דה פיינאל קאט.

CrazySheep1

New member
מחזק. אפילו היתכוונתי לקנות אותו

לא מזמן. אבל שנכנסתי לחנות ראיתי את Pulse מבצבץ ויצאתי בכנס של ב125 שקל שהמתוכנן היה מקסימום 70.

וינסנטי

New member
נו, ומה רע בלבכות?

יש באלבום הזה כמה שירים מדהימים. השילוב של התזמורת הקלאסית מדהים, הסאונד אלוהי, וגילמור נמצא בשיאו, שלא לדבר על השירה הצחה והיפה של ווטרס. וכן, לווטרס יש מה להגיד. נכון, אולי הוא אומר שטויות, אבל יש פה באמת שאלות מעניינות שהוא שואל. ההתחלה, שבה הוא שואל בשביל מה ישו מת, היא גאונית, לא? אלבום מדהים, למרות שווטרס משתלט פה, ופינק פלויד כבר לא מורגשים, מייקל קיימן ורוג'ר ווטרס מוכיחים ששיתוף פעולה בין שני גאונים, אחד מבחינה מוזיקלית ואחד מבחינה לירית יכול להוציא רק טוב :)

Speed King

New member
אלבום משעמם באופן נורא..

קודם כל צאו מהאשליה שזה אלבום של פינק פלויד, זה לא. חוץ מהפלטשר ממוריאל הום, ודה גאנרז דרים, ואולי עוד איזה שיר, אין מה לחפש באלבום הזה. וגילמור בשיאו? גילמור באיפוקו ואולי הגדול ביותר בכל הקריירה של פינק פלויד, הוא בקושי מורגש כאן, אלבום משעמם, עם אותם טקסטים נדושים, לחנים משעממים ודומים באופן מחשיד לאלה מהחומה, לסיכום אלבום רע, שבעצם מאפיין בגדול את כל מה שהיה לווטרס להגיד במשך כל קריירת הסולו שלו, מלחמות ופוליטיקה, אני בעצמי אף פעם לא הצלחתי לשמוע את הפיינל קאט עד הסוף, כואב לשמוע את האלבום הזה ולא בגלל מה שווטרס אומר בו, מה שהיה לו להגיד הוא אמר גם בחומה בערך אותו הדבר, כואב שלהקה חדשנית, שהייתה משאירה אותך אחרי כל אלבום בפה פהור ובלב פועם נהיית כל כך משעממת, כשבכל אלבום פינק פלויד היו מפתיעים אותך במשהו חדש, האלבום הז איכזב אותי קשות, החדשנות כבר נעלמה אחרי דארק סייד, האיכות והייחודיות שאפיינה אותם נעלמה אחרי החומה, אלבום הזה לא התקדם צעד אחד קדימה מקודמו החומה, לא מבחינת הטקסטים ובטח שלא מבחינת הלחן. משעמם.

Black Goat

New member
מההה

חבר לדעתי זה אלבום מדהים, חלק מהשירים.. הליריקה לא הכי מדברת אלי.. אבל המוזיקה.. והמיסביב.. פשוט.. יפה ! אולי האלבום לא מחדש שם דבר.. ומאוד מזכיר את ה*חומה* , אבל להגיד שהוא משעמם? נעע !. אבל.. על טעם ועל ריח אין מה להתווכח?

Gigolo Aunt

New member
אחי ניראה לי שפיספסת משהו

תקשיב ה-FC זו ה- יצירה של פינק בכל הזמנים מבחינה של לחן ומבחינת מילים.... נכון לא שומעים באלבום את כל היכולת של גילמור אבל הגאונות של רוג'ר מפצה בהרבה אחי אני הייתי כמוך ולא נמשכתי בהתחלה לאלבום הזה וחשבתי שהוא בדיוק כמו הTHE WAII אבל אחרי שאני מכיר אותו הוא אפילו עולה עליו בכמה מונים אחי אני רואה את הFC כמו התשיעית של בטהובן תקשיב טוב אחי למילים בסבלנות תאמין לי זה יהיה אחד האלבומים האהובים עליך

Ca Ira

New member
וואו....../images/Emo2.gif

תראה אין ספק שהדיסק מעולה אבל מה שאתה כתבת פה עוד לא נאמר אפילו על הDSOTM אז אפשר קצת יותר פרופרציה....

kikoman11

New member
../images/Emo207.gif

אולי מישהו יודע.. מי מנגן על הסקסופון באלבום הזה?

למעלה