'דה ז'ווווווה

'דה ז'ווווווה

חג שמייח פורח זורח ומאיר לכווווולם! שאלה לי ואולי סתם לדבר... רקע- בת 27 בריאה באופן כללי,התקף ראשון ואחרון לפני חצי שנה לערך. אני לוקחת טגרטול,400 בוקר 400 ערב. לפני ההתקף הייתי בריאה,מעשנת לא קלה,ושתיתי לא מעט. עכשיו אני בלי כלום.לא שותה ולא עושה שטויות.. השאלה היא מה...מי...איך...ולעזאזאל! כל ההרגשות המוזרות האלה! כל הזמן עם..הרגשה של...מעבר למה שיש,עוד לא מצאתי מילים להגיד את זה.אבל זה עושה לי פיק ברכיים. אולי הטגרטול? אולי תופעות לוואי של הפסקת עישון?(ולא סיגריות.עישנתי משו כמו 10 שנים על בסיס יום-יומי והפסקתי בבת אחת לפני משו כמו 10 ימים בדיוק.. בקיצור...אם..או אולי...יש למשו מה..בבקשה...אשמח... חג של אור וניסים :) מי ייתן וכולנו ניהיה חיוכים :)

האליפסה

New member
כמה זמן את לוקחת טגרטול?

על פניו, הייתי מייחסת את זה לגמילה מהעישון והשתיה. 10 ימים זה לא הרבה בשביל שהגוף יתנקה ויתרגל למצב החדש.
רבה בכל הגמילות

:) תודה...להצלחה...

לוקחת טגרטול כבר...תיכף חצי שנה מאז ההתקף הראשון,בהתחלה זה היה 2*150 ואחרי שהעלתי את עיניין הדהז'ווין והעלו לי ל2*200...

yossbetasbih

New member
תגובה

תמשיכי לעשן עם זה עושה לך רע להפסיק זה הדעה שלי שתיהיה לך גמילה נעימה :)

תודה על ה...עצה אבל...

לא תודה...הפסקת העישון נועדה לאפשר לי שיקום,אם אני אעשן לא יקבלו אותי לשיקום... גם אני אמרתי לעצמי ש...ייאללה...כבר היה עדיף לעשן אבל...לא...הגמילה אומנם קשה,בעיקר כשמסביבי כן מעשנים אבל..לא. תודה...

yossbetasbih

New member
תגובה

סבבה עם זה מה שהחלטת אז כבר לכי עם זה עד הסוף עכשיו יש גם את כול החוקים האלה שאסור לעשן במקומות ציבוריים וזה מקווה שזה יעזור לך בהצלחה נשמה:)

:) תודה רבה...סופש נעים חמים ו..הכי טוב שיש..

הגמילה היא מסמים...עישון חשיש...על הסיגריות...לא מוותרת בנתיים..ניראה לי שיש גבול לכמה גמילות יכול לעבור הבן אדם בבת אחת...מספיק לי האיסור מסמים ואלכוהול בנתיים...תודה ;)

roy1615

New member
מזל טוב!!

ברוכה הבאה למועדון המפוקפק של חולי אפילפסיה. מאחר והיה לך רק התקף אחד, תנסי לא להביא את הגוף שלך למצבי קיצון בחיים ובמקביל תשמרי על מינון קבוע של טגרטול. גם אני לוקח מינון זהה כמעט של טגרטול ואין לי את התופעות לוואי שאת מתארת. לדעתי כשהגוף שלך יתרגל לתרופה תוכלי לחזור ולשתות במידה.... חג שמח, רועי

למעלה