דואר ישראל

nejgtd

New member
דואר ישראל

הבוקר הייתי בסניף הדואר. רציתי לשלוח דואר רשום.

אני יודעת ששליחת דואר רשום עולה מעל 10 שקלים, והנחתי שזה כולל גם מעטפה לכן לא הבאתי איתי מעטפה

נאמר לי שהמחיר כולל רק את ה"בול" ואם אני רוצה מעטפה עליי לקנות "10 מעטפות מבוילות" במחיר של 24 שקלים.

שאלתי - אין איזו מעטפה בודדת שאני יכולה לקנות בשקל? שני שקלים? שלושה שקלים? אמרו שאין במלאי כרגע.

תסלחו לי, אבל 24 שקלים בשביל מעטפה אחת בודדת שאני צריכה???
נשמע לי הזוי.

לציין כי ליד הגברת בדלפק הייתה ערימה של מעטפות חומות. שאלתי אם אוכל לקבל אחת ונאמר לי שהמעטפות משמשות לספירת קופות.

לעניות דעתי הזוי שלא ניתן לקנות מעטפה בודדת בסניף דואר.
ואם יש חוסר במלאי, על סניף הדואר, לפנים משורת הדין או ההרגל, לתת תחליף, למשל - המעטפה החומה שליד הגברת בדלפק.

אכזה גדולה מהשירות.

כתבתי גם לדואר ישראל בפייסבוק, אבל אני ממש כועסת. ביזבזו לי זמן היום, ויבזבזו לי עוד זמן פעם הבאה שאבוא עם מעטפה מוכנה מראש.

אשמח לתגובות

ספוקי

New member
איזה תגובות את רוצה?

אני לא יודע מאיפה ולמה חשבת שדואר רשום גם כולל את המעטפה. כאשר משלמים על משלוח דואר (וזה לא משנה עם זה דואר רגיל, דואר 24, דואר רשום, דואר חבילות וכד'...) את משלמת עבור העברת פריט הדואר מנקודה א' לנקודה ב'. את לא מקבלת גם באותו מחיר את המעטפה או הארגז.
לא יודע מדוע הדואר לא מוכר בנוסף גם מעטפות בודדות, אולי באמת נגמר או שמלכתחילה הם לא רוצים להתעסק עם מעטפות בודדות ומעדיפים למכור במארזים.
ואגב, טעות אחת של הפקידה היא שאת לא היית צריכה לקנות מעטפות מבויילות, כי את משלמת על ביול של דואר רשום, היית יכולה לקנות מארז של 10 מעטפות לא מבויילות (עניין של כמה שקלים בודדים) וזה הכל. את שאר המעטפות שומרים בבית. אם לא שולחים בהן דואר, אז מכניסים אליהן את הצ'ק בחתונה הבאה שאת מוזמנת אליה.

dani666

New member
הדואר לא מושלם. אבל גם אתה לא.

ולתלונה שלך אין מקום.

קודם כל רק עדכון - מחיר משלוח מכתב רשום בישראל (עד 50 גרם) הוא 9.60 ש'ח ולא מעל 10 ש'ח.

מטרת חברות הדואר השונות בעולם היא משלוח דואר לסוגיו. בשאיפה שהדואר לא רק ישלח אלא גם יגיע (מישהו בדואר ישראל מאזין ?). אחרי שהנושא הזה יוסדר, שחברת הדואר תתחיל לעסוק גם במכירות שונות ומשונות.

אבל בכל מקרה - איש לא מוכר מעטפה בודדת. לא הדואר ולא החנות שליד הבית (אלא אם כן תקנה אגרת ברכה ותשמש במעטפה שבאה אתה למשלוח הדואר). כך שגם מהדואר אני לא מצפה למכור מעטפה בודדת.

יחד עם זאת ממי שבא לדואר, אני מצפה שלא יבזבז את זמנם של הלקוחות האחרים. את עבודת *ההכנה* עושים בבית, ולא בתור.

אם יש משהו הזוי כאן, זו דווקא התלונה.

בהצלחה בכל מקרה.

nejgtd

New member
לי אמרו שעולה 10.60. אולי טעו בשקל

ולגבי מעטפות לא מבויילות -
זו בדיוק הנקודה שלי. אם אין לכם כרגע במלאי, לפנים משורת הדין תתני לי סתם מעטפה שיש לך ערימה כזו על השולחן לידך. למה סתם להיות רע?
אמור להיות במלאי? הגיוני שיהיה במלאי? אבל אין במלאי, אז תנסו למצוא פתרון.

פישפשתי בזכרוני ויש לי זיכרון של מישהו שלפני חודשיים התעצבן שם על אותו נושא. כנראה שזו שיטה של הדואר לא לדאוג למלאי כדי שתאלץ לקנות ביוקר.

dani666

New member
כאן - *רימו* אותך. השקל הנוסף הוא על SMS...

... (מיותר, ובספק אם תקבלי) שהחבילה נמסרה. אפשר פשוט להיכנס לאתר הדואר ולעקוב (כשהם טורחים לעדכן).

ולגבי "תתני לי סתם מעטפה" -
- אין לך מושג האם היא צריכה את המעטפה או לא.
- זה לא רק *לך*. זה לך ולעוד כמה מליוני אזרחי המדינה שמשתמשים בדואר.

למעלה