דואר ישראל

ifat36

New member
דואר ישראל

היי, אתמול גיליתי טעות בשקילה בסניף הדואר שלי. טעות של 100 גרם באחת המעטפות, שהקפיצה את המחיר זה גרם לי לחשוד שאולי השקילה הזאת שלהם לא תמיד מדוייקת. האם אתם בודקים את המעטפות שלכם בבית, או שאתם סומכים על השקילה של הדואר? יפעת

nino15

New member
אני תמיד אומרת להם לשקול כל חבילה בנפרד

ושואלת אותם כמה יצא אם אני חושבת שהמחיר לא הגיוני. ואגב - בזמן האחרון אני מגלה שהשירות של הדואר מתחת לכל ביקורת. עברתי דירה לאחרונה והתחלתי ללכת לסניף קינג ג'ורג' בת"א והפקידות שם פשוט איטיות בטירוף, לא שמות על הלקוחות, לא מקצועיות ולא מבינות, ובעיקר "נוזפות" בי על כל מיני שטויות. אני מתחילה לחשוב שהדבר הכי גרוע באטסי זה לא הלקוחות המעצבנים אלא ההתעסקות התמידית עם דואר ישראל

ifat36

New member
בדיוק!

גם אצלי שוקלים כל חבילה בנפרד, וגם אני שואלת כמה אם נראה לי לא הגיוני ובכל זאת - אני חושבת שאני אתחיל לשקול את הפריטים שלי בבית. להתבלבל בין 50 גרם ל 150 גרם, זה הגיוני? ומה הטענה של הפקידה? שזה המחשב קובע אוטומטית את המחיר היא מקלידה 150 גרם במקום 50 גרם ומאשימה את המחשב חשבתי על כל הפעמים שבהם שילמתי על הטעויות האלה וקיבלתי חום

nino15

New member
אני יודעת בערך כמה זה אמור לעלות

ורוב החבילות שלי הן באותו משקל. אם יש לך משקל קטן כזה של אוכל אולי כדאי באמת לשקול בבית

milshake

New member
אצלי בד"כ שוקלים מתחת ל-100 גרם

אז אני כבר יודע את המחירים, הם תמיד אותו דבר. והעובדות בסניף שלי דיי נחמדות דווקא.. או שהתרגלו אלי אחרי שרואים אותי כל יום. אם אתן מגיעות מוכנות כמו שצריך, עם הכל כבר ארוז מודבק ורשום והן רק צריכות לשים בול, אז זה אמור ללכת בקלות. אני בד"כ מגיע עם איזה 5 חבילות ומסיים תוך 3-4 דק', מספיק שהן שוקלות חבילה אחת כי גם ככה כולן אותו משקל אצלי. אם הן באמת על הפנים אז אולי תנסי סניף אחר שקרוב אליך, סה"כ יש מלא סניפים בת"א.

nino15

New member
אני בד"כ מנסה להגיע לסניף הרחוק יותר

כי שם הן הרבה יותר תקתקניות וחמודות. אבל בגלל שזה ממש מתחת לבית אני לפעמים מתעצלת. גם שקלתי להגיש עליהן תלונה כי הן באמת בלתי נסבלות

nbrosh

New member
ממליצה על סניף כל בו שלום למי שקרובה

שיעור זריז ומקצועי.

RolyzCreations

New member
אני לא שוקלת בבית את החבילות

אבל אני יודעת להעריך אם החבילה מעל או מתחת ל 100 גרם. עוד לא קרה לי שטעו בשקילה או בחיוב.

למעלה