דואר בבית הספר...

בואר

New member
דואר בבית הספר...

איך מקבלים דואר מה-
????
-ינשופים? דואר רגיל? או מה???????

DDN

New member
היות ו

בית הספר שלכם הוא בנגב, אז בתור אחד ששירת 3 שנים בצבא בנגב, אני יכול לומר לך שדואר עלול לאחר בחצי שנה לשם. אני מאוד מציע שתקבלו את הדואר דרך ינשופים. והTIC שלכם הוא פרי פורם - את יכולה פשוט להחליט שבאו ינשופים. (זה יהיה הכי הגיוני ומהיר). אלא אם כן יש לכם גם חדר מחשב שם בביה"ס לקסם, ואז תוכלו לקבל דואל. . . ..

תודה על העזרה DDN

ואני מציעה כמו DDN
. זה הכי מהיר. את יכולה להחליט לבד, את יודעת.

BlueBeIl

New member
אולי עדיף תנשמות, אני חושבת

שהמין הזה של דורסי לילה יותר נפוץ בארץ. אבל העיקרון הוא אותו עיקרון

אודין

New member
אולי נהיה מקוריים...

עם דרורי דואר, או דחליאלי דואר או חסידות דואר או ווטאבר?

Gilgam69

New member
רק לידיעתכם

הדואר ש-DDN דיבר עליו הוא דואר צבאי, שאכן יכול לאחר בעידנים אבל הדואר הרגיל האזרחי עובד ויגיע לרוב בזמן הרגיל. אם אתם מחפשים שירות דואר לא כל כך קסום אז הדואר הרגיל יכול לעבוד לכם כמו שצריך.

אודין

New member
חגים בבית הספר ../images/Emo170.gif...

בבית הספר נחגגים כל החגים היהודיים הרגילים, עם שינויים קלים (ביום כיפור לא מוגשות ארוחות אבל לא נאסר על התלמידים לאכול בחדרם, ובסוכות נבנית סוכה ענקית בחצר ובה ישנים). יוצא שיש חג כמעט לכל בית - ל"ג בעומר לאש, ט"ו בשבט לאדמה. אפשר לתת את יום כיפור לנשמה, עם כל העניין של המחילה והמאזניים. אפשר לנצל את זה למשהו.

BlueBeIl

New member
שבועות למים

(יום המים) יהיה נחמד לא? אז נראה לי שהבית יהיה תמיד אחראי על לארגן את אירועי החג, הטקסים וזה... יש חג שמתאים לאוויר?

אודין

New member
אוקיי...

לאוויר אפשר את פורים, כי הם "מרחפים". חוץ מזה נשאר רק חנוכה, סוכות, ראש השנה, יום כיפור ויום העצמאות.

Sabre Runner

New member
אני חושב שפה הכי מתאים המשפט:

"קודם ניפול, אחר-כך נדאג להחטיא את הרצפה."

Gilgam69

New member
לא יודע בהקשר למה המשפט הזה

אבל זה משפט מחץ!!!!! משפט פיצוץ!!!! אתה חשבת עליו?

snift

New member
המשפט נשמע כמו

פרפרזה של דוגלאס אדמס מהספר "החיים היקום וכל השאר" מסידרת המדריך..

Gilgam69

New member
לא זכור לי כל כך אבל...

מאוד אהבתי את המשפט בכל מקרה... פשוט משפט גאוני!!!

Sabre Runner

New member
למי שעדיין לא עשה X^2-3x+4=0...

ניסיתי לעשות שיפוץ מקורי למשפט לא מקורי. בינתיים אני מכיר את: "כשנגיע לגשר הזה אז נחצה אותו" (המקורי) "כשנגיע לגשר הזה נפוצץ אותו" (הנדסה קרבית) "קודם צדים את חזיר הבר, אחר כך פושטים את עורו" (אסטריקס) "When we´ll get to the planet, we´ll strip mine it" (אני) "קודם ניפול, אחר כך נדאג להחטיא את הרצפה" (אני) למישהו יש עוד רעיונות. נראה לי שמשפטים כאלה יהיו שמישים מאוד פה.

snift

New member
כשנגיע לגשר...

נשרוף אותו. משפט דרקוני עתיק

Streetcat

New member
כשנגיע לגשר. . .

...נבנה מעבורת או: ...נקפוץ לנהר או: ...נשוב לסכר או: ...נרעיל את המים

למעלה