דואר ישראל

havzitzi

New member
דואר ישראל

השירות בסניף הדואר נהיה ממש בלתי נסבל. יש לנו דואר רשום בסניף ועל החבילה רשום שמו של בעלי , אז הוצאתי יפוי כוח על שמי ובאתי עם ת. הזהות שלי. ולא ניתן לקבל את דבר הדואר מבלי שבעלי יבוא איתי או שאני אבוא עם ת. הזהות של בעלי. מבחינה הגיונית זה בלתי אפשרי. הסניף פתוח רק בשעות הבוקר ובעלי עובד בבוקר וכשהוא יוצא מהבית הוא לא יכול ללכת לעבודה בלי ת. הזהות שלו. {נדמה לי שיש חוק כזה שכל אדם מגיל 16 חייב לשאת ת. זהות עליו} ממש מקשים עלינו את החיים בדואר ישראל. מה עושים כי השירות נהיה ממש בלתי נסבל, ומרוב תסכול שהמתנתי בתור התחלתי לבכות בגלל שלא נתנו לי שירות.

מענה לפנייתך

שלום רב, האמת היא שתסכולך נגע לליבי (בזמן שהוצאתי דואר שמעתי אותך בוכה) וצר היה לי שלא יכולתי לעזור. אני מקבלת תלונות רבות מתושבים לגבי הדואר בכלל ולגבי פקיד הדואר הספציפי בפרט ולכן אענה לך בשני מישורים: א) לאחר שאורנה עזבה את סניף הדואר במושבה, רשות הדואר לא מצאה לה מחליף עקב חוסר במועמדים. רק לפני שבועיים יצא שוב מכרז ולצערי אף תושב לא ניגש למכרז (מדובר בזכיון פרטי). ראש המועצה פנה למנהל וביקש לתגבר את הסניף עד למציאת פתרון קבע. ב) ישנן פניות רבות בנוגע לפקיד הדואר הספציפי שאינו עונה בנימוס לתושבים ומחמיר במיוחד בנוגע לדואר רשום וחבילות, אבקש ממך את מה שביקשתי מתושבים אחרים וזה לכתוב למנהל הדואר בסניף הראשי ברחובות, סניף בתיה מקוב ולהתלונן על היחס והשירות. העובדה שמתלוננים רק בעל פה אינה יוצרת לחץ ואינה מציפה את הבעיה. תוכלי לכתוב גם אלי במכתב מסודר במייל ואדאג לצרף לזה נזיפה מראש המועצה. מקווה שקיבלת מענה לפנייתך. מקווה שתרגישי טוב. המשך יום נעים. רונית.

בדרך ל

New member
אפשר לשמוע פרטים על העבודה בדואר ?

מחפשת עבודה . ואשמח לעבוד כאן במושבה

havzitzi

New member
חחח, בכיתי מרוב תסכול

בגלל שרציתי לעשות את הדבר הנכון ולא להתווכח עם פקיד הקבלה ולשכנע אותו... אז פשוט בכיתי , כי באתי ברגל מרחוב אשכול ואין לי רכב והיה חם, אז ממש הרגשתי חסרת יעילות. איזה מאכזב זה..

פי.. על הדרך הזאת מקטרים?

מה תגיד על אלה שהולכים דרך יותר ארוכה כל ימות השנה(טוב נו.. רק באלה שלומדים) בין אם זה מבול ולבין אם זה חום עז לבית הספר?

havzitzi

New member
בגלל זה צחקתי

חחח, ואם את גרה במקום רחוק מאוד מאוד מאוד במזכרת הקטנה שלנו או אם את גרה בגני במושבה שממש רחוקה מבתי הספר אז את יכולה לנסוע במונית או אוטובוס, הרי זה במסלול הנסיעה לכיוון בתי הספר. אבל לדואר, זה לא מסלול הנסיעה. ולא קיטרתי על הדרך, אלא תיארתי את התהליך.............

11 שקלים כל יום.. הלוך חזור?!

זהיותר מהארנונב שמשלמים כאן
סתם סתם.. אני נהנת ללכת עם חברים שלי.. נכון שקצת חם/קר מידי אבל זה חוויה

ron053

New member
דואר ישראל במזכרת בתיה

דואר ישראל במזכרת בתיה מהגרועים ביותר יש כמה מקרים שהשרות היה בלתי נתפס שעות שכתובות על הדלת הן רק לקישוט ולא יותר הרבה פעמים הדואר היה סגור שעל הדלת פתק שהדואר סגור בלי לידע את התושבים מקרה שקרה לי לפני שבוע קבלתי דואר רשום נגשתי עם ת.זהות שלי הפקיד אמר שדבר הדואר לא נמצא וזה סתם ספרונים כי היה כתוב על הטופס דפוס שחזרתי הבתיה אישתי אמרה לי שהיא צריכה לקבל דבר דואר מאחותה מח'ול ונראה לה שדבר הדואר הזה הוא אותה חבילה חזרנו בשנית אבל שוב אותו פקיד אמר שאין מה לעשות שדבר הדואר לא נמצא ואולי גם הוחזר לשולח בפתק של הדואר הרשום היה כתוב הודעה ראשונה ותאריך של כמה ימים בודדים חזרנו לביתנו לאחר חצי שעה של ויכוחים קלים אני ואישתי חזרנו לשם שוב ורצינו את דבר הדואר לאחר שעמדנו על כך במשך חצי שעה שהפקיד מנסה לשכנע אותנו שדבר הדואר לא נמצא לאחר חצי שעה שלא עזבנו את המקום הפקיד מצא את דבר הדואר ודבר הדואר הזה היה באמת חבילה של אחותה של אישתי מח'ול וזה לא פעם ראשונה שיש בעיה עם אותו סניף קטן במזכרת בתיה

havzitzi

New member
ממש שירות גרוע

תרשום מכתב תלונה ותעביר לרונית מפניות הציבור של המועצה, והיא תעביר את המכתב שלך לדואר ישראל.

דני361

New member
ביזיון ממה שקורה בדואר במושבה

גיא ידידי אני חושב שיש אופציה לעצומות בפורום אולי כדאי שתעשה אחד כזה ונעביר את העצומה לרונית ולראש המועצה .

למעלה