דואליסטים דואלסטיות ושאר אנשימים!

Rnamon

New member
דואליסטים דואלסטיות ושאר אנשימים!

שלום לכולללללם ^-^ מה קורה? סוף סוף שמתי לב לפורמים פה... יאלה 60 שניות על הדואליסט גד ^-^ קוראים לי גד פרוינד אני בן 17 וחצי ודואליסט למופת...אני הגעתי מקום ראשון בטורניר בירושלים ומקום 24 בטורניר הארצי (גאה בעצמו)...אני אספן נלהב של קלפי יוגי ואני חושב שזה משחק גאוני ^-^" בכול קמרה...בקשר לסידרה... אני מאוד מאוד מאוד אוהב את באקורה ^-^ הוא הדמות החביביה עלי מה שמביא אותי לקלף שאני הכי אוהב DARK NECROFEAR (ראו תמונה) לפי דעתי הוא מאריק ואישיזו הם הדמיות היחידות עעומק בסידרה וחבל..כי היה לה פוטנציל... בכול מקרה בסידרה החדשה YUGIHO GX (מישהו מכיר מישהו מכיר?) אני והב מאוד את ג'אן מיגומה (אנגה) כי הוא מגניב ויש לו סטייל וגם...כן אפילו את קורנוס עם כל ה"מאמה מיה" שלו ובעיקר בעיקר בגלל קלפי הGEAR GOLM שלו....אני אוהב דברים פשטוים כמו גלגלי שינים שיוצרים מכונות מסובכות זה נקרא "הפשטות המורכבת" טוב אני סתם מתחיל לקשקש... בכול מקרה... אני חושב שיוגיאו היה פוטנציל רק חבל שהם לא ממשים אותו רואים יותר פוטנציל בGX ^-^ בכול מקרה זה היה 65.66 שניות על גד ^-^ בכול מקרה נעים להיות פה!! ^-^

impale

New member
האמממממ

בכללי גד הסיכוי לעלות בירושלים היה ממש גבוה.. במיוחד בהתחשב בעובדה שנראה לי רק אתה עידן וגל יודעים בכלל לשחק שם... (ו8 מתוך 10 עלו...) אתה בא מחר לראשון =)?

יש בהודעה שלך ../images/Emo58.gif ל-GX.

אנא קרא את חוקי הפורום. לא זכור לי שיש כאן דואליסטיות, אולי ביום מן הימים.
אני חושבת שגם לדמות של סטו יש פוטינציאל, מלבד באקורה, מאריק ואישיזו. בכל-זאת, סטו עבר הרבה ולא חל בו שינוי קריטי במהלך העלילה. אני יכולה לקבל פרטים אודות הטורנירים שמתקיימים בארץ? כל פרט יתקבל בברכה (כמות משתתפים, דרך ארגון, כללים שחלים על השחקנים - מלבד כללי המשחק, פרסים - במדה ויש, מיקום וכיו"ב). תודה מראש. ^^~ שהות מהנה והשתלבות מהירה.

impale

New member
יש בראשון.

בכללי אם יהיה ביקוש יהיו עוד אבל כרגע יש בראשון לציון כל רביעי ב 5 או חמש וחצי משהו כזה ^^ זה בתחנה המרכזית החדשה ברציפי האוטובוסים לרוב הטורנירים הם בחינם (אלא אם נאמר אחרת מראש) בקשר לצורות קרב אני לא בטוח אם זה תמיד סוויס או שיש גם נוקאאוט ובתים.. ^^ כמובן-חובה קלפים מקוריים ><" שחקנים שאין להם יכולים להגיע.. הם יקבלו עזרה =) במקום נמכרים הבוסטרים דארק בגינינגס 2 סייברנטיק רבולושן דה לוסט מלניום פליימינג איטרנטי ועוד משהו שלא זוכר.. בטח לא מעניין ^^ הא והסטרקצרס של המיים האש הזומבי והדרקונים ^^ וספיישל פקים של לוסט מילניום ועוד משהו ^^ ובקרוב לפי מיטב הבנתי יהיה ניתן לרכוש בחנות גם סינגלים

impale

New member
הא כן

וכאן הפרסים הם בוסטרים התחרות שהוא מדבר עליה היא אליפות הארץ .. שם עידו (מרקוס) שהיה בפורום פעם אחת(רק אחת.. הוא לא אוהב את תפוז) זכה מקום ראשון וקיבל הרבה בוסטרים+כרטיס טיסה זוגי הלוך וחזור ליפן+שם הוא קיבל עוד דברי+אכסנייה או מלון גם+כרטיס השתתפות באליפות וכמובן כבוד...... ויש לפעמים אגב טורנירים בתשלום בראשון במחיר של כ 10-15 שח והפרסים הם בוסטרים בעלות הכסף שנצבר.... המארגנים הם עידו ומור (אלוף הארץ ומארגן הטורנירים בראשון כבר כמה שנים) ועוזרים גל ומרום ונראה לי שגם איתי @@ (שפועלים כשופטים) בכללי אם יהיה ביקוש לטורניר באשדוד בהחלט אפשר גם כאן ^^

אני חושבת שמה שאמרת על קורנוס

למרות שאין לי מושג מי זה ולא נראה לי שאני אראה את העונה הזאת מתישהוא@.@ אז לי למשל זה לא מפריע XD

impale

New member
למה יסמין =(?

בואי שחקי איתנו XD אגב רק אני שמתי לב שכרונוס נראה חולה רזה בטירוף ומזכיר אישה זקנה שגרה כל החיים שלה ליד צ'רנוביל?

Rnamon

New member
בל אבל אבל

זה בסך הכול הסוג דק שלו...-.- אחרי 10 דקות בפרק הראשון כבר מגלים שהוא משתמש בגר גולמים..=.= על התור הראשון שלו הוא מזמן אותו כבר...זה בכלל לא ביג דיל

טוצית

New member
אישיזו הייתה מתה שיהיה לה פוטנציאל

לסרניטי יש יותר פוטנציאל ממנה =[

למעלה