דואו פסנתר גיטרה

noashohat

New member
נו.. אז קצת ביקורת בונה

מה לא משהוא? אך אפשר לשפר??
 
אז ככה

הגיטרה לא לגמרי מכוונת עם הפסנתר. הקטע עצמו אינו משכנע מבחינת מלודיה, זה פשוט נשמע כקטע אילתורי אחד ארוך אבל שעבדו עליו לפני כלומר הספונטיות לא משכנעת, הביצוע הוא חביב וממש לא וירטואוזי כפי שמעידים על עצמם הנגנים ולסיכום זה נשמע כמשהו חובבני למדי ששני חבר'ה הקליטו והעלו לרשת. בשתי מילים: לא משהו.
 
מסכים - ממש לא. אבל! זה לא פוסל

את הפסנתר בפלמנקו. יש הקלטה אנטיקה בה לורקה בכבודו ובעצמו מלווה בפסנתר את הזמרת האגדית לה ארחנטיניטה.
 
בהחלט!

יש פסנתרן ג'אז נפלא בשם מישל קמילו ששיתף פעולה עם טומטיטו, יש פסנתרנית בשם מרים מנדז שעשתה באך-פלמנקו פשוט מדהים, ישנו הזמר סיגלה שהקליט עם בבו הפסנתרן הקובני, פאקו דה לוסיה וצ'יק קוראה ועוד ועוד הקלטות מיוחדות ונפלאות. אבל מה לעשות, החבר'ה הנ"ל פשוט סתם...לא משהו.
 

falseta

New member
בוסרי, מהוסס, לא משכנע

קצת קשה להחזיק קטע על Am G F E (לא משנה מה הטרנספוזיציה) חסרה פלסטה כלשהי שתחזיק את הקטע. וכמו שניכתב, כיוון שיש כמה צימודים מדהימים של פסנתר גיטרה, או "סתם" שימוש של פסנתר בפלמנקו... קשה להשוות, בלשון המעטה.
 
למעלה