דו´ח שינה.

דיאבלו

New member
דו´ח שינה.

לפעמים, כששקט יורד על כדור הארץ כשהחושך עוטף אותנו בחיבוק של דוב אני יושב לי בגינה ומביט לשמיים מחפש תשובות לשאלות, בינות לכוכבים מבקש הדרכה מאי שם במרומים. איך לעשות יותר טוב, איך להבין ולקבל את עצמי מול אחרים. פתאום ציוץ ציפור מפלח את הדממה. כנראה שהיא חולמת חלום. ציפורים חולמות?? אני שואל את עצמי, ואם כן, על מה בכלל הן חולמות. ואז יללת חתול מאי שם בחשכה, הכלבה מרימה חצי אוזן ממשכבה מביטה לתוך החושך תוך גירגור קל. ליטוף קטן והיא נרגעת, מתרפקת על ידי כאילו היתה גורה קטנה שני צרצרים פתחו בשיחת חולין מגינת השכן וזו הפעם הראשונה שהצרצור שלהם נעים לאזניי מאי שם צופר של אמבולנס, ושני אופנועים מחרישים את אזניי ושוב דממה..... אז אני מרגיש כמה הכדור הזה שבו אנו חיים, קטן ושברירי. איך בלחיצת כפור אדום אחד קטן, הכל יכול להימחק. היופי של הלילה מרחיק ממוחי מחשבות אלה כבר 4 לפנות בוקר, אני מתרומם לאיטי והולך לישון. לילה טוב לכל תושבי הכדור די.

mamaliga

New member
דידוש...מהלב שלי אלייך..

לפעמים,,,כששקט יורד על כדור הארץ כשהחושך עוטף אותנו בחיבוק של דוב אני יושבת לי על המזח-ומחפשת תשובות לשאלות. במבט לאחור,החיים שלי לא היו כ"כ קלים עברתי משברים-אבל עברתי אותם וגם יצאתי מחוזקת תמיד יש את השאלה שמופנית להוא שם למעלה.. למה???..למה דוקא לי זה היה חייב לקרות? אבל עם השנים קיבלתי את התובנה-יותר נכון את ההשלמה עם מה שהיה ... למדתי לקבל,אבל באותה נשימה גם להיות יותר נכון לרצות להיות,במקומות עם אנרגיות חיוביות יותר במקומות שאני מרגישה טוב יותר,נאהבת יותר,זורמת יותר. אני מסתכלת על הים ועל הגלים.. איזו נקודה קטנה אני אל מול כל העומק של התמונה הזו.. אבל.. אני מרגישה נקודה קטנה וטובה. נקודה שתמיד פותחת את ליבה נקודה עם נשמה. שלך, ממליגה.

ממליגה יפתי

זה מקסים מה שכתבת עמוק ורגיש. אהבתי מאוד... מאוד. מכירה היטב את השאלות הללו ועדיין מחפשת את התשובות ולי יש את הנקודה הקטנה שלי את מול הכל שבה אני מתרכזת ואז הכל מחייך אליי.... שיהיה לך אושר יפתי. הילה.

דיאבלו

New member
נשמתי היקרה

כל אחד מאיתנו צריך מידי פעם לחפש את הפינה הקטנה שלו פינה שלאף אחד אסור להתקרב פינה שלנו ורק שלנו בפינה הזו אנו חושבים אך ורק על עצמנו ועל חיינו לך יש את הים לי יש את הגינה אבל זאת בעצם אותה הפינה אהבתי איך שתיארת את זה נשיקות וחיבוקים די נ.ב :אם היה ים בי-ם, זו בטוח היתה הפינה שלי. אני כותב עצומה לראשות העיר לבנות ים בי-ם אולי זה יעזור.....

דיאבלו, בישבילי ה../images/Emo41.gif זה אתה.

שלומלום לך איש מוכשר, ואוו איזה יופי אתה כותב, רגיש וכל כך מוחשי
. מקווה שאתה לא עייף מדי, לאחרונה אתה כמעט ולא ישן, מאיפה יש לך כוח?
שלחתי לך אימייל דחוף בחיית תעיף בו מבט ותעשה לי טובה תראה מה אפשר לעשות. אתה היחיד בעולם שיכול להציל את המצב
, סומך עליך. ה
עבורך וגם ה
כבר מוכנים. שלומלום

טשטושה

New member
Dאבלו....

נפלא כתבת..... לא בדיוק Dאבלו אתה.... אבל נקודות המפגש הקטנות הללו שלנו עם עצמנו באין מפריע - בשעות החשיכה... נותנות לנו אוויר לנשימה מאווררות את החשיבה ו"מולידות" שביל פסיעה חדש לנקודה הבאה........ ואם נולד בך משהו חדש.... רק הרווחת
טש

דיאבלו

New member
כל יום נולד בי משהו חדש

אחרת אני מרגיש שביזבזתי יום יום טוב די.

למעלה