דה קרווין

• פותח הנושא cuta
  • פורסם בתאריך

cuta

New member
דה קרווין

שלום שמי עמית ואני סובל כבר 4 שנים מכאבים באגודל ובשורש כף היד עברתי 3 פעמים פיזותרפיה והיא עזרה לי לחודש ואחר כך הכאבים חזרו ואף התחילו לי כאבים מהמרפק לכיוון היד. האורטופד שלי איבחן שיש לי דה קרווין ונתן לי פיזותרפיה פעם נוספת ולרכוש מייצב אגודל rhizolock מה אני יכול לעשות שכאבים אלו לא יחזרו שוב אחרי הפיזותרפיה והאם הכאבים מהמרפק לכיוון היד קשורים למחלה זו תודה מראש עמית

ננו9

New member
ידידי, הפיזיותרפיה לא מסתיימת במכון

הי עמית, זה די בעסה ל"סחוב" פציעה טורדנית ומגבילה כמו דה קורווין - אך בגלל שפתולוגיית הפציעה היא כרונית - זה ידרוש ממך יותר מאשר "דפיקת כרטיס" במכון הפיזיו' לאחר הפניות אורטופד. אם נוכחת לדעת שהטיפולים מקלים על תופעות ותסמיני הפציעה, איכשהו אתה תהיה חייב לתרגלם גם בבית העיקרון הוא לרכוש במהלך אימוני הפיזיו' שלך כמה שיותר ידע וכלים להבין את הפציעה, ואז ליישם זאת כחלק המניעתי שלה. אין ברירה - חובה להמשיך ולתרגל, אם לא על בסיס יומיומי אז לפחות מספר פעמים בשבוע (ויש גם תרגילים לדה-קורווין שכדאי לבצע מספר פעמים ביום..) לגבי הכאבים במרפק: השרירים אשר מניעים ומייצבים את כף היד מקורם בעצם הזרוע מעל המרפק, וחלקם פרושים על גבי האמה. ברגע ששרירים אלו עובדים הרבה בתנועה מסויימת (לפיתת עכבר מחשב והזזתו, למשל) הם משדרים אי-נוחות על מנת שתרפה מהתנוחה בה היד נמצאת. כמובן שכדאי לברר זאת לעומק מפני שהאינטרנט אינו כלי אבחוני. בכל אופן, תרופות קסם, ומנוחה בלבד לא תמיד יועילו, וכדאי לסגל פעילות תירגולית ממוקדת כחלק מאורח החיים כל עוד התופעה נמשכת תרגיש טוב חנן בן-עמי

למעלה