דה וינצ'י? מי מה מו?

ננה f

New member
דה וינצ'י? מי מה מו?

השוואה? זו היתה השאלה בקיצור. עכשיו בפירוט. הנתונים: *יומולדת נוער
*מישהו אחר מממן
(אבל לא נעים לקרוע לגמרי...)
*התפריט למרבה המקוריות צ"ל משהו איטלקי, אבל לא רק פסטה-פיצה. כלומר שגם לגדולים (שיהיו הרוב) יהיה מה לאכול, ושיהיה טוב !!! * אמצ"ש גג שישי, אחה"צ המאוחרים הן השעות שאליהן כיוונו חכמים. זה יכול ל"תפוס" לעיסקיות רק לחלק מהסועדים (מן הסתם בוודאי את הפסטות) אבל ישאיר לגדולים לבלוס איכות א לה קארט. ההגבלות שלמעלה מורידות את פסטה מיאה ודומותיה, ומשאיר די הרבה חדשות שההשוואה ביניהן קשה עלי בגלל חוסר האחידות במסעדות, לעומת זאת אני מתקשה וחוששת להזמין לעת ערב את פרונטו הקורעת ומבטיחה אך לא תמיד מקיימת. זה אירוע חשוב מאוד, מדובר על שני ימי הולדת משמעותיים, כך שאני לא רוצה לפשל. נוטה לשקול את דה וינצ'י (מי היה שם ואיך היה?) הנה רשימת האיטלקיות אוסטריה די פיורלה איל פסטיו אמורה מיו ארנסטו בוקצ'יו ביג מאמא בליני ג'ויה ג'קומטי דה וינצ'י(מי היה) וינס ותמר ספגטים פביאנה פיקולה פסטה פסטה מיאה פסטה נובה פרינצ'יפסה(מישהו היה, איך זה שם בר"ג?) קולינה קנטינה רוסטיקו divina lucca הבו לי הצעות/רעיונות, ועיזרו לי לנפות בבקשה -:)תודה ננה

Siren

New member
התרומה שלי

אוסטריה די פיורלה - אין לי מושג מדוע היא מופיעה כל הזמן בהמלצות של המדריכים השונים. הייתי לפני שנה והיה רע! רע! רע! אמורה מיו - הבחירה האישית שלי. קולעת לכל הטעמים ומגוונת מאוד. ביג מאמא - מיגוון פסטות מאוד גדול. טובה אבל פשוטה מידי לטעמי. פביאנה - סתמית. הייתי לפני חודשיים ואני אפילו לא זוכר מה שאכלתי. זה אומר הכל. בהצלחה

ננה f

New member
תודה.

פביאנה אהבתי דווקא אבל לא מתאים בגלל הקונספט של תפריט צנוע מדי למה שאני רוצה כולל הבשרים וכו'. אמורה מיו מאוד אהבתי אבל החלל קצת גדול מדי, רציתי משהו מ... יותר אינטימי וחגיגי עם מפות על השולחן.

In Limbo

New member
לגבי דה וינצ'י

אני במקרה עובדת ברחוב ועוברת ליד המסעדה כמה פעמים בשעות הצהריים ואחה"צ והיא תמיד, אבל תמיד ריקה! בשעות הצהריים כל הרחוב הומה באנשים שיוצאים מהמשרדים לארוחת צהריים במסעדות ובבתי קפה ברחוב ודה וינצ'י נשאר שומם... לעומת זאת, רוב המסעדות ברחוב הארבעה מאחוריה, כן מלאות באנשים, ככה שלא נראה לי שזה עניין של מסעדה לעומת בית קפה.

ננה f

New member
נכון מאוד אבל כל הביקורות שקיבלה

היו טובות. לעומת זאת לא ראיתי התנפלות של יחצ"נים על אמצעי התקשורת בעניינה, ואת זה אני דווקא אוהבת. שונאת את אלה שבאו לעשות מכה וללכת, ויסלחו לי כל אלה שמתפרנסים מזה, זו בהחלט עבודה מכובדת.

ננה f

New member
הי פסססססט... כנסו

דה וינצ'י היא מסעדה טובה ומענגת ביותר. מאוד. כן!

גסטרו

New member
יופי שנתת להם צ'אנס ! ועוד יותר

שהיה מוצלח ! מחכה לדיווח...ומזל טוב לנוער !

ננה f

New member
כדאי. וכן בקרוב גם הפירוט

בגדול ניתן לומר שדה וינצ'י היא מסעדה איטלקית כפרית בסוגה, טרטוריה. וניסינו שם גם מהמנות היקרות יותר, ולמעט מנה אחת(והיינו שבעה) לא התפספסה ולו מנה אחת, ההיפך. כל מנה בול. רטבים משובחים , ולא אפילו לא התעכבנו על הריזוטו ששובח ע"י רוב המבקרים במקום. מנות לא שגורות במסעדותינו (אולי בפרונטו ובבליני יש) עשויות מחומרי גלם משובחים ביותר, כשקומבינציה על עיסקיות א'-ו' אאל"ט 1200-1800(!) ומנות מיוחדות א לה קארט בהחלט. בהתחשב בעובדה שישנם שם רק כשמונה שולחנות, ואנחנו תפסנו שלושה מתוכם, ואת השירות לשולחן נתנה בעלת הבית (!) וגם מבלי להתחשב בעובדה הזו, זו היה אולי הימור גדול, אך גם הצלחה אדירה. -:) ננה

למעלה