דואט הזוי

dor307

New member
זה מה שקורה שטסים לאנגליה?

אופיר פירסם את זה לפני כמעט חודש

Dana Mi

New member
אוי, באמת??

אוקיי, אז סליחה אופיר - כנראה שאני לא מעודכנת.. באמת היה נראה לי מוזר שלא שמתם את זה פה קודם..

dor307

New member
אופיר מחרים את הפורום כנראה

יש רצת שירים של אס קלאב ביהטס עכשיו,פעם הראשונה שראיתי את הקליפ של IF YOU EVER HAD (נדמה לי שככה קוראים לשיר) ואם העיפו את פול מלהקה כי הוא שמן מידי היו צריכים להעיף גם את ג'ו ובראדלי,על אותו סעיף.

Dana Mi

New member
אוף! פספסתי את זה!

במסגרת מה שדרו את זה? אני לא חושבת שבראדלי היה שמן, הוא היה..... פשוט... שרירי. וג'ו באמת ממש השמינה ממה שהיא הייתה בהתחלה.. אבל מה שבטוח - לא העיפו את פול כי הוא שמן! לא העיפו אותו בכלל! הוא עזב מרצונו בשביל איזה להקה שלו מהתיכון בשם skua או משהו שאתה יכול כבר לנחש שהיא לא בדיוק להקת פופ...

dor307

New member
12 ימים של כריסמס

זה מה שהיה כתוב לפחות בממיר. זה נירא בDSM שלבראדלי ממש יש בטן,אבל באפר סטריסט הוא לא היה שמן וכן זה מצחיק עם ג'ו,כמה שעבר הזמן ג'ו נהיתה גברית יותר וריצ'ל נהיתה בלונדינית יותר. ומה הסגנון של הלהקה? מהשם זנ נשמע סגנון יפני.

Dana Mi

New member
חחחח זה איזה להקת רוק אלטרנטיבית כזאת

אוא אולי סתם רוק של כמה ילדים מתלהבים מהתיכון.. בכל מקרה - זה לא S Club 7!! ואני לא אסלח לו ל היום שהוא שבר את ליבי..

ofirshai

New member
חס וחלילה להחרים!

המחשב שלי התקלקל, כרגע אני כותב מהמחשבים של בצפר באמצע שיעור ביולוגיה אחרי שסיימתי איזו מטלה. אני מקווה שבקרוב יקנו לנו מחשב חדש ואני אחזור להגיב באופן קבוע יותר...

למעלה