בשרת דואל, כי ברגע שנותנים לך גישה מינימלית לקריאת מכתבים של מספר משתמשים - באותו הזמן כבר בעצם מפקירים את כל השרת בידיך. תצטרך לדעתי שרת יעודי, והרבה כאב ראש לתכנת את הוטמייל מהתחלה.

chanand

New member
אז ככה... ../images/Emo1.gif

הודעות דואר שנכנסות לאתר נשמרות ע"י הSMPT בספריה DROP. (מדובר בקבצי טקסט רגילים) כדי להציג את ההודעות ע"י תסריט ASP תשתמש ב-CDO for NTS. קודם כל צריך להתחבר לשירות הSMPT ע"י האוביקט Session של CDO להלן דוגמא שמציגה התחברות באמצעות שם המשתמש CD וכתובת הדואר [email protected]: ("SET myseesion = server.createobject("CDONTS.Session "mySession.logonSMPT "cd","[email protected] עלינו לקרוא ל-LogonSMPT כדי לאתחל את האוביקט Session לפני שנוכל להשתמש במאפיניים אחרים של הCDO. בסיום השימוש בCDO: mysession.logoff כדי לסיים את החיבור. לאחר ההתחברות, צריך Reference לתקיה inbox. (בשירות smpt של מיקורסופט inbox מקביל לdrop.) SET myinbox = mysession.inbox ועכשיו, לאחזור אובייקט המייצג את כל ההודעות בINBOX נשתמש במאפיין message: SET mymessage = mysession.message האוביקט message מכיל את כל ההודעות בINBOX, כדי לעבור על ההודעות אפשר להשתמש בitem וcount: for I = 1 to mymessage.count (SET mymessage = mymessage.item(k response.write mymessage.sender response.write "::" & mymessage.subject response.write vbcrlf next כפי שאפשר כבר לראות הקוד הזה עובר על כל ההודעות ומציג את שם השולח ואת נושא ההודעה.

למעלה